Komentāri: Aculieciniece brīdina par redzēto pie kāda ezera Latvijā

Alegers

ko nozīmē "pusplikus"?

1.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

šitādus paranoiķus izķert un slēgtā psihenē paārstēt vajadzetu kādu 1'/2 gadu--

jo nemierīgākos laikos tādi šaus uz līdzcilvēkiem līdzko skatieni sastapsies --

''viņš uz mani sūdīgi paskatījās""

1.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

KĀDĀ VEIDĀ TIEK AIZSKARTAS KAUTKĀDAS KUŅAS TIESĪBAS SEVI PLIKU VAI PUSPLIKU IZRĀDĪT JEBKURAM KAS PLUDMALEI TUVUMĀ ???

..... TE DRĪZĀK TIIEK APŠAUBĪTAS CITU TIESĪBAS NEBŪT AKLAM .....te nav tālu līdz tam ka visādi puritāniski dzīvniekmīli vilks pie tiesas makšķernieku vai fotografu kas nofilmejis kā staltbriežu briežu bullis ar metru gariem 4 žuburu cenšas pavedināt austrumnieku sievietei līdzīgu govi -- kārdinot to brist līdzi pa purva ezeru ēst udensrožu jaunās lapas -- ļoti erotiska filmiņa sanāktu --

Varbūt mani kāds SAGRIBĒS kā lūriķi UN ZOOFILU APSŪDZĒT Kas lpu tiesības aizskāris??: LŪDZU -JA kāds IR TIK DROSMĪGS

1.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Pludmale tachu ari skaitas publiska vieta... respektiivi, pat ja kaads filmee vai taisa foto, likums to neaizliedz, respektiivi nav kur piesieties... slimas maatiites tagad te streso, laikam celuliita karaliene

2.aug 2018 Atbildēt
Seržs

+

4.aug 2018 Atbildēt
Aivis

Filmēt un fotogrāfēt drīkst..Var mājās mierināties kaut pie spieguļa ar safočēto materiālu... Vot ja bilde nonāk publikā,tad gan var tiesāt..

4.aug 2018 Atbildēt
Sandra Bokisha

Sakarā ar ES regulu, nevienam nav tiesību fotografēt un filmēt citus cilvēkus bez viņu piekrišanas. Vienalga puspliki vai apğērbti. Par to var sūdzēt tiesā. Un Andri izvēlies izteicienus. Galu galā pludmale ir domāta, lai sauļotos un peldētos un ne jau kleitās vai dzinsos to darīs. Tāpat arī vīrieši tur neuzturas uzvalkos, bet tāpēc jau neviens viņus nenosauc par pusplikiem jākļiem. Vajag padomāt, ko raksti .

2.aug 2018 Atbildēt
Roy

Tiešām? Kurā vietā regula aizliedz fotografēt cilvēkus publiskā vietā? Varbūt nedrīkst kaut ko specifisku darīt ar tām fotogrāfijām, bet vai tad nedrīkst fotografēt?

2.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Tad jau televiizija sen buutu bankrotejusi.... Cik nav uz ielas vai pasakumos safilmeeti giimji, vai arii televiizijai kaadas privileegijas buutu?

2.aug 2018 Atbildēt
Seržs

:D varētu precizēt, kurš paragrāfs kurā regulā to nosaka?

Veselais saprāts čukst, ka pēc tam to nevajadzētu tiražēt.

4.aug 2018 Atbildēt
Anita Vimba

Paris nedelas atpakal Latvija viena jaunaja sporta stadiona kur tikai mazakiem berniem domatas labi sporta baudami nodalujumi.. Sekoja mums viena svesa sieviete vairak ka stundas divas.. kur mes.. tur vina.. prasiju sargam vai pazistat so sievieti.. vins atbildeja ka redz vinu pirmo reizi.. Blakus tak bija ari lieliem speciali vingrosanas trenazori.. Kapec vina visu laiku veroja mazo zenu un mus... Visu laiku kaut ko ta sieviete pa telefonu krieviski runaja.. Ka mes gajam prom ta vina ari.. Kas tas bija.. sieviete izskatijas ta ap 42.gadiem.. Dzinsu biksy kostima ar isiem matiem zengalvina..

2.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Tas saucas paranoja!

2.aug 2018 Atbildēt
Sandra Bokisha

Nedrīkst. Un kameras vairs darba vietā nedrīkst uzstādīt, ja nav darbs ar paaugstinātas bīstamības aparātiem. Par televīziju runājot, tad ir pavisam cits jautājums. Viņiem ir privilēğijas.

2.aug 2018 Atbildēt
Roy

Nezinu, no kurienes Jūs ņemat šo informāciju. Esmu pārliecināts, ka publiskā vietā drīkst filmēt, fotografēt, skatīties uz cilvēkiem utt. Vismaz tā tam būtu jābūt, kāpēc lai nedrīkstētu? Saprotu, ka dažiem varbūt tas var nepatikt, bet, ja izvēlies atrasties publiskā vietā puskails, tad ar to, ka tevi var nofotografēt ir jārēķinās.

3.aug 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Ja sieviete ir resna, ka alus muca, tad ieskumam lai vismaz noire savu ezeru vai pludmali. Sabiedriskaja vieta es varu filmet pilnigi visu, kas man apkart. Kaut, kas nepatik, vacies no sabiedriskas vietas. Vai beidz rit miltu produktus, lai neizskatitos, ka kaushanai audzeta cuka. Ir moralas normas. kuras cilveki ievero. bet katai sivenmatitei neizdabasi.. Ak tev pupus nofilmeja.. Nu tad uzskati sevi par porno aktrisi. Pasaule bus grutak nofilmet mulki kura karstuma ar krushturi staiga...Portugales pludmales 5 minushu laika atratisi meitenus ne tikai bez krustirie,. bet tikai nevienam tas netrauce. Nu nofilmeja, kads tevi un vabut mazturbes pec video, tad sdi un priecajies. Uzvelc valenkus un kazhoku un domaju ne tikai Portulages, bet ari Spnijas kanali tevi nofilmes... Bet ja kaut sadomasi muti atvert, loti atri va dabut n tikai administrativo atbildibu. administrativa atbildiba nebus par to, ka plika plidmale saulojies. Te ta ir normala paradiba, bet gan par to, ka sabiedrisko vietu par privato uzskati un nepamatoti izsauci valsts dienestus...

4.aug 2018 Atbildēt

Komentēt