Komentāri: Policija brīdina netuvoties bezvēsts pazudušai sievietei

Varis

Kaut kāds stulbums, vai tiešām nav nekā cita ko uzrakstīt kā "atgremot "kaut kādas ārzemju ziņas, kam ar Latviju nav ne mazākā sakara.

14.mar 2018 Atbildēt
Juris Abolins

Mēs kas dzīvojam Anglijā,arī to lasām.

14.mar 2018 Atbildēt
Alvis Kukers atbilde Juris Abolins

Tātad dzīvojot anglijā nebiji paspējis jau no vietējiem medijiem šito uzzinat?

14.mar 2018 Atbildēt
Tuudalu Cuuka atbilde Alvis Kukers

Ko jūs, tie taču raksta tikai angliski!

15.mar 2018 Atbildēt
Ritma Apsīte

Taas zinas, kuras nepatiik, var tacu nelasiit! Kur probleema?

14.mar 2018 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Mhm.. mietpilsoņa loģika jums. Tāpat tad var teikt .. arī nepatīk zemas algas Latvijā tad nestrādā Latvijā.. utt par apsolūti visu.. Un ja nepatīk mūsu komentāri, tad tieši tāpat - nelasi. Bet tie ir sabiedrības viedoklis patīk vaio nepatī ktas kādam, ja nepatīk tad raksti memuārus kladē nevis publicē ...

14.mar 2018 Atbildēt
Juris Mikelsons atbilde Aleksandrs Jermolovičs

Jermolovič ! man atkal neinteresē Tavas mietpilsoniskās krievu ziņas ! Raksti savus memuārus kladē ! tā arī saku ,ka nepatīk zemas algas Latvijā un tāpēc strādāju Anglijā !Un man interesē ko Latvijas mafiozi publicē par Angliju . Tāpēc stāvi pie ratiem , lai cāļi neaptaisa ilksis

16.mar 2018 Atbildēt
Signe Struga

Tiesi ta nesaprotu kur broblema

18.mar 2018 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Mani daudz vairāk interesē, kas notiek kaimiņvalstīs - Krievija, Igaunija utt.. nevis ellē ratā kautkādā salā.. Zems jūsu mediju līmenis tas arī viss secinājums .

14.mar 2018 Atbildēt
Marko

Es arī dzīvoju Lielbritānijā - un man patīk lasīt ar Angliju saistītas ziņas - kā nekā - Es domāju - tāpat tagad jau apmēram viena trešdaļa Latvijas iedzīvotāju ir pārvākusies dzīvot un strādāt uz Angliju - tā ka normāli...Nedomāju - ka dzimtajā valodā būtu jālasa tikai ziņas - cik skaļi..opirdās Kaimiņš Saeimā...un kā viņam vēl kāds cits klauns atbildēja, vai kad tur bija tāda sēde un šitāda sēde - kautkā dziļi vienalga teiksim man par tām Latvijas saeimām ziņas..

14.mar 2018 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Tad jau viņai varētu būt pīzdas trakums piemeties, tādas ir dikti bīstamas!

15.mar 2018 Atbildēt
Maija Balode

OK, ņemšu vērā policijas ieteikumu ... un netuvošos šai sievietei =DDDDDDD Būs jau bailīgi šodien no darba uz mājām pa Rīgas ielām iet, bet saņemšos.

15.mar 2018 Atbildēt

Komentēt