Komentāri: Pircēja brīdina: Populārā Latvijas lielveikalā pārdod vecus produktus

Maija Ābela

Viņa pati nopirka šīs vecās olas,nevis viņai pārdeva. Lielveikalos ir iespēja atvērt kastīti un pārbaudīt tās saturu,arī derīguma termiņš ir uz iepakojuma.Nesaprotu tos tantukus,kas vazājas pa veikalu it kā sīki un smalki visu pētot,bet to,kas būtu jāredz,to nespēj saprast un tad drukā sūdzības.

4.sep 2018 Atbildēt
Astra Vernava

Es gan gribeetu piebilst ,ka veikalaa nevar olas chaumalu paarsist un redzeet sastaavu,un ne tikai olaam ,ir arii citi iepakojumi kurus nedriikst valhaa veert

4.sep 2018 Atbildēt
Jevsēvijs Kmits Džavads

Es uzskatu vinai neviens tas olas nedeva,bet gan pasa nopirka tad ari uz iepakojuma var redzet kads termins ira atiecigajam precem. Runajot par sverajamam precem tam termins paradas uz pirkuma Ceka menesis un gads vai IETEICAMS protams visos cekos neuzradisies ka piemeram mazajos veikalos ,bet Maxima Rimi utt uzrada garenteju.

4.sep 2018 Atbildēt
Silvija Jakševica

Diemžēl arī es savas neuzmanības dēļ šodien "Rimītī"iepirku baltas šokolādes konfektes. Zinu jau zinu, izlasīju, ka tas jau nav nekas, tāpēc uz veikalu tās nenesu. Tāpat skaidrs, termiņš pareizs u.t.t. Bet, pacienāt citus kauns. Un pati pagaršoju, nu nav ne tuvu pirmā svaiguma, negaršīgas. Gāju pie konkurentiem,atkārtot pirkumu, tur visas svaigas. Kā klients esmu zaudēts.

5.sep 2018 Atbildēt

Komentēt