Komentāri: Pārpildītas rindas un neaudzināti skatītāji – iespaidi par "Prāta Vētras" koncertu Mežaparkā

Dzēsts lietotājs

"Tankists" Kaupers beidzot būs sapelnījis naudu īstam krievu tankam un varēs vienvirzienā purkškināt uz savu mīļo rašu.. Pat pēdējo albumu vispirms šis kangars ļāva noklausīties Krievijā, un tikai tad tas bija pieejams Latvijā.. Draņķis.

18.aug 2018 Atbildēt
Pēteris Karlsons

Šim "Prāta vētras" fenomenam vajadzīgs erudīta mūzikas eksperta vērtējums, lai varētu teikt: kas ir tas ir. un kas nav, tas nav. Kāda it PV sniegtās mūzikas kvalitāte popmuzikas lauciņā? Kā ir ar mūzikas un politikas savienošanu? Par ko mēs varam PV kritizēt un par ko nevajadzētu? Kāpēc PV negūst atzīstamu populāritāti Rietumos? Bet summa summarum - vēlēsim PV puišiem turpmākas veiksmes, jo viņi nes Latvijas vārdu pasaulē!

18.aug 2018 Atbildēt
Andzejs Polis

Biju uz koncertu Daugavpilī. Koncerts bija ļoti labs. Bet ļoti.ļoti traucēja.....apdzērušies cilvēki,kas neskatoties uz diezgan dārgo alkoholu bija piedzērušies.Redzēju arī , ka vilka ārā blašķītes,ko bija ienesuši par spīti apsardzei. Lietus principā tikai piedeva koncertam asumu ! Paldies " Prāta vētrai " !

18.aug 2018 Atbildēt
Juris Berzins

Vajag paklausīties UK topa dziesmas. Un saprast, ka PV dziesmas ir klasi zemākā līmenī. Priekš Rietumu mūzikas tirga bezcerīgas. Lielāka daļa PV dziesmas ir ar prātu sakonstruētas. Iedvesmas elements - niecīgs. Bet vēl vismaz gadus 20 LV mūzikas bīdītāji būs spiesti reklamēt tikai un vienīgi PV. Tas ir skumjš fakts.

18.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Precīzi - tieši tā arī pēc koncerta Rīgas svētkos salūta laikā (fonā) pa LNT atskaņoja Prāta vētras dziesmu samiksējumu… Tā vēl nekad nav bijis, kad kādas grupas mūzika tiek tik atklāta veidā reklamēta TV salūta laikā visai Latvijai. PRETĪGI !!!

19.aug 2018 Atbildēt
Kaspars

4 eur par ūdens pudeli...

18.aug 2018 Atbildēt
Dace Talce-Neimane

Ja? Kur pirki? Es par 1,50 Eur nopirku!

18.aug 2018 Atbildēt
Elīna

Es ar pa 1.50 pirku..

19.aug 2018 Atbildēt

Komentēt