Komentāri: Motivējoši! Gobzems vērsies pie latviešiem, kuri nepārtraukti žēlojas

Rasma Pāvuls-Pāvuliņa

Jūs tā patiešām varat runāt,jo esat spēka gados un Jums ir stingrs pamats zem kājām! Bet man(77.g.vecumā,2.gr.invalīdei ar kustību traucējumiem) tas vairs neder,jo pārvietojos ar elkoņu kruķiem un ar mazo pensiju pati izgudrot nevaru-lai man būtu cilvēkcienīga dzīve...bet ir augstākā izglītība,bet priekš kam man tā ,ja pielietot savai dzīvei to vairs nevaru ! Cien.Aldis Gobzema k-gs-iesakiet kādu iespēju kā man labāk nodzīvot tos Dieva dotos pēdējos gadus,kuri man atvēlēti,lai man nebūtu tā,ka trūkst naudiņas nopirkt zāles ! (darba stāžs 32.gadi,pensija 229eiro)Ar nepacietību gaidīšu Jūsu padomu!- Ar cienu-Rasma Pāvuls-Pāvuliņa.

24.apr 2018 Atbildēt
Anda Dreimane

vai tad bērnu un mazbērnu nav kas var palīdzēt?..pametuši visi Jūs vienu pašu?..

24.apr 2018 Atbildēt
Marks Līventāls

Un jau atkal žēlošanās. Gobzemam ir taisnība.

25.apr 2018 Atbildēt
Valdis Bugins atbilde Marks Līventāls

Un tu tas krutais uzbraukt par žēlošanos uz bezspēcīgiem pret sistēmu! Protams ka tikai var pažēloties un žēl ka tie kuri varētu ko iebilst, atrod argumentus atkratīties ar ,, paši pie tā vainīgi ,, .

NE! Vainīgi ir tie kuri izveidoja tādu sistēmu, likumus, ka darba cilvēkam iespēju uz tiesiskumu praktiski nulle.

25.apr 2018 Atbildēt
Valdis Bugins atbilde Marks Līventāls

Un tu tas krutais uzbraukt par žēlošanos uz bezspēcīgiem pret sistēmu! Protams ka tikai var pažēloties un žēl ka tie kuri varētu ko iebilst, atrod argumentus atkratīties ar ,, paši pie tā vainīgi ,, .

NE! Vainīgi ir tie kuri izveidoja tādu sistēmu, likumus, ka darba cilvēkam iespēju uz tiesiskumu praktiski nulle.

25.apr 2018 Atbildēt
Valdis Bugins atbilde Anda Dreimane

Lūk, arī sākas?! Kāds sakars bērniem un mazbērniem? Vienīgi kas būtu vainojams, tā ir valdības shēma kura gadu gājumā ieviesta likumdošanā un uz šodienu ir tās visas izrietošās sekas, par kurām tad arī vajadzētu iztiesāt un piedzīt kompensācijas no tās saucamās valsts, cietušajiem.

25.apr 2018 Atbildēt
Marks Līventāls atbilde Valdis Bugins

Kā jau minēju - kas kuram tuvāks. Tie, kas kaut ko grib izmainīt, tie šeit nežēlojas. Tev laikam tomēr svarīgāk bija paklukstēt šeit un tēlot lielo varoni. Bet neko reālu nepalīdzēji. Tāpēc nākamreiz padomā pirms spļauj ārā. Un bērni ir katra mūsu ieguldījums savā nākotnē. Ja tādu nav, tad tā ir tava problēma un domā kā dzīvot bez šī nodrošinājuma.

9.mai 2018 Atbildēt
Rasma Pāvuls-Pāvuliņa

Ievēroju ap Jūsu roku sarkano dzijas pavedienu no Izraēlas raudu mūra. Tātad palīdz dzīvot pašam labi un citus nolikt zemāk par zemi,kaut kā neglīti no Jūsu puses....

24.apr 2018 Atbildēt
EDGARS

Gobzema prātuļošana atgādina Anton Chigurh tekstus no k/f No Country for Old Men / Kur sirmgalvjiem nav vietas. Neo-liberālisma ideoloģija (vērtības) visā savā krāšņumā...Līdz Zolitūdes traģēdijas dziļākajiem iemesliem (sociālā sistēma) Gobzems pat teorētiski nav spējīgs aizrakties.

24.apr 2018 Atbildēt
Anda Dreimane

diemžēl viņam ir taisnība...daŗītāji jau dara sevis labā..bet nīkuļi tāpat arī labi sakārtotā valstī tikai sūdzēsies...ir grūti ..bet grūti ir bijis visos laikos..

24.apr 2018 Atbildēt
Māra Anspoka

Aldi! Pazïstu Tevi. Tev dzïvė paveicäs, jo atradās cilvėks, kas paņēma Tevi savä paspärnē. Ar maniem bėrniem Tu mäcījies vienā skolä. Nevari stāties pretï simtiem cilvėku, kuri Tev nepiekrīt. Skaties, ka kāds no taviem skolas biedriem Tev neiespļauj sejä...

24.apr 2018 Atbildēt
Māra Anspoka

Aldi! Pazīstu Tevi. Tu ar maniem bērniem mācījies vienā skolä. Tev paveicās, ka atradās cilvēks, kurš paņėma Tevi savä paspärnē un ievadīja dzïvė. Tu nevari stäties pretï simtiem cilvēku, kas Tev nepiekrīt. Skaties, lai kads no Taviem skolas biedriem Tev neiespļauj sejä...

24.apr 2018 Atbildēt
Ārija Pušilova

Ja tā kārtīgi seko Gobzema kunga teiktajam,IR JĀATZĪST-IR VIŅAM TAISNĪBA,bet daudziem šī taisnība kož acīs ,diemžēl....Neizpratni radīja M.Anspokas teiktais !!!!

24.apr 2018 Atbildēt
Marks Līventāls

Vienkārši uzpirkteņi steidz atsrtādāt Maximas iedotās atlaižu kartes.

25.apr 2018 Atbildēt
Maris Suseklis

Aldi, jums pilnīga taisnība! Arī es nesen iesaistījos nelielā sarakstē internetā, un ko jūs domājat?! Saņēmu arī ļoti daudz, ļoti negatīvu rakstu jau adresētu man ! Par ko? Par to,ka tikai izteicu savu viedokli,ka viss nemaz nav tik slikti, ka ne jau valdība visā vainīga, ka vajag rast pašiem risinājumu. Jutos tā, it kā es pie tā visa būtu vainīgs! Šo negatīvo viedokļu izteicēju ir tik daudz, un tiem nepārtraukti pievienojas jauni, ka man jau slikti sametās! Ja tā cilvēki turpinās domāt un dalīties interneta vietnēs, nekas labs nav sagaidāms, jo slikts rada tikai sliktu! Cilvēki, domājiet pozitīvi, kustieties, meklējiet risinājumus,nesēžiet un negaidiet, ka kāds jums tos ieliks klēpī! Galvenais neaprunājiet veiksmīgos, un neapskaužat ,ka citi ir mācējuši dzīvē iegūt vairāk! Tie nav zagļi, kā jūs tos saucat! Lai visiem mums izdodas !

24.apr 2018 Atbildēt
Bergmanis Maris

Kur ir Motivacija :(? Pasaki Man -taja,ka izlaupija Liepajas Metalurgu,Valstij zaudejumi merami desmitos Miljonu un neviens-uzsveru neviens nav sodits un tadu piemeru ir vel un vel-pietiek melot un nodarboties ar Demagoghiju :(

24.apr 2018 Atbildēt
Valters Pelcis

Muldona Tu esi..

25.apr 2018 Atbildēt
Artur Zvaigznitis

ziniet ko tautiesi,teiksu latviski,,,gudri dirst nau malku cirst,zinaam tos advokaatus taapat kaa zveerinaatos tiesu izpildiitaajus,un visaadus citus nagu mauceejus liidz pat saimai,,,,Vinji ir paruupeejusies par visu savaa labaa un dziivo uz citu reekjina,bet tautai gudri peedinjaas pamaca,,,sak zodziet un izspiediet taapat kaa mees un dziivosiet tikpat labi kaa mees....nemaakiet vai sirdsapzinja neatljauj,taa ir juusu probleema,preks vinjiem sii valsts ir paradiize,tautai kas ir godiiga taa ir elle.....Es nerunaaju seit par diikdienjiem,kam visur ir un buus slikti,,,,,

25.apr 2018 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

Redzi cilvēciņ,aiz pautiem vari paņemt pats sevi ,vari palūgt citam ,bet man kā sievietei to nav,tas ir viens ,otrs -ja jau šeit ir tik labi kāpēc šeit neviens negrib investēt līdzekļus.UN ir jābūt aklam ,vai pamatīgi pierijušam ,kad neredz kā valdība tērē tautas naudu.Iet ielās ,lai tevi iemet čokā.un kas tur var aiziet-tā veco ļaužu varza kas palikusi,kas veikalā uz saujiņu stumda kapeiciņu vai var atļauties nopirkt to ēdienu ,vai tam lētajam pietiks nauda ,neviss to ko kārotos.Parijusi cūka vienmēr ir apmierināta un tai neinteresē ko rīs cita tai pašā aizgaldā.Tak atveriet acis un paskataties kā dzīvo cilvēki-ne zagļi.Viena dzīve cilvēkam ir pa īsu ,lai sevi paceltu ,lai arī tu kā skrietu un kārpītos uz priekšu ,beigās veselība ir čau un ne jau no atpūtas.Draudziņ -tevi vajadzētu nolikt laukos un tad tevi tur tā sakratītu aiz pautiem ,kad par maz neliktos.Domāju ,kad smagāku par savu daiktu tu neko rokā nēsi turējis un tu nēsi redzējis kā laukos auga bērni.Patreiz tava paaudze tikai tērē ,un izzaga to ko mana paaudze sastrādāja un paši vēl nekādus kalnus nēsat apgāzuši pat ar saviem nodokļiem jūs nespējat nodrošināt vecam cilvēkam dieniško maizīti ,siltumu un ārstus .Tad ko tu te plāties visvari.Un tas labākais ir tas ,kad tu no vecuma neizmuksi ,šodien stumdi ar degunu mākoņus ,bet rīt tu vari būt jau sūdu bedrē.Šodien tu esi vesels ,rīt tu vari būt kroplis ratiņos un tad gan tu varēsi sevi ņemt aiz pautiem un kratīt kamēr pieķēzīsi bikses.Kad raksti vispirms padomā,ne katram dzīve iedala pilnu lozi,ne katrs var būt uzņēmējs un rokas jau nolaižas tad ,kad tu strādā kā traks ,bet uz priekšu netiec.

25.apr 2018 Atbildēt
Marks Līventāls

Baiba, nevajag jau raudāt un vainot citus - protams - tā ir vieglāk. Zinu ļoti labi, jo pašam patīk tā darīt. Par laimi man vēl ir kaut kāds veselais saprāts un apzinos, ka pats vien esmu vainīgs. Tev arī noderētu - būs vieglāk risināt savas problēmas.

9.mai 2018 Atbildēt
Biruta Kalvisa

VĒL VIENS "GUDRĪTIS" ATRADIES!"BITĪT MATOS!" PAĒDUŠAIS IZSALKUŠO NEKAD NESAPRATĪS.....

25.apr 2018 Atbildēt
Valdis Bugins

Būtu labi, ja iesaistītos juristi un advokāti palīdzībā tautas aizstāvībai pret visām tām nelikumībām kuras vērstas ar ikumu pret tautu. Nevis kā patreiz tikai bezpalīdzīgi plāta rokas, ka neko nevaram darīt lietas labā. Visu var darīt, tikai jāgrib.

25.apr 2018 Atbildēt
Filips Līcis

>>>>Baiba !>>>pilnīgi piekrītu visam Tavam rakstam . Aizej pie šī paša advokāta , un Tev noplēsīs septiņas ādas tikai par uzklausīšanu un kur nu vēl par palīdzību ,ja būs nepieciešams . Ja esat neapmierināti ar notiekošo ,izejiet ielās ,protestējiet

u.t.t. tā GOBZEMA k-gs. Vienu tādu ielās gājēju ,kam bija nepatika pret notiekošo

atveda no ārzemēm ,un pat valsts prezidents nebija spējīgs viņu apžēlot .Tagad nu

būs jāsēž . Vēl jau ielās ir gājuši gan mediķi,gan skolotāji ,gan pensionāri , un visi dziedoši pie MK vai SAEMAS namu ,Nav kā tie dullie ārzemnieki ,Grieķījā,Fracncijā

u.c,kuru velmes var apturēt tikai ar iespaidīgiem līdzekļiem .

Es neaiztāvu šeit degradējušos un apdzērtās nelaimes . Tiem savi noteikumi !

29.apr 2018 Atbildēt
John Krevitz

Aldis domā kā uzvarētājs, viņš ir spēcīgs līderis un man nav nekādu šaubu kad KPV LV uzvarēs vēlēšanās.

24.sep 2018 Atbildēt

Komentēt