Komentāri: Neapmierinātie ar LGBT praidu Rīgā saņēmuši ''banu'' no Facebook

Venta Brivkalne

Kur ir to cilvēku tiesības, kas nevēlas piespiedu kārtā skatīties uz šo pretīgo publisko slimuma un kroplības uzbāzīgo demonstrēšanu? Ja cilvēks no dabas ir apdalīts un piedzimis ar defektiem, tad vai ar to ir jāuzbāžas citiem? Vēmiens nāk redzot, kad sabiedriskā vietā vai nu lezbenes vai divi veči laizās un grābstās viens gar otru.

4.jan 2018 Atbildēt
Gvido Treimanis

Ja Mana Balss.lv neizmainīs savu nostāju, tad viņi var man neko nesūtīt, jo pat neatvēršu pastu.

5.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Es gaidu to brīdi, kad turīgo vecāku bērnus varēs nodot gādīgās rokās audzināšanā pie viendzimuma ģimenēm. Citādi tikai nabadzīgo ļaužu bērnus apceļ. #DodPieci #SalaboBērnību

5.jan 2018 Atbildēt
Normunds Vīrs

Kāds sakars demokrātijai ar psihiskām novirzēm? Tad jau vajadzētu atļaut pulcēties arī pedofiliem, mētelīšu virinātājiem,gerontofīliem, nekrofīliem un citu psihisku noviržu pārstāvjiem. Pie kam ar kādām tiesībām šī novirze privatizējusi tādu dabas parādību kā varavīksne? Tas ir viens no pirmajiem zīmējumiem, ko zīmē mazi bērniņi, kad sāk apgūt krāsu pasauli.

5.jan 2018 Atbildēt
Aigars Rakulis

6.jan 2018 Atbildēt
Kristīne Atslēga

7.jan 2018 Atbildēt
Māris

Diez, kā Muzikante iedomājas, ka Praida gājiens ir pretrunā ar Bērnu tiesībām! Es ātrāk vēlu to, lai nomainās paaudzes un beidzot mainās šie nekorektie salīdzinājumi par homoseksualitātes salīdzinājumu ar pedofīliem un citādi slimiem cilvēkiem kuriem ir noslieces darīt sliktu, tādu kas kaitē citiem!

Vienmēr esmu uzskatījis tā, ka par šādām lietām satraucas tie ļautiņi, kuriem pašiem dzīvē īsti nav nekā par ko priecāties! Ja ir bērni, tad tie ir pametuši savus vecākus vai tādu vispār nav! Latvietim, vienmēr, svarīga ir šāda attieksme - gan pret krieviem, lesbietēm, gejiem! Apsveicu Jūs ar to, ka Jums dzīvē nekā vairāk par iespēju uzrakstīt komentāru nav! Gaidam paaudzes maiņu, domāju, ka saprotat par ko runāju!

Veiksmīgu vakaru!

6.jan 2018 Atbildēt
Peteris Rikans

Kas tad tās nākamās paaudzes taisīs , resnās zarnas mīlētāji tak nē.....

6.jan 2018 Atbildēt
Emils Cimoska

Viena stulba zviedriete jau savā valstī ir ieviesusi idiotisma kalngalu- bērnus bērnudārzos periodiski apģērbj pretējā dzimuma drēbēs , tad jautā - kas tu īsti jūties - puisītis vai meitenīte ! Vemt gribās ! Nu humanoīdu ražotne ! Arī pie mums LV to centīsies ieviest ? Vienāda dzimuma indivīdiem NEVAR būt pēcnācēju !!! Pedarasti......

6.jan 2018 Atbildēt
Vita Nikitina

Patiesībā katrs, kurš sludina homoseksuālismu un citas perversijas bērniem, pusaudžiem, skolās vai tml., pārkāpj mūsu valsts likumdošanu, tai skaitā arī Izglītības likumu:

10.1 pants. Izglītība un tikumība

(1) Izglītības sistēma nodrošina izglītojamā tikumisko audzināšanu, kas atbilst Latvijas Republikas Satversmē ietvertajām un aizsargātajām vērtībām, īpaši tādām kā laulība un ģimene.

(2) Izglītības iestāde, izņemot augstskolas, aizsargā izglītojamo no tādas informācijas un metodēm izglītības un audzināšanas procesā, kas neatbilst šā likuma mērķī ietvertajai izglītojamā tikumiskās attīstības nodrošināšanai.

(18.06.2015. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 16.07.2015.)

7.jan 2018 Atbildēt
Edgars Jakobsons

Tas būs Sorosiodu nākamais solis - iznīcināt jebkādas morālās vērtības un degradēt sabiedrību līdz dzīvieku līmenim - patiesībā šiem ļaudīm kas šo visu organizē ir vajadzīgi vergi, bez brīvās gribas, bez kultūras un bez tautības...

6.jan 2018 Atbildēt
Ansis Kalnins

manus ierakstus arī paretināja un nobanoja uz 24 st

7.jan 2018 Atbildēt
Steidzīte Freiberga

Arī man par "Mana Balss" ir visai neiepriecinošas sajūtas, tādēļ arī tās sūtījumiem vairs nepiegriežu vērības...

8.jan 2018 Atbildēt
Juris Mikelsons

Nezin kāpēc citi invalīdi un slimie nelielas ar savām slimībām . Bet te !Lielās ar to ka maisa sūdus ar to rīku ar ko paši taisīti ! Un vēl neslavu varavīksnei sataisījuši !

11.jan 2018 Atbildēt

Komentēt