Komentāri: Pensionāre brīdina citus; viņai no konta pazūd nauda

Ilmārs Cukurdupsis

nu nu. gan jau ievadija bankas datus, lai tiktu pie free trial. bet problema tada ar tiem free trial, ka agrak vai velak bus jasak maksat. pasas vaina.

1.okt 2018 Atbildēt
Bagira

AVG Free trial un Avg free ir bezmaksas programmas kuras ikviens var lejuplaadeet neievadot bankas datus. Lai to paarveerstu pastaaviigaa profesianaalaa avg ir jaaievada bankas dati. Gadiem ilgi lietoju Avg free, un esmu paaris reizes lietojusi Avg trial. Nav iespeejams nonjemt naudu ja pats neigaadaajies pastaaviigo 1-2 gadu licenzi. Protams jaalejuplaadee tikai no razjotaaja(izstraadaataaja) www.avg.com un tad nebuus probleemas, un neviens jums neprasiis bankas datus ja vien neveelaties pirkt 1-2 gada licenzi. neizmantoju nevienu starpniekkompaaniju, ar taam var buut dazjaadas probleemas: ieladees kopaa ar avg kaadu reklaamprogramm utt, pieprasiis bankas datus( kaa tas kundzei laikam noticies).

1.okt 2018 Atbildēt
Filips Līcis

Vajag' gan apstiprināt visu ko piedāvā ,pat nezinot un ne ko nesaprotot ,tad varēsim brīnīties ,,kur palika,?'',, Kāpēc ? '' ,,Kas to izdarīja '?'' u.t.t. Interesanta ir ,,Free Lotto'' spēlīte ,kur iespējams varēsi kļūt par 25. miljonāru Pasaulē Vajag' tikai nospiest (apstiprināt ) pareizos taustiņus un gaidīt ! Tas nekas ,ja no Bankas konta

automātiski tiks noņemta katru mēnesi zināma naudas summa. Bet cerība ta paliks!

Un kas ir ar vilinošo piedāvājumu ,par 1 dolāru iegādāties ,,Apel'' telefonu ?

Tikai jāapstiprina prasītais ! Un ja piecu dienu laika neatteiksies no blakus piedāvājuma -(klausīties miljoniem muzikas piedāvājumu) tad ik mēnesi atvadies no 49,9 vai cik tur eiro no sava konta . Vai ir kas vēl labāks ? Viss par baltu velti !

1.okt 2018 Atbildēt
Arnolds Purins

Ja no konta izzog naudu, bankai jaatmaksa pilna summa.

1.okt 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Pēdējā laikā AVG saviem trial produktiem pieprasa ievadīt kredītkartes numurus. Nav izslēgts, ka līgumā ir rindiņa, ka pēc mēneša trial pārvērtīsies par maksas pakalpojumu. Respektīvi, juridiski tā nav krāpšana no AVG puses, bet faktiski - ir.

1.okt 2018 Atbildēt

Komentēt