Komentāri: "Lauku sētas" zvaigzne Ziemassvētkos apkrāpj bērnus un vecākus

Aija

Vita beidz melot, Tu esi zagle un krāpniece. Kad Tu mūsu ģimenei atdosi naudu, kuru aizņēmies jau pirms 3 gadiem? Interesanti, ka nevaram Tevi ne sazvanīt, nedz arī Tava māsa neko par Tevi nezinot, kad zvanījām un viņai prasījām, kā Tevi dabūt rokās, lai atgūtu naudu? Varbūt pastāstīsi kā ar savu deju studiju apkrāpi arī viesu namu "Aizvēji" ? Tu krāp visus, kurus vien vari apkrāpt. Brīnums, ka vēl kādu baznīcu neesi apzagusi, ja jau pat bērnus Ziemassvētkos vari apzagt. Nevajag savas vainas un zagšanas māniju novelt uz saviem darbiniekiem.

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Es varu palīdzēt atriebties! Es varu pateikt kā lāstu uzlikt. Pēc pirmā lāsta varbūt kaulu sāpēs, galvas sāpes un vājums. Bet ilgtermiņa seku nav. Tik lāsta uzlikšanas vietā kaut ko jānoupurē, piemēram, monētas un gaļu, un alkoholu. Tos spēkus, kas palīdz ir jāciena un tiem ir jāmaksā, kaut vai simboliski. Citādi tie spēki var paši paņemt samaksu, lielākoties tie ņems laiku. Tāda ir egregoru un citu būtņu daba.

4.jan 2018 Atbildēt
Gints Ragelis atbilde Arbuzs

Ripas sarijies esi ???

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs atbilde Gints Ragelis

Gint, vai kādreiz esi domājis kāpēc elite ir elite? Kāpēc pastāv sociālās šķiras, kā tās radās? Vai esi domājis par pasaules kopainu? Vai esi domājis kurā vietā hiearhijā esi? Pasaulē ir dažādi spēki. Fiziskā (mūsu) pasaule nav vienīgā no pasaulēm. Es pašlaik virzos hiearhijā uz augšu... Lāsti ir diezgan efektīva metode ciņā par varu...

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Tagad es zinu, ka mani vecāki manā vadībā varēs strādāt. Tik ar savu biznesu es nevēlos atbalstīt kapitālisma Dievu Santa Klausu, kad agrāk bija katoļu svētais jeb vāja Dievība kristietības panteonā. Kā man nopelnīt uz sabiedrības neprāta, neatbalstot kristietību?

4.jan 2018 Atbildēt
Karlis Arums

nobano sevi lūdzu, izdari sabiedrībai pakalpojumu. Es pat nesaku lai nošaujies, vienkarši apklusti!

4.jan 2018 Atbildēt
Normunds Vīrs

Atceros, vairāk kā desmit gadu atpakaļ pagājušus ziemassvētkus, kad mana meita vēl gāja bērnudārzā. Par savākto naudiņu 100 Ls tika nolemts uzdāvināt trīs dāvanu kartes par 20Ls audzinātājām un direktorei un auklītei, kas rāvās uz divām bērneļu grupām 10Ls. Kad iebildu, ka ziemassvētkos nevajadzētu ar dāvanu pazemot jau tā mazāku algu saņemošo auklīti, balsošanā šai jautājumā sev par lielu izbrīnu paliku viens. Tad sapratu, ka dzīvoju kristīgo liekuļu un meļu un zagļu sabiedrībā.

5.jan 2018 Atbildēt

Komentēt