Komentāri: Tēva un dēla brauciens uz Jēkabpils poliklīniku izvēršas murgā

Santa Ulnicāne

S. Bet varbtūt rentgens nav pica, ko var vienkrārši pasūtīt?

24.okt 2018 Atbildēt
Dzintra Ābola

Varbūt beidzot visās institūcijās (medicīnas, izglītības, policijas,tiesvedības, socialo pakalpojumu, tirdzniecības, banku un visās citās iestādēs) vajadzētu parūpēties par to, lai pakalpojuma sniedzēji paši sagatavotu mūsdienīgus bukletus, rokasgrāmatas vai cita veida informatīvo materiālu par to, kā jebkuram Latvijas pilsonim vai citam cilvēkam, piemēram, iebraucējam no citas valsts, rīkoties konkrētā iestādē, ja viņš vēlas tur saņemt palīdzību vai pakalpojumu. Nu nevar jebkurš cilvēks, kas varbūt PIRMO reizi nonāk konkrētā situācijā un vēlas saņemt pakalpojumu, zināt visus konkrētās iestādes iekšējās kārtības noteikumus un nekad nespēs rīkoties tieši tā, kā to sagaida, piemēram, konkrētais mediķis. Kā man zināt, kāda kārtība jāievēro negadījuma brīdī, ja man tobrīd ļoti sāp un es saprotu tikai to,ka nepieciešama palīdzība, jo paša spēkiem ar to galā netikšu?!!! TĀPĒC JAU VISĀ PASAULĒ IR IEVIESTAS ŠĀDAS KONKRĒTAS PAKALPOJUMA SNIEGŠANAS JOMAS, KURĀM BŪTU JĀSTRĀDĀ KLIENTA KVALITATĪVĀ APKALPOŠANĀ, kur ietilpst arī informācijas savlaicīga saņemšana par to, kādā veidā klientam ir iespējams šo pakalpojumu saņemt!!!! Beidzot jāsaprot, ka katra cilvēkus apkalpojoša iestāde/institūcija ir izveidota, lai sniegtu pakalpojumu klientam, nevis lai klients izpildītu institūcijas vēlmes!!!!

24.okt 2018 Atbildēt
Ametists Mi

Vai traks? Uzķers šito ideju un paziņos, ka pacientu izglītošanai medicīnas jomai nepieciešami desmit miljoni. Kādam atkal tiks labs kumos.

24.okt 2018 Atbildēt
Peksis

Ja cilvēks nav mediķis,tad protams, viņš var arī nezināt kā jārīkojas. Bet tad vajag iet pie tā, kas zin- pie ārsta. Sūdzību rakstījusi sieviete,kas pati nav bijusi klāt, bet aizsūtījusi vīru un situāciju zin tikai pēc vīra stāstītā. Gan jau pati arī izdomāja, ka vajag to rengenu. Man liekas, kas mūsdienās visur prasa nosūtījumu, un arī reģistratūrā noteikti prasīja vai ir nosūtījums. Pati pavasarī biju pie traumatologa- 4,25 eiro nevis 20. Un rentgens ar nosūtījumu arī pāris eiro, bērniem vispār bez maksas.Un nevajag stāstīt, ka trūkst informācijas. Trūkst intereses, nevis informācijas. Pie ģimenes ārsta vismaz reizi gadā tak iet, ja ne pašiem, tad bērniem priekš skolas jāiet. Tur parasti visādu bukletu pilns, bet reti kurš lasa. Arī internetā informācijas pilns, vajag tikai interesēties. Ja jau sūdzību uzrakstīja,tad jau dators ir. Stulbi mūsdienās stāstīt, ka nav informācijas.

24.okt 2018 Atbildēt
Dace Bērziņa

Iepriekš minētajā gadījumā zēna vecākiem bija iespēja griezties ātrās medicīnas palīdzības punktā. Ja nezin, kur griezties, tad izvēle ir ĀMP punkti (tur, kur stāv ĀMP mašīnas), ģimenes ārsts un slimnīcu uzņemšanas nodaļas. Mums Latvijā daudzi pacienti nodarbojas ar pašdarbību. Piedodiet, bet ir jau sen arī sludināts konsultatīvais telefons, to var atrast arī internetā, un arī telefoniski padomu neliegs, sazvanot 112 vai 113. Pati esmu kādreiz šaubu gadījumos zvanījusi. Jūsu ieteiktie bukleti mētāsies un nonāks miskastē, kā piem. tie paši "Kā rīkoties ugunsgrēka gadījumā"

24.okt 2018 Atbildēt
Dace Bērziņa

Esmu ārsts un visai Latvijas sabiedrībai tagad rakstu: Rentgena, datortomogrāfijas,(citi sauc par kompjūtera tomogrāfiju), mammogrāfijas un scintigrāfijas veikšanai ir noteikti nepieciešams nosūtījums no ārsta! Reģistratori - nepieņemiet uz šiem izmeklējumiem nevienu klientu bez nosūtījuma, jo augstāk nosauktie ietver starojuma izmantošanu diagnostiskos mērķos. Bez nosūtījuma rentgena ( un pārējo metožu) asistents izmeklējumu NEDRĪKST veikt!

P.S Kolēģi, drīkstiet mani pielabot, ja kaut ko aizmirsu!

Lai laba veselība!

24.okt 2018 Atbildēt
Daniels Dagis

Tas nav pirmais gadijums ! Mani sāka lamāt ka es tēloju, kad man kāja bija sastiepta !

25.okt 2018 Atbildēt
Ivars Ozols

Tas nav vienigais gadijums ļoti daudz,kauns medicīnai!!!!!!!!!

25.okt 2018 Atbildēt
Jons Kapers

Peksi, tu laikam esi no Tvaika ielas.

26.okt 2018 Atbildēt

Komentēt