Komentāri: Latvijas šovu zvaigzne nonākusi nelāgā situācijā

Ainars Sietiņš

LELDEI NENĀKTU PAR SLIKTU ZINĀT, KA LAUKOS BANKOMĀTI IR RETI KURĀ PAGASTĀ

27.sep 2018 Atbildēt
gundega

Ainar Sietiņ --tā vieta ,kur saņems pasi nav laukos

27.sep 2018 Atbildēt
Stepesvilks

Sietiņ, šodien katram pusbomzim ir mobilais, kur ir internets, var savas bankas aplikāciju un Smart-ID ielādēt. Ja būtnei, kas apsaukā valsti par idiotiem, ir bankas konts, tad neredzu nekādu problēmu telefonā 3 min. laikā to rēķinu apmaksāt. Un ja piemini laukus - tad viņas tuvākā PMLP nodaļa noteikti nav kaut kādos Pampāļos, bet daudz maz rajona centrā, kur nu toč ir bankomāts.

27.sep 2018 Atbildēt
Gunta Krieviņa atbilde Stepesvilks

Ja pase nederīga - konts nobloķēts. Būs jaunā pase - varēs izņemt naudu. Viņai ir pasta konts- ...ejat uz pastu ar savām aplikācijām... Lai uzrodās labs cilvēks!

28.sep 2018 Atbildēt
Aljona Un Filips

Pasta norēķinu sistēmai nav bankomātu izlasiet rakstu tad komentējot.

27.sep 2018 Atbildēt
Kristīne Vīgante

Un tomēr, pati vien vainīga ir, jo situāciju ir pati izveidojusi un tad vaino citus, kas kaut kas nav pa prātam. Cilvēks, kas laicīgi plāno darbības, ar tādām problēmām nesaskarās. Tātad pirms plānot pases nomaiņu ir vnk laicīgi tas jāizplāno, nevis darīt to pēdējā brīdī. Vispirms izņem naudu un tad dodies pasi mainīt. Lūk, ļoti vienkārši un citām atrunām nav vietas...Pirms vainot kādu, ir būtiski saprast vai pats esi visu izdarījis kā nākās....

27.sep 2018 Atbildēt
Gunta Krieviņa

Labi , ka Jums viss kārtībā. Tas pabalsts ir tikai , lai izdzīvotu. Varbūt vēl nebija pārskaitīts. Es arī , kad pēdējo reizi ņēmu pasi - man iedeva izziņu. Naudu gan biju noņēmusi - ko var zināt - kā būs. Jūs jau neviens nevaino .

28.sep 2018 Atbildēt
Barons N

est ko nav, bet 3 uzdraazusi

28.sep 2018 Atbildēt
Nellija Ko

Dīvaini, šajā situācijā es redzu tikai vienu idiotu, un to pašu sieviešu dzimtē...

29.sep 2018 Atbildēt

Komentēt