Komentāri: Neuzķerieties! Brīdina par ļoti viltīgu krāpnieku

Liga Grauga

bez vardiem

30.aug 2018 Atbildēt
Aivars Krastiņš

Tadus kas ta dara vajadzetu kastret idiotus

30.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Sievietes ar pie reizes sterilizeet, jo taas skaitliski ir daudz vairaak, kas izmanto dzhekus. Dzheki nezkaapeec nesuudzas masu medijiem par apkraapshanu, bet tiklidz kaada sieviete apkraapta tik daudz liidzjuutiibas, tai pat laikaa dzheks pasuudzeetos, visi kaa likts sho nolietu ar suudiem.

31.aug 2018 Atbildēt
Ineta Augustina atbilde Kaspars Namsons

Sterilizēšana alkatīgu sieviešu problemu neatrisinās. Bērnu nebūs, viss parējais būs tieši tāpat kā līdz šim. Vīrieši nesūdzas, jo viņiem pašiem tādas izmantotājas patīk: ja gribi justies varenais apgādnieks, nāksies uzturēt mantkārīgo nīkuli (tādai būt taču ir tik "sievišķīgi").

1.sep 2018 Atbildēt
Evita Usne

Vajag but verigiem un uzmanigiem tadi var atrasties jebkura vieta.

30.aug 2018 Atbildēt
Ineta Andersone

Idiote! Vai tad tiešām tāds vīriešu trūkums?

30.aug 2018 Atbildēt
Dace Jerfane

Par šo puisi ir citas lietas, jo agrāk viņš cītīgi meklēja dzīves vietu, ar tā saucamo sievu un meitu, un arī ļoti virtuāli mācēja aizrunāt zobus, kārtējā pasaka par uzņēmumu, tā Polija un Lietuva ierasta vieta, paldies Dievam mani apšmauca tik uz 70 eiriķiem naudā, bet toties ar lielu skandālu izliku no savas mājas, lai gan man draudēja ka būšot nepatikšanas, jo izliku ar mazu bērnu. Esiet vērīgi un ja ņemat ģimenīti uz īrēšanu noteikti sastādiet līgumu, jo var piedzīvot tīrās šausmas, bet kā saka kamoliņam pienāk arī gals, gan viņu noķers un tad jau būs pēc visiem nopelniem.

30.aug 2018 Atbildēt
Anna Ozola

''virtuāli mācēja''...uzzini,ko nozīmē ''VIRTUĀLI'' un lieto VIRTUOZI.Ja izīrē,-tātad pelni...Kā ar nodokļiem VID'am?

30.aug 2018 Atbildēt
Astride Veselova

Meitene bez naudas? Un arī bez smadzenēm...Kur tad radās tie 3000 eiro? Dārglietas? Vai tiesam ta spiez kājstarpi, ka jālec virsū pirmam sastaptam jaklim? Atvaino...

30.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Kas viegli naak, tas viegli aiziet.

31.aug 2018 Atbildēt
Олег Дзенит

izdomaats stasts, neticas ka meitene ar 3000 var buut tik naivi stulba, un briesmiiga krapnieka pat vardu neuzrakstija. kad beigsies sita hujnju rakstisana?

31.aug 2018 Atbildēt

Komentēt