Komentāri: Māte atklāj detaļas par bezatbildību Salaspilī: Viņš bija noraudājies un šoka stāvoklī

Marika Klibas

Varbūt pietiks,pilni portāli jau piekladzināti.

1.feb 2018 Atbildēt
Ligita Liepiņa

Tev, Marika, nav ne sirds, ne dvēseles.....tev kājas no pakaļas vajadzētu izraut...ja tevi daba ir apdalījusi un tev nav dota ne Mātes, ne Vecmāmiņas laime, tad paturi savu mēli mutē....par to ir jārunā, kamēr beigsies šādu neliešu-šoferu bezatbildība...

1.feb 2018 Atbildēt
Loks Latvijas asais

Bērnu izlaida 300 m no ielas, par kuru viņš iet un brauc katru dienu vismaz 2x, ja ne vēl vairāk. Viņam ir 11. Tam šoferim vajadzēja viņu uz mājām aizvest?

1.feb 2018 Atbildēt
Agita Geslere atbilde Loks Latvijas asais

Uz mājām vest nevajadzēja, bet noteikumi ir jāievēro.....

1.feb 2018 Atbildēt
indīgais

Frau Ligita. Jums pašai vajag kaut ko izraustīt un apraustīt. Vai 11 gadīgs teļš lasīt nemāk. Atvainojos, bet autobusa vadītājs nav bērnu aukle un ja cukurdupsīts nejēdz nokļūt no skolas līdz mājām un otrādi, tad vecākiem jāalgo aukle, kas to "bebi"pavadīs.

1.feb 2018 Atbildēt
Loks Latvijas asais

Ak Dievs, kāds vārgulītis. Bieži nākas redzēt šos nabadziņus skolā, tik "nevarīgi", tik "bezspēcīgi". Bet patiesībā, varbūt mātei vajag psihologu, bāriņtiesu, lai pārbauda.'Drīzākais bērns bija nobijies, ka māte uz viņu histēriski kliegs, ka nemāk iekāpt pareizajā autobusā. Un viņa kaut mirkli ir padomājusi, kā par puiku rēks skolā klasesbiedri, kad viņš tāds ņuņna. Man ir gadu vecāks un jāsaka, paldies Dievam, nonākšana dzimtajā pilsētā histēriju neradītu. Neizlaida jau mežā .. Sviests kaut kāds.

1.feb 2018 Atbildēt
Agita Geslere

Vai tiešām Latvijā tikai mežoņi dzīvo ?

1.feb 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Nē.Taču komentārus gan raksta dzīves apdalītie un uz visu pasauli niknie.

1.feb 2018 Atbildēt
Valentīna Gelte

Vaijtad mēs gribam pagājušā gada šausmīgo atkārtojumu,pirmkārt cilvēki neesat tik vienaldzīgi un autovadītāja šoferiem vajadzētu speciālas apmācības veijkt,ko šādos gadījumos ir jādara,savādāk nedot dievs atgadīsies kautkas slikts...

1.feb 2018 Atbildēt

Komentēt