Komentāri: Policisti Rīgā tiešām pārsteigti par kādas pensionāres izdarībām

Kоments

Ar dulliem mēdz būt visādi un ja nu viņa sagaidītu tos policistus kaila un vēl būtu atstājusi dzīvoklī kādas piecas, sešas aviācijas bumbas no pagājuša kara laikiem.? Sīe nāk iekša, bet viņa plika aizlido kopā ar tiem poličiem debesīs.? Tā vienreiz gadījās arī ar vienu musulmaņu meiteni. Kad viņu apturēja amerikāņu patruļa un lika uzrādīt, kas ir tajā lielā somā. Viņa teica, ka ir šķista un ļoti ticīga metene un ka viņa gatavojās doties pie sava radītāja debbesīs, bet kārtīgas musulmaņu meitenes tiešam necelo vienas pašas un viņa paņēma uz debesīm līdz arī to amerikāņu patruļu, jo tajā somā, bija pamatīga bumba, bet vadības pults bija viņai jau rokās..

29.okt 2018 Atbildēt
Maija Purvina

....kāds prieks jaušams teksta rakstītājam...cilvēks ir slims, vai nu psihiski, vai vecuma izmaiņas asinsvados, no kuram nav pasargāts nākotnē neviens...nav ko priecāties par slimu cilvēku .....

30.okt 2018 Atbildēt
liene

Tas taču ir kaut kāds marazms ,cik cilvēku resursu ir iztērēts, lai nomierinātu,kaut kādu nabaga slimo cilvēku, kurām īsta vieta būtu slēgtā tipā veco cilvēku pansionātā.To laikām var atļauties nu ļoti bagāta civilizētā valsts-izmest skurstenī tik daudz naudas .

30.okt 2018 Atbildēt

Komentēt