Komentāri: Rīdziniece šokā: Latvieši mani pasūtīja ''uz Krieviju'', jo laikam paši nesaprot krievu valodu

Grey Wolf

Un kāpēc nepajautāja Latviski?

Atbilde - jo ir šoviniste, un Latviski nerunā principā..

Ko tad apvainojās - tasinību jau vien pateica..

6.mar 2018 Atbildēt
Arnolds Purins

Jauna paaudze nezin gan krievu valodu. Es gan ar prieku runaju krievu, anglu valodas. Patik ta krievu valoda, ne Krievi, bet valoda.Labi, ka zinaju krievu- dabuju labu darbu.

6.mar 2018 Atbildēt
Yohn Plunt

Sviests! "dzimusi latvijā" un "neslikti saprot latviešu valodu". Tā turpiniet, bāleliņi. Drīz latviešu valoda izzudīs pavisam, vēl gadi 15 - 20.

6.mar 2018 Atbildēt
Arnys

''Sieviete norāda, ka ir dzimusi Latvijā'', "Savādi, ka dažam labam pat galvā neienāk, ka katram cilvēkam normāli ir runāt dzimtajā valodā.''

Kāda tad īsti ir Latvietim dzimtā valoda?!?!

6.mar 2018 Atbildēt
Gardēdis Parastais

"....smej Alla, kura uz Krieviju negrasoties pārcelties."

Protams, ir taču tik ērti, jo atradīsies n-tās masas idioti, kas ar viņu runās krieviski un viņa turpinās tīri labi saprast latviešu valodu :D

6.mar 2018 Atbildēt
Arnys

Jā, tie duraki kas turpina vest sarunu krievu mēlē ir pie vainas :)

6.mar 2018 Atbildēt
Viktors Priede

Par ko cepiens? Vai viņa nezina kādā valstī dzīvo? Kādēļ kādam jāsaprot, ko viņa runā krieviski? Un vēl nav kauna sūdzēties publiski! Kāds tam sakars ar to, ka nopirka biļeti? :) Krievijā kaut bez biļetes, lai runā krieviski!

6.mar 2018 Atbildēt
Signe bardainais

Krieviem Krievijā ir tiesības visur runāt savā dzimtajā valodā ,latviešiem Latvijā ir tiesības runāt latviešu valodā,pārējiem jāpielāgojas valsts valodai.

6.mar 2018 Atbildēt
Roy

Esmu dzimis Krievijā, neslikti saprotu valsts valodu un man nācies saskarties ar identiskām situācijām Maskavā. Kad kaut ko jautāju latviski sabiedriskajā transportā man neatbild un aiz muguras izsaka neizpratni, ka es uzrunāju pārējos pasažierus savā dzimtajā valodā. No kurienes tik daudz naida? Savādi, ka dažam labam pat galvā neienāk, ka katram cilvēkam normāli ir runāt dzimtajā valodā. Galu galā es taču nopirku autobusa biļeti - kādas pret mani var būt pretenzijas? Man ir tādas pašas tiesības, kā etniskajiem krieviem un es negrasos pakļauties šādam spiedienam pret latviešiem. Laikam Maskavas nacionāļi vienkārši nesaprot latviešu valodu, tādēļ spēj aprunāt tikai aiz muguras.

6.mar 2018 Atbildēt
Mady So

Labs

7.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Kad mēs Krievijā sarunājāmies, ar ceļabiedreni savā starpā, ne ar krieviem, tad visapkārt dzirdēju - fašistki, fašistki! No kurienes tāds naids, mēs taču runājām savā dzimtajā valodā, mēs taču par braucienu bijām samaksājušas? Pikām viņu preces, ēdām restorānos, resp. barojām viņus ar savu naudu, bet viņi mūs publiski apsaukāja, nevis aiz muguras.

7.mar 2018 Atbildēt
Normis Normis Normis

Kā nav skaidrs, ka šādi raksti top apzināti, lai veidotos sašķeltība sabiedrībā un pelnītu uz komentāru daudzumu. Kaut kāda Alla dzirdējusi sarunu un sūdzējusies kaut kādā sūdportālā. Ja Laimonis sūdzētos par katru vārdu, ko dzird Purčikā vai Maskačkā "žurnālistiem" nebūtu laika atpūsties.

6.mar 2018 Atbildēt
Arta Reinholde

Ļoti tipiski nevis cikvēcīgi pātjautāt "Ko, lūdzu?!" bet gudrēties ar savām replikām aiz muguras. Mūsu nacionālisms tiešām kāpj pāri cilvēcībai. Drīz būs raksti par to kā šoferi izmet no autobusa krievu bērnus, jo tie nesaprot latviski, un visi tik bļaus: "Te taču jārunā latviski!!!" Man kauns...

6.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Arta, ja Tev kauns, brauc uz Krieviju, tur nebūs jākaunās, ja runāsi latviski!!!

7.mar 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

uzskatīt par pašu par sevi saprotamu, ka Latvijā pasažieri saprot / ka viņiem vajadzētu saprast latviešu valodu, ir zināms pamats, uzskatīt par pašu par sevi saprotamu, ka Latvijā pasažieri saprot / ka viņiem vajadzētu saprast krievu valodu, nav nekāda pamata.

6.mar 2018 Atbildēt
Eugene Nizhivij

Neviens jau nesaprot ka normalo sabiedribu var izbuvet sakot ar savas uzvedibas mainisanu. Kamer dirsisim viens otram virsu tikmer ari dzivosim ta ka esam pelnijuši. Vinu apdirš autobusa, vina apdirš caur šo stulbo ziņu. Ko pieradija? tikai to, ka divi (tris) dirseji satikas autobusa.

6.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Viņu neviens ne...;sa, bet viņa ar savu uzvedību pati to izdarīja, necienīt valodu sabiedriskā vietā, nozīmē - neieredzēt un ienīst Latviju un latviešus, vai Tu par to neesi padomājis???

7.mar 2018 Atbildēt
Ilga Grinberga

Es pajautatu ko kundze velas latviski un latviski ari atbildetu.

6.mar 2018 Atbildēt
Elfrīda Jansone

,,Tīrasiņu latvieši !" Jums jādibina sava republika, jo visapkārt sen jau tautības sajauktas - metīsi vien dzivo Latvijā, ne tikai Krievi, bet vēl 101 tautiba. Nu, dzenat visus ārā, paliekat vieni - kas tad notiks ? Pačekojiet pa saviem radiem - cik paaudzēs tad esat tīrasiņu latvji ? Kamēr latvieši savā mājā dala tautību prioritātes, citi roku rokā strādā cienīdami viens otru un viniem sokās daudz labāk. Kamiēr latvieši kasīsies un naidosies un uzskatīs sevi par pasaules nabu,nekas labs nav sagaidāms. MANA TĒVA ZEME IR LATVIJA. MANA DZIMTENE IR SIBĪRIJA. ESMU LATVIETE. Es cienu visas tautībasun cieņu saņemu pretī.

6.mar 2018 Atbildēt
Marina Igors

Tieši tā.......

7.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Elfrīda, Latviešiem ir jau sava republika, tāpat kā krieviem, aiz robežas dažu desmitu kilometru attālumā no Rīgas, es domāju, ka ar to viss ir pateikts, ja šeit ir tik apgrūtinoši pioekopt savas šovinistiskās tieksmes.

7.mar 2018 Atbildēt
Evita Kraukle

Smieklīgi gan, bet kad dažam labam jālamājas, tad nav iebildumu to darīt krieviski, ko personīgi ciest nevaru

6.mar 2018 Atbildēt
Ilga Akacija Akacija

...un,izmantojot tadas pasas tiesibas,ka etniskajiem latviesiem,parunajas ar sevi sava valoda un pavizinajas ar autobusu....Tad kur problema?

7.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Un lai turpina to darīt arī turpmāk, ja uzskata sev par apkaunojumu runāt tās valsts valodā, kurā pati dzīvo. Kāpēc visi iebraucēji no citām zemēm, pāris mēnešu laikā jau prot elementārās frāzes pateikt latviski, bet dzimušie Latvijā, lLatvijas skolās skolojušies, nevar pāris vārdus iemācīties sakarīgi pateikt??? Man no Pēterburgas bija atbraukusi paziņa, satiekot mani pateica skaidri latviski, Labrīt, labdien, labvakar, lūdzu un paldies un vēl virkni vārdu, ko bija saralsrtījusi uz lapas un iemācījusies no galvas. Kur ir problema, tādai kā Alla???

7.mar 2018 Atbildēt
Broņislava Dzene

Atklāts šovinisms un boļševisms.

7.mar 2018 Atbildēt
Inta Zihmane

Nezināt tās valsts valodu kurā dzīvo, var ciemiņš, idiots vai okupants, KURŠ UZSPIEŽ savu valodu. Lai Alla padomā pie kuras kategorijas lai sevi pieskaita.......

7.mar 2018 Atbildēt
Silvija Gulbe

Gludina ceĺu uz nàkoßo demonstràciju. Apbiźotie!

8.mar 2018 Atbildēt

Komentēt