Komentāri: Sieviete sašutusi - senioram mēnesī jāiztiek ar nieka 13 eiro

Marina Kotlinska

Ziniet.tas tiesam ta ir.pensija paliek loti maza dala no ta ko sanemt uz rokas,bet jautajums kur ir beerni kuriem vajadzetu rupeties par saviem vecakiem nevis grust vinus pansionatos,un ja ir ievietots tad ir vini ari pienacigi apgadat ar partiku virs ta ko viniem dod valsts.Ediena pansionata pietiek tikaj kada tam ir kvalitate,un cik lielas porcijas dod,ja jus kad reiz apciemotu kadu pansionata tad redzetu ka vini uzvedas tur.naudu nodzer vai nopipe un pec tam staiga un prasa kadam citam.Rakstu so jo pati stradaju pansionata un redzu visu ar savam acim kur tad tas vis paliek.pirms sausminaties iesaku sakuma paintereseties kas un ka.

14.sep 2018 Atbildēt
Elīna Kristiāna Rožkalne

Nu ne jau nu visi dzer!! Un ne visi pīpē!! Man pazīstams onkulis ne dzer, ne pīpē un bērni vēl dabū piemaksāt par pansionātu, kaut pašiem nav viegli samaksāt visus maksājumus..Arī brauc ciemos no Rīgas un ved kafiju un citus gardumus, kas tēvam kārojas.. ko tad tādam cilvēkam darīt??? Nevajag visus iebāzt vienā maisā!! =@ =@

14.sep 2018 Atbildēt
Ligita Brudere atbilde Elīna Kristiāna Rožkalne

Varrbūt pašem rūpēties par saviem sencīšiem?Mājās.

14.sep 2018 Atbildēt
Ligita Šprenka atbilde Elīna Kristiāna Rožkalne

Ko nozìmè vèl dabùn piemaksàt par pansionàtu!!!Protams,jo šis sociàlais pakalpojums ir maksas!Un ir tikai normàli,ja bèrns nespèj rùpèties par savu vecàku pats, kà to nosaka Civillikums,tad viņam ir iespèja pirkt šo soc.pakalpojumu!Pirmie kuriem ir vislielàkà atbildìba gan moràlà,gan finansiàlà pret savu vecàku ir viņa bèrni,par kuriem savukàrt šis vecais cilvèks savà laikà ir rùpèjies un nesis atbildìbu!

14.sep 2018 Atbildēt
Ineta Augustina atbilde Ligita Brudere

Kā tieši, ja pats vēl neesi pensionārs un 24 stundas diennaktī nevari pieskatīt? Un vienu atstāt nevar. Visu cieņu, ja Jums tas nesagādā nekādas problēmas. Laikam ar visu kolosāli tiekat galā!

14.sep 2018 Atbildēt
Fra

Lai būtu pensija, savā mūžā jāstrādā un jāmaksā nodokļus. Tā ir pilnīgi visās valstīs.

14.sep 2018 Atbildēt
Ineta Augustina

Un strādāt, protams, drīkst tikai izcili labi atalgotu darbu. Vajadzīgi sabiedrībai un atbilstoši atalgoti ir tikai "priekšnieki". Tā laikam arī ir pilnīgi visās valstīs. Cik tas jauki un pareizi!

14.sep 2018 Atbildēt
Gunta Krieviņa

Šis kungs nav godīgs. Viņs brokasto, pusdieno un vakariņo aprūpes centrā, saņem bezmaksas medikametus un veselības un sociālo aprūpi, apģērbs un higiēnas preces nav jāpērk. Tie 10% ir kabatas nauda , kas domāta vēl papildus valsts apmaksātajam pakalpojumam dažādu sīkumu iegādei. Dzīvo tīrās un siltās telpās, par kurām arī nemaksā. Jūsu tēvs un māte noteikti maksā par visu. Vai viņi katrs tērē 13 EUR mēnesī kafijai? Šajā iestadē ir arī ārsts un medmāsas - pacientam ir noteikta diagoze un atbilstoši tai arī medikamenti. Vai slims cilvēks var bezjēgā dzert kafiju?

15.sep 2018 Atbildēt
Uldis Kims

pASARGI DIEVS NO TADAS MEITAS,KĀ GUNTA! KRIEVIŅA!

15.sep 2018 Atbildēt
Anzela Larionova

Mēs dzīvojam ka Āfrika.

15.sep 2018 Atbildēt
Brigita Paegle

Rigas dome saviem pansionāta iemītniekiem piemaksā starpību, ja pensija ir maza. Pamēģiniet tikt pie vietas pansionātā! Ja kungs ir pansionāta iemītnieks tad ir gan paēdis, gan aprūpēts. Nesaprotu kāpēc tāds raksts! Kurš šīs muļķības sacerējis?

16.sep 2018 Atbildēt

Komentēt