Komentāri: Apmeklētāja sašutusi par piedzīvoto Brīvdabas muzejā

Marija Hščanoviča

Sieviete Tikai cilvēks aizmirst, ka citiem suņi traucē. Pareizi, nav ko vazāties ar tiem visur.

5.aug 2018 Atbildēt
Evija Vit

Dažas aizmirst, ka suņu saimniekiem traucē šādas suņu nīdējas, kas vazājas visur!

6.aug 2018 Atbildēt
Daina Baltina

Vai tad suni nevar atstat majas uz paris stundam? Labi veikali un sab. transports , bet ne jau muzejs , kaut ari Brivdabas. Tad jau uz kino un teatri ari janem suns lidzi. Man pasai ari ir mazs sunits , bet es izverteju kur var nemt lidzi , bet kur nevar.

5.aug 2018 Atbildēt
Adrija Priede

Es par vienlīdzību, ja jau visur ejam ar suņiem tad bez šķirošanas, jo es ar savu VASu jūtos diskriminēta, žurksuņi drīkst visur, bet sunu, kas izskatās pēc suņa nedrīkst.

5.aug 2018 Atbildēt
Juris Līcis

Tās sasmakuši-smirdīgās vēstures mēslaines vietā sen jau varēja uzcelt skaistu privātmāju rajonu . Bet nē , mazohistiem vajag vietu kur sabļaut uz suņiem ...jampamiņetnomauzolejs :)

5.aug 2018 Atbildēt
Miervaldis Lasis

Ja spēj mūsu kultūras mantojuma pieminekļus nosaukt par smirdīgu vēsturi, tad noteikti esi augstas raudzes kangars-kristīgais latvietis, kuram sieva no tās pašas tautas no kuras visi plenči cēlušies.Nu tad tev vieta gāzes kamerā rezervēta.

5.aug 2018 Atbildēt
Maija

2 privātmājas/ 1 pat ļoti mūsdienīga/ Brīvdabas muzeja teritorijā ir. Pie paša ezera.

5.aug 2018 Atbildēt
Andris Miloshs

Un tā sasmakušā - smirdīgā Jura vietā sen jau varēja ievest kādu čupu ar strādīgiem imigrantiem. Bet nē, vajag paturēt parazītu kas izceltos uz citu cilvēku fona un gudri dir#t savā jampampiņvalodā :)

7.aug 2018 Atbildēt
dzintra

Nē,nu vajag aizdomāties vilkties uz muzeju ar suni...Vēl tikai atliek vest suņus līdzi uz operu vai baznīcu.Ir nu gan kultūras līmenītis...

6.aug 2018 Atbildēt
Wolfy-Mazais Monstriņš

Neesmu suņu nīdēja, man suņi patīk, bet ne jau visur var iet ar suni, dažādas vietas, dažādi noteikumi - tāpat kā visur nevar piemēram, peldēties,braukt ar auto,mest atkritumus vai darīt ko citu aizliegtu, arī ne visur var iet ar suni.Vienkārši jāievēro noteikumi un viss, nebūs nekādu problēmu.Ja bija kaut kādas neskaidrības, drīkst vai nedrīkst suni ņemt līdzi, varēja taču pazvanīt uz muzeju un uzzināt - visi telefonu nummuri internetā ir atrodami.

6.aug 2018 Atbildēt

Komentēt