Komentāri: Sieviete pastāsta par murgu, ko piedzīvojusi Latvijā populārā kafejnīcā

Robs

Jāēd mājās!

15.sep 2018 Atbildēt
Astra Mccracken

not obligated...

5.jan 2020 Atbildēt
Mārtiņš Grāvelsiņš atbilde Astra Mccracken

Ja nemāk gatavot, tad jau ne ;)

15.feb 2020 Atbildēt
Namejs Akmeņkalns

Zinot, kādas algas ir sabiedriskajā ēdināšanā, ko var gribēt.

16.sep 2018 Atbildēt
Martin Samm

.. aizgāju čilli pizzā..pasūtīju picu jo bija labas atlaides un reklāma - Viss garšas vārdā! Gaidiju un gaidīju un ilgi gaidīju savu - augstu picu! Pēc mana lūguma darbiniece aizveda to laipni sildīties vēlreiz.. Patiešām pizza pēc 10 minūtēm bija jau nedaudz siltāks nekā sākumā... Par cik ēst gribējas un negribējas piesieties par 4 eur vērtaspicasdēļ! Apēdu, ko varēju,. bet gaļu nespēju pārkost.. Un pie kases cena izradās 10 eur !!! 4.50 esot tikai ar atlaides kartēm :-)))) .. un tas viss garšas vārdā! Tikai tas ceļš līdz garšam vēl ļooooti tāls ejams! Veiksmi Čilli Picas kolektīvam šajā ceļojumā!

17.sep 2018 Atbildēt
Renārs Diņķītis

Čillī picā agrāk patiešām bija forši paēst. Bet gadu jau uz turieni nedodos. Alfas čillī picā gaidīju 40 minūtes, Ogrē Čillī picā gaidīju stundu. Abos gadījumos atnesa nebaudāmu ēdienu. Tajā pašā laikā biju Kauņā un tur Čillī picā viss ir līmenī. Decembrī braukšu atkal uz Kauņu un noteikti aiziešu uz Čillī picu. Un vēl tur bija 4 reizes vairāk klientu nekā tajā pašā Alfā. Tāpēc ir dīvaini,kāpēc ilgāk ēdienu ir jāgaida ēdienu tur kur ir krietni mazāk cilvēku.

18.sep 2018 Atbildēt
Juris Strods

NĒEJ TĀDĀ ĒSTUVĒ,KUR SLIKTI ĒDIENU UN SLIKTA APKALPOŠANA, NAV JAU SPIESTA LIETA, VIENĪGAIS ĒSTUVE PAZAUDĒS KĀRTĒJO KLIENTU UN TAS IR SLIKTI PAŠAM RESTORĀNAM.

21.sep 2019 Atbildēt
Guntis Rudzitis

Padoms jau pareizs. Bēda tikai, ka uz durvīm nav uzraksta, ka šeit apkalpo slikti. Tātad kaut reizi jāuzraujas.

27.okt 2019 Atbildēt
Daina Bajore

PRIEKS, KA RAKSTIET VISU AR LIELIEM BURTIEM ! LABI, VIEGLI SALASĀMS DAUDZIEM ! JA BŪTU TĀDS RAKSTĪBAS LIKUMS VISIEM, TAD VIEGLĀK KĻŪTU TIEŠĀM VISIEM!(VAJAG IESNIEGUMU UZRAKSTĪT ATBILDĪGAJIEM!)! CERĒSIM TO LABĀKO !!!!!!!!!!! VISU GAIŠU ! ☀️

22.aug 2020 Atbildēt
Astra Berzina

Vai tad pica ir normals ediens? Par 10EU var loti garsigi un normali paest.Nebojajiet savu veselibu.

21.aug 2020 Atbildēt

Komentēt