Komentāri: FOTO: Policija Tukumā bērnam atņem divriteni; soctīklos izceļas diskusijas

Kaspars Namsons

cik saprotu tiesibas vajadzigas ja pa celu brauc... ja tas ir off road tad par kadam tiesiibaam iet runa? ietve tas ir off road, atnemt bernam velosipeedu ja tas brauca pa ietvi, pat ne bernam vienalga kam, tas ir debiilisma kalngals no policistu puses.

7.jūl 2018 Atbildēt
Rihards Mierturis

Dauņi labak sprūdveidīgajiem atņemtu Bentley.

7.jūl 2018 Atbildēt
Martins Monkevics

Cik daudz pazistam cilvekus kas brauc ar velosipedu? Un kam ir velosipeda vaditaja aplieciba no visiem ? Tas nav godigi , neviens nav cietis no berna velosipedista ! Tas viss atvainojos kas ar likumu notiek ir loti sapi**i . Jo berns ir iespejams ir ilgi krajis naudu sim velosipedam ,vai to velejies. Policistiem ir jasaprot . nedomaju ka policistu berniem visiem kas parvietojas ar velosipedu ir tiesibas . Kauns

7.jūl 2018 Atbildēt
Marika Benta

Labs komentārs...

8.jūl 2018 Atbildēt
Martins Monkevics

Man skrituldelim nav vaditaja aplieciba , ludzu nonemiet man skeitu . Smiekligi

7.jūl 2018 Atbildēt
Marika Benta

Super... Man dēliņam ar ir skrejricuks.... Jācer ka neatņems....

8.jūl 2018 Atbildēt
Non Progredi Est Regredi

policijai ir jāpamācās no 90 gadiem šis tas ! es atceros manā bērnībā tajās pašās Tukuma ielās, satiksme bija tāda pati kā tagad ! un nevienam tiesības nevajadzēja, bet tai pašā laikā CSDD un ceļu policija pa vasaru nereti rīkoja akcijas pie kādreizējā 10X10 centra, un vēl statoil teritorijā. kur bērniem un citiem velosipēdistiem, vai vnk interesentiem bija iespēja pamācīties elementārus satiksmes noteikumus , kā arī Anniņu elpināt un dažnedāzādus manevrus ar velo pa čūsku trasi utt !!! tagad visi grib tikai lai vecāki maksā un sūta bērnu mācīties un likt tiesības ! kur pazudusi prakse ka bērniem līdz 18 viss pa velti ? kāpēc CSDD un polcijia un vispār valdība domā, ka tagad visiem nauda kā dubļi un var tērēt bērnam naudu nevis izglītībai bet kkādam papīram kuram jēga nav !

tak rīkojat labāk akcijas 2x mēnesī vasaras sezonā, kur bērnam būs interese piedalīties un izbaudīt visu praksē, nevis pēc 9 mēnešu garām mācībām skolas solā, pavadīt vēl vienu mēnesi no vasaras lasot to ko viņš neizpratīs kamēr neiekāps mašīnai pie stūres !

9.jūl 2018 Atbildēt
Edvards Jermolovs

Nevar zinat varbut vins pirmstam mulkojas uz ritena

19.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt