Komentāri: Rīdzinieks neizpratnē: vai policijas mērķis ir nevis uzlabot dzīves apstākļus, bet sodīt?

Dzintars Liepiņš

Pašvaldības policijas mērķis ir rūpēties par sabiedrisko kārtību, ceļazīmju un citu noteikumu ievērošanu! Tas, kuram ir uzspļaut uz satiksmes noteikumiem un pārējiem iedzīvotājiem arī saņem sodu! Jeb raksta autors grib teikt ka viņš ir vienlīdzīgāks par pārējiem un uz viņu neattiecas CSN?

18.jūl 2018 Atbildēt
Gita Gita

Nu ja nu ja, vienlīdzīgāki par citiem ir tikai tie "patrioti", kas piedalās 9.maija farsā Uzvaras parkā. Taisnīgāk par taisnīgu!

19.jūl 2018 Atbildēt
Kaspars

Kāpēc autoram ir tikai viens foto? Ja jau "atstāt auto ceļa malā, kur tie nevienam netraucēja" un tur nav nekādas zīmes, ka stāvēt nedrīkst tad sodam arī nav jabūt? Bet ja stāvēt nedrīkst, tad stāvēt nedrīkst. Es saprotu cilvēcisko pusi, bet iedot cilvēkam mazo pirkstiņu un paņems visu roku tāpēc arī saprotu tiri racionāli kāpēc jasoda visi, kas pārkāpj noteikumus un nevar "pievērt acis" un varbūt tā ir ierasta lieta, ka tur liek auto "jo nevienam netraucē" tāpēc vienīgais par ko varētu diskutēt ir vai tur varēja iztikt ar tikai kaut kādu brīdinājumu, bet likums visiem viens.

18.jūl 2018 Atbildēt
Jelena

Rīgā ir daudz vietas,kur novietojot auto, tas nevienam netraucētu (piemēram, pie Stradiņa slimnīcas, pie dzelzceļa, kur tagad salikti betona kluči) un rodas iespaids, ka pilsētu cenšas padarīt maksimāli neērtu autobraucējiem. Un, jā policija jau sen strādā pēc principa - sodīt un iekasēt naudu, nevis aizsargāt un uzlabot situāciju - kāpēc kopš ir fotoradari vairs nepatrulē ceļu policija? Nobraucu divus gadus un ne reizi neapturēja!!! Vai ātruma pārsniegšana ir vienīgais pārkāpums? Un kā ar dzērājšoferiem ārpus svētkiem (starp citu šajos Jāņos bija ļoti maz policijas patruļas, tāpēc mazāk dzērājšoferi noķert, nevis situācija kopumā uzlabojusies). Kā ar braukšanu bez tiesībām? Agresīvu braukšanu? Braukšanu ar zagtu auto? Meklēšanā esošu cilvēku notveršanu? Kāpēc policija slinko un tik iekasē naudu, bet nedara savu primāro darbu - AIZSARGĀT!!!

18.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt