Komentāri: Sievieti ar sāpēm kājās pazemo aptiekā Daugavpilī

Irma Šiškova

Tad kāda mārrutka pēc tajās apliecībās ir OBLIGĀTI jābūt bildei un personas kodam?! Kas tas par tizlu murgojumu, ka ārsta parakstīto zāļu pirkšanai nedert DOKUMENTS! Ar nildi un personas kodu, kur cilvēks IR ATPAZĪSTAMS?! Lai tas idiots, kas šo murgu izdomāja, PASKAIDRO LOĢIKU!

31.okt 2018 Atbildēt
Juris Jeronovičs

Un sieviete, kas regulāri apmeklē aptieku, lai nopirktu recepšu zāles, joprojām nezina, ka vadītāja apliecība nav personas apliecinošs dokuments (lai arī cik tur fotogrāfiju un personas kodu nebūtu)!!! Ja jau bija apliecība, tad bija mašīna ar ko braukt. Ja nebija, tad kāpēc līdzi nenēsāt ID karti vai pasi, kas ir daudz vajadzīgāka ikdienā. Pati vainīga, bet apvaino aptiekas darbiniekus. Lūk tev loģika.

31.okt 2018 Atbildēt
Ilma Ēķe

Tad jau vadītāja apliecība vispār nav dokuments ,bet tāds konču fanķiks vien ir... ?

31.okt 2018 Atbildēt
Guna Deksne

Es arī vairs neiepirkšos Euroaptiekā.Iegāju Euroaptiekā nopirkt ārsta izrakstītās zāles.Vienas zāles nebija tajā aptiekā,jautāju vai varu aiziet uz 100 m tālāko aptieku nopirkt.Atbilde skanēja-jā,protams.Aizgāju uz citu aptieku,tur man atbild ka recepte bloķēta iegādei citā aptiekā.Gāju atpakaļ uz Euroaptieku lai atbloķē recepti,pēc tam gāju atpakaļ to aptieku.Saka ka vēl joprojām recepte bloķēta un pat parādīja datoru lai redzu ka tiešām ir tā rakstīts ka recepte bloķēta.Teica lai nāku nākošā dienā jo laikam recepte atbloķējas tikai pēc 24 stundām.Murgs ar Euroaptieku,vairāk tur neiešu.

31.okt 2018 Atbildēt
Laima Lupike

Aptiekai vajag personas kodu, lai atrastu to erecepti. Viņiem nav jāpārbauda personība, ne viņas rīcībspēja. Ar vadītāja apliecību pilnīgi pietiktu. tēlo apzinīgos. Bet dzīves ērtībai ir vērts ar ID karti apgādāties, lai nav pase janēsā līdzi.

1.nov 2018 Atbildēt
Leonīds Makans

Tas ir kartējais mūsu tēvzemes juridiskās domas un likuma tulkošanas trulums

1.nov 2018 Atbildēt
Leonīds Makans

Tev atbildēs ar gadsimtiem nodrāzto seno romiešu juristu gudrību - likums ir likums, tas jāpilda

1.nov 2018 Atbildēt
Leonīds Makans

Tev nocitēs gadsimtos nodrāzto romiešu juristu gudrību - likums ir slikts, bet tas jāpilda

1.nov 2018 Atbildēt
Elgars Krafts

Attieksme,ņemot vērā,ka tā rīkojās aptiekā pret klientu kuram nepieciešams medikaments,necilvēcīga!Netikai pietiekami vajadzētu būt ar a-ja apliecības uzrādīšanu,bet pilnīgi pietiekami ar "no galvas" nosauktu adresi,dz.gadu vai pat vārdu uzvārdu!

1.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

stulbā lauku vecene.

1.nov 2018 Atbildēt
Gunta Salna

Vadītāja apliecība tiek izsniegta konkrētai personai, nevis katrai, kas tur rokās šo apliecību.Tātad- ja konkrētai personai, tad tas ir personu apliecinošs dokuments. Bilde tak tur arī ir! Nav saprotams, kādēļ šī apliecība neder veicot pirkumu.

2.nov 2018 Atbildēt
Ivars Kupriss

tādā gadījumā uzrādot autovaditaja tiesibas sevi jaapliecina ar pasi stulbums

2.nov 2018 Atbildēt

Komentēt