Komentāri: Uzņēmējs sašutis par VID "sirojumiem"; ar situāciju nesamierināsies

Tautas balss

Neesiet naivi! Kases aparāts ir pirkts par jūsu naudu, un ir jūsu PERSONĪGA MANTA, un neviens no VID to tā vienkārši paņemt nevar. Tikpat labi var ierasties VID,un pateikt, lai atdodat maku vai drēbes.

11.mar 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

kases aparats nav personiiga manta... tiklidz tu esi juridiska persona, tu zaudee visas tiesiibas... taspats ir ar tiesaam... Latvijaa ir tikai juridiskas tiesas, Latvijas valsts ir juridiska instance, visi taas pilsoni uzradot dokumentu klust no cilveka par juridisku personu... tiklidz tu tiesai uzradi savu pasi apstiprinot savu identitaati pec tiesas pieprasijuma, tu no cilveka klusti par juridisku personu un uz tevi neattiecas cilvektiesiibas. Taa ir loti gara un plasha teema un stastiit tur varetu loti ilgi... iisumaa gruti izstastiit to visu un droshvien tagad man nepiekriiti ka itkaa fiziska persona peksni izradas ka ir juridiska, bet nu... kaa jau teicu, gari stastiit buutu... un visu nosaka tavas zinashanas un kur un kaa lieto savu pasi.

12.mar 2018 Atbildēt
Juris

Nebaidies ! Sibīrijas vairs nav!

12.mar 2018 Atbildēt
Nauris Feldmanis

kad beigsies sis valsts iznicinasanas dienests aparati kartiba bet nav kr piesieties vajag izdomat krop.....m kur naudu nemt vai ne ta p....s vid .d....a

12.mar 2018 Atbildēt
Edgars Šeins

Šajā valstī nekas nemainīsies, līdz tauta pati nesāks kaut ko darīt lai tas skanētu pa pasauli (BBC, CNN un citur) nevis šeit pa LV, cik mēs esam neapmierināti ar dzīvi šeit LV, lielus protestus vajag kā citās valstīs ,nevis 300 uz ielas un viss. Internetā varam vienmēr gudri dir*t (rupji sakot), piebildīšu, ja VID vairāk turpinās kāpt tautai uz galvas virsū tai skaitā un parējās valsts iestādes un amatpersonas, tauta pāries uz skaidras naudas līdzekļiem un lidz šim uzbūvēta valsts sistēma noies pa burbuli , kā rezultā valsts būs paralizēta un viss notiks nelagāli un neizsekojami , ja valsts iestādes to vēlas tad turpinam šādā garā.

14.mar 2018 Atbildēt

Komentēt