Komentāri: Šefpavārs Dreibants atklāj, kā dzīvnieku aizstāvji pret viņu izvērš ''reketu''

Valdis Zariņš

Domāju, ka jāuzsūta viņiem VID un VDI- tur jāpapēta tās darba tiesiskās attiecības, un vai brīvprātīgie nav tomēr darba attiecībās. Vislabāk jau būtu uzzināt, kurš viņiem pasūtījis šo akciju.

3.mai 2018 Atbildēt
Džonass

Kad viņi beidzot beigs nodarboties ar muļķībām un sāks kaut ko lietderīgu darīt? Lai ieiet zooveikalos un paskatās kā zivis starp sprāgoņiem peld, kā grauzēji ieslodzīti savos divu garumu plastmasas zārkos bez ventilācijas. Lai šitā patramda ss'a lopu tirgoņus, kas rīko "būs pavisam maziņš" dzemdētavas. Galu galā lai palīdz tām tantēm, kas raud pie namu pārvaldnieka noindētiem kaķiem un aizmūrētām pagraba lūkām. Tiem dzīvniekiem brīvības gana? Vai vienkārši par tā biznesa graušanu neviens nemaksā?

3.mai 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Jaaveershas ir nevis pret restoraniem, bet tiem, kas moka dzivniekus... dzivnieku aizstaavji ar shaadu riiciibu paraada savas darbiibas liekuliibu....

3.mai 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

p.s.restoraniem nav pienaakums zinaat, kaa olas tiek ieguutas, principaa shaadas instituucijas paarkaapj likumu, terorizeejot nepareizos.

3.mai 2018 Atbildēt
Matt Howlett

Savā ziņā taisnība. Tomēr es domāju, ka var arī vērsties pie pašiem restorāniem, bet jautājums kādā formā viņi vēršas, vai ieteikums vai "EW....pārstāj vai būs slikti". Un ja tā padomā, ja visi restorāni/ēdināšanas iestādes mainīsies uz to "atbildīgo" es šaubos ka tie "aizstāvji" būs apmierināti ar cenu kāpumu, bet tie aizstāvji brīžiem izklausās galīgi mentāli nestabīli.

3.mai 2018 Atbildēt
Lucid

Nabaga aizskartais Dreibanta kungs! Neļauj šim gulēt uz veciem lauriem! Varbūt viņš arī "skatās uz problēmu daudz plašāk" nekā visi tie uzņēmumi, kas ievieš sociālās atbildības politiku, un visi tie Latvijas cilvēki, kas domā, ko pērk un ēd? Kad slinkums uzlabot savu biznesu, jāpačinkst Facebook.

3.mai 2018 Atbildēt
Jans Meķis

Izskatās, ka olbaltumvielu un omega-3 taukskābju trūkums uzturā dažiem ir kaitīgi iedarbojies uz psihi.

3.mai 2018 Atbildēt
Kristaps Ozols

likumi.lv/ta/id/88966-k...ikums#p-454852

Vairums viņu darbību iet zem šī panta - nekautrējaties rakstīt iesniegumus policijai un prokuratūrai.

"89.pants. Kaitniecība

Par darbību vai bezdarbību, kas vērsta uz finanšu sistēmas, rūpniecības, transporta, lauksaimniecības, tirdzniecības vai citu tautsaimniecības nozaru, kā arī iestāžu vai organizāciju darbības graušanu nolūkā kaitēt Latvijas Republikai, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas."

4.mai 2018 Atbildēt
aldis

he,he, es arī domāju, ka vistām vajadzētu katrai savu istabiņu ar dīvānu un televizoru, lai var skatīties PČ hokejā. Tie dzīvnieku ''aizstāvji'' bišku šauj pār strīpu, labāk būtu darijuši ko jēdzīgu.

4.mai 2018 Atbildēt
aldis

Es ceru ,ka restorāna apmeklētāji uz to nepavilksies

4.mai 2018 Atbildēt
Gunta Klivere

Biznesam savā darbībā ir jāvadās no valsts likumiem. Punkts un āmen. Savukārt, vistu draugiem, ja viņi spēj būt kaut cik loģiski, ir jābombardē ministru kabinets, jo tikai viņi var mainīt likumus.

5.mai 2018 Atbildēt

Komentēt