Komentāri: Situācija slimnīcā Rīgā: "Runā krieviski, es suņu valodu nesaprotu"

Normunds Vīksna

Vispirms uzkurina latviešiem asinis par kārtējo etnisko ņirgāšanos, bet beigās paziņo, ka kundze ar galvu problēmas.Problēmas īstenībā ir žurnālistiem, jo viņi vairs nemāk bez provokācijas pasniegt ziņas, ja tās vispār var saukt par ziņām.

12.sep 2018 Atbildēt
Līga Kļaviņa

Kāpēc žurnālisti nav pajautājuši Drošības policijas viedokli? Te taču ir redzama rupja etniskā naida kurināšana, par ko iestājas kriminālatbildība. Tā kā rakstiet iesniegumu Drošības policijā!

12.sep 2018 Atbildēt
Atis Daukša

Jasaka ka krievi Latvija nekad nav gibejushi iemacites latvie'su valodu.Vinu IQ nav bijis tik auksts lai iemacitos to ko jebkursh butu iemacijies tikai ne krievi.nozelojama nacija kurai nav nakotnes,,,

12.sep 2018 Atbildēt
Natalija Olande

Nevajag mētāties ar tadiem vardiem!!!Es nekad tadam cilvēkam ka tu neteikšu Jus!Filtre savu bazaru!Un nevajag aizvainot visus Krievu tautibas cilvekus!!!

14.sep 2018 Atbildēt
Anna Zeņuka

kāpēc latvietis raksta par IQ ,,auksts,, nevis augsts?ir gan latvieši,gan krievi,kas izcili zina savu un svešvalodas,tie,kuri grib ir vairākums!

15.sep 2018 Atbildēt
Sandra Orinska

Es Vācijā vëroju, kā krievu gjimenes integrë savus bërnus vācu vidë - viñi runā abās valodās, bilinguāli. Tad rodas jautājums: kur ir problëma - krievos vai mūsos pašos? Vai abi kopā? Mūsu nacionālā pašapziña tik zema, ka, risinot šo problëmu, latvietis sajūt etniskä naida kurināšanu...

12.sep 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

nepareizi darīja māsiņa, ka mierīgi turpināja sarunu krieviski! negrib suņu valodā runāt, lai algo tulku vai lai brauc uz Pu†lerlandi ārstēties!

12.sep 2018 Atbildēt
Aivars

Normunds Vīksna. Kur tu te redzi provokāciju? Neitrāls notikuma atreferējums. Kad tiek atstāstīts par krievi nekrietnumu, tad tā ir provokācija, bet kad latvieši kaut ko salažojuši, tad naida runa? A neaizietu tu uz locekļa, tovarišč!

13.sep 2018 Atbildēt
Leo Hiršsons

Ja cilvēks valsts valodu sauc par suņu valodu ,tad tas ir ne tikai apvainojums valstij,bet pierāda zemo intelekta līmeni ,un nevēlēšanos apgūt latviešu valodu.

13.sep 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nav ''VALSTS VALODAS "" -- ir LATVIEŠU VALODA kuras visdebilako paveidu ((nornatīvo latviešu valodu )) latvieši ir atļāvuši lietot no visdebilākajiem aborigeniem rekrutētajiem ieredņiem KĀ VALSTSVALODU lai valsts darbu darītu valsts iestādēs ....

....jo debilie aborigēni nav spejīgoi neko citu saprast un iemācīties ka vien informatīvi visnabadzīgāko ''mātes valodu""-- viņi vnk nav spējīgi komunicēt normālu cilvēku valodās ....

bet LATVIEŠI un jebkuri citi ir brīvi komunicēt jebkurā valodā

((valstsvalodīgie ir debili un agresīvi kā aptrakuši lopi - - tāpēc jatur būrī un pie ķedes --jo pasprukuši tie uzreizi sāk visiem pist smadzenes ar savu ''valstsvalodību""-- burtiski rej valstsvalodīgoi un žobus šņakstina ))

13.sep 2018 Atbildēt
Alexey Fedorovsky

tas "kāds vīrietis" Didzis Sedlenieks ir diezgan plaši pazīstams ar savu naida kurināšanu. Te var palasīt vairāk www.facebook.com/didzis.sedlen...496846?__xts__[0]=68.ARCO4hKQUvkZn2qREbQ6xNWtN5-ZC_uaPUZnQ7JDfR5Lokpw-Mps3v4e1nQV3tWXoHglxIsbyt_EmcyjA9uhdPDuANaSbcetTmW06bxozV6L_dPPss184qf6aYqgcvrpkoe2PAhm5dW1a6KWE-WSnuaQ9E_Zd4d8NMVk-Ily8dv2ABy6PIcrSw&__tn__=-R Kāpēc NRA nepublicē visu līdz galam? Pieļauju, ka tādas sarunas vispār varēja nebūt tajā slimnīcā....

13.sep 2018 Atbildēt
Alexey Fedorovsky

NRA pat nemāk ar gariem URL strādāt.. te ir noīsināts goo.gl/4aHoJM

13.sep 2018 Atbildēt
Adeira

Ko var ņemties par vienu un to pašu? Vai tad vēl nav skaidrs, ka tie, kas saka, ka nerunās un nesaprot suņu valodu ir vienkārši SC kājauti, kas dara to, ko viņiem liek! Paskatieties uz tirgus plača! Jebkura krievu tantiņa ir laipna un abās valodās prot savu preci notirgot! Ja krievs ir nonācis nelaimē vai apmaldījies mežā tāpat prot latviski pavaicāt, kā izkļūt no meža, jo SC nav blakus!

Laukos vispār krievu cilvēks atdos visu, kas viņam ir aiz laipnības pret kaimiņu! Rīgā tie bļāvēji nav krievi, tie ir salašņas, kas čigānam no vāģu pakaļas izkrituši! Īstens krievu cilvēks ir sirsnīgs, labestīgs un cilvēkus mīlošs!

13.sep 2018 Atbildēt
Vlad Valentins

Pašiem ar sanak rakstit ar kļūdām, kur vēl spriest par krieviem. Ko sēsi, to pļausi. Es atceros kad pie torņa uz barikadem visi kopā stāvējām, neviens nevarēja iedomāties, ka sagaidīs tādu dzīvi, kad krievu skolas likvide, pilsonību nedod šeit dzimušiem pat. Un ko tad var no parastiem cilvēkiem gaidit?

13.sep 2018 Atbildēt
Ivars Pelss Pelss

Kuri negrib, tie nemācīsies. Bet tantiņai pateiktu-pisies prom uz savu paradīzi. Nez ko viņa te vispār dara.

14.sep 2018 Atbildēt
Antiglobalisti Latvijasantiglobalisti

Protams ,ka vajadzēja šo okupanti ignorēt.Lai nodrošina tulku šīm urlām.Tieši tāda arī ir partijas Saskaņas nostāja pret latviešu tautu.ždanok arī ir tajā skaitā ar mamikin.

13.sep 2018 Atbildēt

Komentēt