Komentāri: Pacients stundām mokās sāpēs, māsiņas turpina tērzēt par saviem plāniem

Maris Veidemanis

Vēl pāris tādas reizes un pāris tādi komentāri un, varbūt, kādam radīsies sapratne ar kādām kaitēm vērts apmeklēt slimnīcu un kādām ne...

5.apr 2018 Atbildēt
Veneranda Stirāne

Nesen notika ļoti liela nelaime sakarā ar manu veselības stāvokli un "ātrie" ,protams, veda uz tuvāko slimnīcu - Jēkabpili.Tas vienkārši nav vārdos izstāstāms, cik rūpīgas un uzmanīgas ir visas māsiņas, sanitāres, ārstējošie ārsti ķirurģiskajā nodaļā, bet, kad nācās nokļūt reanimācijā, tad patiesi biju nepatīkami pārsteigta par pacientu attieksmi pret mediķiem, jo tik nepateicīgus cilvēkus savā mūžā vēl nebiju sastapusi...Apbrīnojama ir visu medicīnas darbinieku pacietība iztopot katras "dāmītes" untumiem! Lai veselība un veiksme visiem Jēkabpils slimnīcas mediķiem!

5.apr 2018 Atbildēt
Zigrīda Ārmanee

Ta ir uzńemśanas nodaļâ cilvékus várdzina pa stundam divām vismaz un itseviśki svétdienās nodâļā nonākot tas jau ir cits stasts tur māsińas ir ļoti laipanas

5.apr 2018 Atbildēt
Ineta Niedra

varējāt izsaukt ģimenes ārstu, tā nav tāda veselības problēma, ka jādodas uz slimnīcu. Šādi simptomi šogad ir bijuši ļoti daudziem. Tos var ārstēt mājās. Cilvēkam pašam arī kaut kas jāsaprot par slimībām.

5.apr 2018 Atbildēt
Sandra Plikša

Nav tiesa!!! Manai vīramātei zarnās bija trombs un arī tādas pašas pazīmes. Jēkabpilī noturēja tik ilgi, ka sākās asins saindēšanās. Rīgā knapi izglāba, ārsti teica, ka bijis vairs tikai pāris stundu jautājums.

8.apr 2018 Atbildēt
Ineta Niedra

Nesaprotu, kas tās bija par šausmīgām sāpēm stundām ilgi, šai sievietei ir tikai uzmanības trūkums.......

5.apr 2018 Atbildēt
Ilze Zemīte

Darbā jebkuram profesionālim primārais ir pienākumi, ja rodas citas prioritātes, tad jāņem atvaļinājums, darba nespēja utt., nevis jābojā jomas reputācija! Uzteicams medicīnas personāls, acīmredzot, Latvijā nav iespējams vai arī reti sastopams.??!! Interpretācijas, kas ir pieņemami medicīnas pakalpojumi arī tik dažādi - cik cilvēku, tik pieredžu, bet viedoklis rodas.

5.apr 2018 Atbildēt
Rihards Štrauhs

5.apr 2018 Atbildēt
Elza AT

Taču, vienreiz, ejiet paši un strādājiet par tām "laimīgajām māsiņām", nav ko te stenēt.

5.apr 2018 Atbildēt
Rihards Štrauhs

Ja esi ,,nelaimīga,ej d&r.... , hmmm... neaizņem vietu un nebļauj par algām ! Gribu redzēt glābēju , kurš atbraucis uz ugunsgrēku ,filozofē.... kā maksā ,tā strādāju !.... SUKAS! Nepatīk darbs ? Tinies nah ! Nav neaizstājamu cilvēku !

5.apr 2018 Atbildēt
Ивета Никитина

Tad nav ko strādāt tādu darbu, ja tik nelaimīga...Lai iet ielas slaucīt...Vidzemes slimnīcas uzņemšanas nodaļa arī nav iznēmums...ta laikam tāda diagnoze uzņemšanas nodaļās...Saucas neatliekamā medicīnas palīdzība...Man vīram pēkšņi naktī sāka nenormāli sāpēt auss-aukstos sviedros mocījās- ibumetīns nepalīdz, aizbrauc uz uznemšanu, lai vismaz kautko pretsāpju iešpricē, lai var līdz rītam izturēt,tad tur redz viņu skaisti aizsūta mājās, ka viņiem neesot nekas kā tas pats ibumetins.LORs dežurējošais nav, neka nav...Tad pasakiet, kur tad lai cilvēks meklē palīdzību?Brauciet mājās, dzeriet vēl ibumetinu- tāda bija mediķa atbilde- klaja ņirgāšanās...Tad nesēdi tur, kur Tev tik traki grūti.Rezultāts- no rīta jasauc ātrie, jo pats līdz slimnīcai nevar aizbraukt, auss tek, slimnīca un vesels lērums antibiotiku...un jūs vēl teiksiet- ejiet paši pastrādājiet? Es savā vietā darbu daru perfekti, ja es tā attiektos pret cilvēkiem. es sen pa miskastēm lozņātu

6.apr 2018 Atbildēt
Sucka

Tev jau viegli teikt kad tu sēdi vai gaidi reģistratūra. Mani vispār ar sāpēm no turienes aizsūtija prom vienos nakti. Tur nav normalu māsiņu vinam ka tik pasmieties par cilvēku. Gribētu redzēt ka tu pieņemtu pacentus ja ešana svarigaka nekā kada dzīvība. Daudzi tik domā ka tas ir normāli. Bet nē. Masiņas jau nekad nepateiks ka tur istenība ir strādat jo viņam ir vienalga. Ja devi vārdu valstij un cilvēkiem tak turi savu vārdu nejau pļāpa par ko pagadās kamēr citam ir slikti. Vai es uz tādu profesiju kur tu vari runāt cik gribi

8.apr 2018 Atbildēt
Venta Brivkalne

Vai to debilo komentētāju LIENI kāds nevarētu aizsūtīt uz kādu slimnīcas uzņemšanas nodaļu???

6.apr 2018 Atbildēt
Raimoha Torres

Sveicināti iedzīvotaji! Tas ar ko šī sieviete te dalās ir pilnigs murgs, vienkārši uzvesties ir jāiemācas pieklājīgi, nevis regulēt ārstus...skaidrs! Ja gribi komandet, tad dari to lūdzu savās mājās ar savu ģimeni...un atļauj mūsu glābējiem strādāt ar iedzīvotājiem...veseļojies

7.apr 2018 Atbildēt
Aris Liepins

Pats esmu dažus gadus strādājis slimnīcas uzņemšanā. Ir gadījies dzirdēt arī klasisko "te neviens neko nedara". Jā- ir reizes, kad māsiņas var pačalot par ikdienišķām lietām, kamēr dažam labam sāp. Aiz vienkārša iemesla- katram ir savi pienākumi un darāmie darbi. Reģistratūras māsa neskrien apkārt ar šļircēm un tabletēm; procedūru māsas dara savus darbus. Un katrai personāla grupai ir skaidri noteikumi- ko kurš dara, un, ko nē. Un uzņemšanas nodaļa nav terapijas nodaļa- tur nav ne pretsāpju tablešu, ne daudz, kā cita. Ārsti tāpat pilda savus pienākumus.

Grūti spriest par jebkuru publicēto "kliedzošo" situāciju, kuru pats savām acīm neredzu. Tomēr izskatās, ka Latvijā vajadzīgas mediķu paraugprāvas ar ripojošām galvām, lai pārkaitinātajai tautai tiktu savs gandarījums.

7.apr 2018 Atbildēt
Ksenija Ignatjeva

Vinjiem. Rivdienās nav LORA.meita iebaza ogu deguna,atrie nevareja iznemt,nebij ar ko.Aizveda uz slimnicu Jekabpils,nosedejam srundu kamer izdomajaja ko ar mums darit.Veda uz BKU.Rīgā dezurarsts feiņi atri iznema.Vispar biju soka.Shito visu vareja aiztaupit ja Jekabpili butu izglitots dezurarsts.Liels paldies protams atro brigadei,kas atveda mus no Rigas atpakal.

8.apr 2018 Atbildēt
Dina

Mana mamma vairāk kā gadu atpakaļ tika uzņemta Jēkabpils slimnīcā. Uzņemšanā strādāja vīrietis ar jūtamu paģiru smaku. Manu mammu sauca par mammīti nevajadzīgi centās palīdzēt, mamma cieta lielas sāpes, pēc mēneša viņa arī nomira, viņa pati centās ar mazāk sāpēm kāpt no ratiņkrēsla, bet tika celta aiz padusēm, jo tas kā viņa pati to darīja likās par lēnu, bija vēl citas epizodes. Kad es norādīju rengena kabineta darbiniecei, ka uzņemšanas darbinieks ir ar alkohola smaku, man atbildēja, ka lai es to saku uzņemšanas darbiniecēm. Man tam nebija ne laika ... Darbinieks atstājās tikai tad, kad es nosaucot savu vārdu un uzvārdu prasīju, lai nosauc savējo, pēc vairākiem lūgumiem tika nosaukts vārds Viesturs. Tas man bija smags laiks dzīvē, bet šis gadījums palicis kā netīrs traips par uzņemšanas nodaļu... paģirains sanitārs.

8.apr 2018 Atbildēt
Emīls Klidziņš

Ja jau tik izcils ğimenes ārsts,kurš noteikti Jūsu ārstēšanā izmantoja jau uzņemšanas analīzes un var būt pat citus izmeklējumus, vajadzēja uzreiz griesties pēc palīdzības īstajā vietā!!!!

8.apr 2018 Atbildēt
Sigita Simane

Es nebūt nemaz neesmu par JRC vai poliklīniku,man tās divas iestādes riebjas, bet ja tu esi muļķis un ar tādām

nežēlīgām sāpēm spēj nogulēt 5h,tad jau laikam tik ļoti nesāp!Tā ir reģionālā slimnīca tur ved no tādiem džungļiem pacientus,kur parastais pilsētnieks kaju nav spēris!Un pirms spried ka kāds kārtīgi nedara savu darbu tev vajag būt lietpratējam,to ka tur ir nelaipni cilvēki un tie kas tur jautājums kāpēc sēž,jā,bet nevar sabāzt visus vienā maisā!Un tas ir visā Latvijā jebkurā profesijā,jo latvieši tādi ir,ar 2000 gadiem noticējuši sev un daudz lej pat likumus nezinot,lai gan ir pa dzīvei maza muša!

9.apr 2018 Atbildēt
Ivars Baumeisters

Caureja un vemšana, tipisks pēc svētku sindroms :D Par māsiņām runājot, ko viņām pacientu izklaidēt ar jokiem vai burvju trikiem? :D

9.apr 2018 Atbildēt

Komentēt