Komentāri: Sieviete apgalvo, ka VID nekaunīgi uzdzīvojuši viņas bārā

Tautas balss

Tā veca lieta, ka NRA savu žulti uz VID izgāž, jo NRA nu reiz ir tā banda, kam tikai blēži (a la cūka Lembergsis) un mafija mīļi, lolojami un sargājami.

14.apr 2018 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

liekiet tik vaļā-Latvijā visus kas strādā un pelna paši sev maizi vajag sabāst cietumā,jo vairāk darmajedi jo labāk dzīvosim ,kas pa zemi kurš strādā to drāž ,kurš tup uz nodokļiem to paijā un dod juristu pa velti ,lai aizstāvētu viņa tiesības.Vai šie divi strādnieki pēc izdrāšanas paliks Latvijā -domāju kad nē.Savā laikā banka izveda saimniecībā no kūts grūsnas teles nokaušanai-ģimenei ar 7 bērniem -kur viņi ir tagad -Anglijā-un ir apmierināti- pateicīgi liktenim kad tā sanāca .Viņu bērnus un mazbērnus neviens nepataisīs par vergiem .lai deputāteļi vējoņēni saņemtu debesalgas par neko .Vemt man gribas no šīs mūsu valsts likumiem un fīrmaņiem ,jūs visu esat sadirsuši tā ,kad vairāk tālāk nav iespējams ,kaut jūs tas dievs un kungs pasauktu pie sevis ar visu jūsu dzimtu.

14.apr 2018 Atbildēt
Edžus Straujais

..kāda tante teica?!

...uzfilmē..un nokas pa pilnu..nevarēsi..ja būs pieradijumi..kasīsim mēs..

14.apr 2018 Atbildēt
Žanis Embambelis

Redz,beidzot būs jābeidz tirgot''krutka''.Burvīgi!!!!ps. baibai lapsiņai ex frīdemanei...Vergi ir UK.,tur par anormāliem maksā,ved ar taxi uz visurieni/skolu,slimnīcu/......Cik Tev ir bērnu? Blaumanis rakstīja''Liena izjukusi prātā''.

15.apr 2018 Atbildēt
Saulessmaids Plume

To,ka Liena izjukusi prātā,starp citu,rakstīja nevis Blaumanis,bet Reinis un Matīss Kaudzītes,un,vai tu pats esi bijis UK,ka tik labi zini,kas un kā tur vergo?

15.apr 2018 Atbildēt
Volands Zolands

Padomju laiki

15.apr 2018 Atbildēt
Kaspars Darzins

Vissa valsts ir sačakarēta un tad domā ka cilvēkus atsaukt atpakaļ no ārzemēm un es šobrīd arī domāju braukt prom no Latvijas jo te nav vairs ko darīt un drīzumā ministri pieņems likumu aizliegts izceļot no valsts

15.apr 2018 Atbildēt
Guntars Gogi

Ja tie vid stradnieki butu veikuśi kontrolpirkumu tad skaidrs ,bet ja paēd śašliku un piedzerās alutiņu tas ir pārkapums no viņu puses ,jo alhahola reibuma veic savu darbu ,vai tas vid darbiniekiem ir atļaut tad kapec parējie tiek bargi soditi par dzerśanu darba laikă

15.apr 2018 Atbildēt

Komentēt