Komentāri: Vīrietis sašutis: Dažu dienu laikā zālēm cena palielinājusies 15 reizes!

Inta Agleniece

.... kas Čakšai gar mums nabagiem,savas kabatas pilnas,par pārējiem viņai ir uzspļaut... Tagad sanāk tā,atdod naudu par medikamentiem un tālāk dzīvo badā un kāda ,gan varbūt runa par veselību? To arī izjūtu ik mēnesi... Medicīna visa ir vienā lielā pakaļā...

13.jūl 2018 Atbildēt
Jorģis

To nelietīgo bīzdu vajag nopotēt!

13.jūl 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Šitai valstij nav vajadzīgs neviens cilvēks! Sagrāva rūpniecību- likvidēja rūpnīcas un fabrikas, atstājot tik dažādus alkohola un saldumu uzņēmumus! Nav kur strādāt! Lai izdzīvotu ne tikai paši, bet arī bērni un vecāki ar mazām pensijām- brauca daļa Latvijas iedzīvotāju LABPRĀTĪGĀ TRIMDĀ! UN ne citādi to jātraktē! Jauniešiem neviens amatu nekur nemāca, un pēc vidusskolas vai 9.klases, ja nevari mācīties tālāk- atkal- brauc projām! Nodokļu slogs izspiež mazos uzņēmējus un atkal- brauc projām! Nekustamā īpašuma nodoklis kāpj debesīs- jāpārdod pēdējais būcenis un jāiet nabagmājā, ja pietiek 600 eiro ko samaksāt no pensijas, ja nē- nabagot pie baznīcas!, patversmē. Kapā.Pašnāvību vilnis vēl nav noplacis! Un nu- ja esi slims ar hronisku kaiti- nav vietas tev mūsu sabiedrībā! Tiek veikta mākslīgā eitanāzija- vai nu tu atdosi pēdējo naudu par zālēm un nomirsi bada nāvē vai no sirds nespējas, vai nomirsi bez z'ālēm, bet tas būs ļoti sāpīgi! Lūk- ceļš pensionāriem pa skuju taku ir vaļā, kaut velns jūs , ierāvējus, parautu! Vēl daži gadi un Latvija būs brīva no cilvēkiem, vien Rīgā valdīšana un valdošās instances dzīvos . dzīvos no investīcijām par to, ka latvju zemi atdod poligonu iekārtošanai. Cik jauki bus ārzemju karavīriem šai zemes stūrītī!

13.jūl 2018 Atbildēt
Alegers

Vainīgs neģēlis Bodmanis ar savu varzu. Iznīcināt kā trakus suņus!

14.jūl 2018 Atbildēt
Vilis Maurāns

1991. gadā droši vien ar kastroli galvā lēkāji ? Tagad gribi sagaidīt lai tevi ar pīrāgiem baro.

13.jūl 2018 Atbildēt
Pilnmeness

Janumet pieder pie kompensējamo medikamentu grupas (sk. valsts kompensējamās zāles A un B grupa), kuru cenu daļēji nosedz valsts. Un arī šajā gadījumā prasītos precizēt, kādu summu Dainim valsts šī medikamenta iegādei kompensēja līdz 1. jūlijam, un vai te nav kāds pārpratums radies.

14.jūl 2018 Atbildēt
lol

iznemot ogli nekas nedarbojas, nevjag mums vinas tikunta

14.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt