Komentāri: Viedoklis: Kāds absurds! Trīs policisti uzklupuši vecam tantukam

Kristina Liepa

vini jau neko citu nemak ka rakstit sodus masinam un omitem!laikam skola baigi abizoja ja sita uzvedas!pretigi jau paliek!

5.apr 2018 Atbildēt
Daina Auziņa

Nu jā- tā taču vieglāk - padzīt vecu cilvēku, nevis skriet pakaļ jaunajiem huligāniem,vai zagļiem,vai kontrabandas tirgotājiem.... vai ne,cienījamie policisti!

5.apr 2018 Atbildēt
Inara Jostina

Mūsu valstī policija ir priekš lielveikalu--tātad bagāto -mafiozo trestu pēļņas nodrošināšanai...Vienkāršā cilvēka intereses sen jau ir samītas dubļos.

5.apr 2018 Atbildēt
Irēna Fedotova

vai policistiem vispār bija tiesības sodīt ,cik atceros,ka pat Ieņēmumu dienests kādā seminārā izteicās ,ka tādiem sīkajiem nepievērsīs vērību,bet tas jau kādu laiku atpakaļ,varbūt viss ir mainījies

5.apr 2018 Atbildēt
Edgars Freibergs

Nozelojamie menti ,uz lielaku parkapumu sodisanu zemam pieritem par nesaprotamu vai nav gribesanas

5.apr 2018 Atbildēt
Edgars Freibergs

Ja varetu idenficet to tantuku un samest vinai naudinu ,jo sodu jau vini bus uzlikusi kadu eiro premiju dabus par bistamu parkapumu atklasanu un noversanu

5.apr 2018 Atbildēt
Harijs Saukums

Piekrītu, personīgi aizvestu naudiņu.

Bet centrāltirgū viņi nerādīsies, tur savējie. Tagad varu teikt, pazina jau ārzemēs. Viņš strādāja tirgus apsardzē. Pa nakti sargi, pa dienu rekets. Kad reketu pārtrauca, tirgo ar cigaretēm un spirtu. Policija Gogoļa ielā ir lietas kursā par visu notiekošo. Kad pienāk pavēle veikt reidu, tirgus tiek brīdināts.

11.apr 2018 Atbildēt
Ilga Grinberga

Policists kungi,es Veletos zinat cik Jums maksaa nelikumigie cigaresu un alkohols tirgotaji Rigas centraltirguu? Tikai nestastiet ka Jus tur vareni cinaties.....tas tantuks pardeveju savu roku darbu,vai Jums sidsapzinja nav sodit?

Nestastiet ka to prasa likums......

5.apr 2018 Atbildēt
Mirdza Sarmule

IDIOTISMS augstakaja mera. KAUNS.

5.apr 2018 Atbildēt
Laine Wolf

Tieshaam sirds sasaapeejaas. Jauni viirieshi, buutu labaak ko nopirkushi no tantuka. Un taisniiba ir par taam cigareteem. No centraaltirgus stiepj pilnaam somaam uz Gogolja ielas iecirkni, un dala savaa starpaa, man pashaiat paaris pacinjas atleca, jo nejaushi to redzeeju. Bet te,pretiigi.

5.apr 2018 Atbildēt

Komentēt