Komentāri: PĀRDOMAS: "Uzsit asinis" teksti, ka "policijai nevajag palīdzēt, jo tā nepalīdz cilvēkiem"

Tašņilovka

Neviens nespieda iet strādāt policijā, nepatīk slodze, samaksa, meklē citu darbu - jā tik vienkārši!

Attiecībā uz Bunkus slepkavību - ceru, ka neatradīs to, kas to izdarīja - šī būs tāda kā paraugprāva priekš citiem "izsalkušajiem" administratoriem, ierēdņiem, politiķiem utt...

Kārlim vajadzētu noslaucīt puņķus un sakārtot savu dzīvi....

4.jun 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Man personiski policijas del tagad labs ieraksts, viltoja protokolu tb tiesaa iesniedza protokola kopiju, originals bij labots ar markieri.... originalu vairs neatradu ne tiesaa ne policijaa, bet peec protokola sastadishanas kopiju man nedeva bet iespundeja katalashkaa ar 2 alkashiem, tiesaa liecinaaja policists civilaa - intereshu konflikts un kkaads alkashs, gribeju ar sho parunat, jo vainigs nebiju un gribeju noskaidrot kapec tiesaa meloja... aizskreja ar asaram acis ne varda nesakot. Kapec palidzet policijai, ja taa falsificee papiirus un meklee viltus lieciniekus lai kaadu iegaztu?

4.jun 2018 Atbildēt
Raitis Raudiņš

Es ar domaju ka nevajag policijai palidzet jo vini slikti strada,man abzaga dzivokli nozaga naudu,bet policija neko neizdarija lai vainigo atrast ta ir policija kas atrodas burtnieku 37.Un kad man uzbruka ar dunci virietis,policija aiztureja vinu un nakosa rita palaida,kur taisniba kur an orala kompensacija???Bet iesu pa ielu ar alu uzreiz man uzliks strafu.

4.jun 2018 Atbildēt
Jānis Gansons

orāla kompensācija?...labi skan.

6.jun 2018 Atbildēt
Rudolfs Leijnieks-puke

Tas liecina to,ka-nav taisnīgums-nekur! Tāda ir sistēma.

4.jun 2018 Atbildēt

Komentēt