Komentāri: Rīdzinieki šokā! Sētnieks spaiņiem turpina bērt sāli arī saulainā laikā un vēl krieviski izrunājas

Alex Da Silva

Bet ridziniece reali sniegu nekad nav tirijusi. Damitei nepielec, ka sali ber tadel, lai si sniega kaudze maksimali atri nokustu, kamer ir saulite. Ja damite petitu laika zinas, tad uzzinatu , ka tuvakajas dienas atkal gaidams sals. Un tieshi sads sniega uzkalninsh kustot un pec tam piesalstot, klus par slidotavu. Centra vienmer ta sniegu ir kausejusi. Un vel damites informacijai, ja vina pec tam nojauksies slidotava un kaut ko salauzis, setniekam no savas kabatas naksies apmaksat medicinas izdevumus lidz 165,30 eiro...

13.mar 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Salidzinajumam. Tonna tehniska sals maksa 24 eiro un ar tonnu pietiek gandriz visai ziemai 100 metru ielas tirishanai... Tehniskie parametri lauj kaisit 12,5 kilogramus sals uz 100 metriem ledus. Luk ja setnieks sali sniega bertu, tad gan vinu varetu nosaukt par ideotu, jo sals nekause sniegu, bet tikai ledu..

13.mar 2018 Atbildēt
Armands Skutelis

Viennozīmīgi ja būtu izrunājies daiļajā latviešu valodā, tad tam visam varētu nepievērst uzmanību. Bet tā kā izrunājās krievu valodā, tad...

13.mar 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Objektīvi skatoties, sētnieks ir tas, kam maksā par sniega tīrīšanu, nevis ietves sālīšanu.

14.mar 2018 Atbildēt
Inta Rudzīte

Vēl viens no Mēness nokritis...nezinot,ka sapresēts sniegs temperatūras svārstības rezultātā, mēdz pārvērsties ledū.

14.mar 2018 Atbildēt
Inta Rudzīte

Tādām dāmītēm reāli nav nekādas saprašanas no sētnieka darba.Kas sētnieks,kāds suns,ka katrs garāmgājējs pēc savas aprobežotās domāšanas var bārstīties ar ''gudrībām''.Būtu pastrādājuši paši- mutes turētu ciet,jo būtu sajēga par to darbu.

Sētnieks jau tā cīnās ar dabas apstākļiem,piegružojumiem ,vēl turklāt jānomēž ''gudro'' pamācītāju atkritumus,ko pamanās mest turpat kur stāv ''gudrie,inteliģentie'' pilsoņi.Ja kāds 10-tais uzbāžas ar debīlām ''pamācībām'',nav jābrīnās,ka vēl matom nepasūtīja aizvērt muti un neteiktu,ka nebūtu pelnīti.

14.mar 2018 Atbildēt
anita

Ne jau vins to sali pirka,ne darbu sev atrada,bet dara to ko liek un maksaa.

14.mar 2018 Atbildēt

Komentēt