Komentāri: Neticēsi! Latviešu bērni Slokā izrēķinājušies ar krievu puisīti

Voldemārs Bariss

Bērns nav vainīgs, ja lohi ir viņa vecāki...

14.dec 2017 Atbildēt
maija grebenko

Kāpēc ir vajadzīga šāda "nopietna" reģistrācija?

Lai pēc tam vāktu informāciju par tiem, kas izsaka "ne īpaši lojālus" viedokļus?

14.dec 2017 Atbildēt
maija grebenko

Ja bildē ir nofilmēta bērna labā roka, tad minējums, ka viņš to uzskrāpējis "pats" ir iespējams tikai tad, ja bērns ir kreilis.

Nu, protams, šādi - latviešu bērni nekādigi nevar uzvesties, to var darīt tikai krievu bērni pret latviešiem!

14.dec 2017 Atbildēt
Kaspars Namsons

Tev kreisaa roka paralizeeta vai?

14.dec 2017 Atbildēt
Juris Miķelsons

Cik aprobežotai ir jābūt, lai domātu, ka vesela tauta ir nespējība uz varmāku pret citu tautu?

14.dec 2017 Atbildēt
Кристап Руфер atbilde Juris Miķelsons

+ viņa ir tik naiva un doma ka latvieši ir tie labie un krievi Latvijā ir tie sliktie, katra tautība ir gan labi cilveki, gan slikti nav un nebūs tādas tautības kurā būs ideāla kā jums gribētos !!!

15.dec 2017 Atbildēt
Jānis S atbilde Кристап Руфер

Ha ha,nujau tas trollis kurš šo murgu sacerēja ir izdzēsies no facebook jo nobījās ka var saukt pie atbildības par naida kurināšanu,ticiet tālak katram trollim!

16.dec 2017 Atbildēt
Guna Vīksne

Nav tas pareizi. Bet cik daudz to pašu krievvalodīgo uzbrūk latviešiem tika tāpēc ka ar šo nerunā krieviski. Tā ka nevajaga. Ir idioti gan vienā, gan otrā pusē. Es te drīzāk saskatu kārtēju iespēju teikti cik latvieši ir slikti un apbižo mūs nabadziņus. Es būtu gājusi uz skolu nevis rakstījusi soc. tīklos

14.dec 2017 Atbildēt
Kaspars Namsons

Kad maacijos RKS, tipa vidusskola... vietejie Kengaraga gopniki, krievi, katru riitu uzplijaas maniem klasesbiedriem kad tie gaaja uz skolu, atnema naudu un sabiedriskaa transporta meneshbiletes, par to prese kluseeja...

14.dec 2017 Atbildēt
Normunds Vīksna

Vai tad nejūti, ka šis incidents ir tikai un vienīgi lai diskreditētu mācības tikai valsts valodā.Ņemsim vērā, ka šie bērni kopā nemācās dažas dienas, bet daudz ilgāk (cirkulis nav vajadzīgs pirmajā klasē) un politika piepīta klāt izdevīguma pēc.

14.dec 2017 Atbildēt
rudite atbilde Normunds Vīksna

Taadi naida kurinaataaji,kaadi ir lielaakais vairums latvieshu,atliek tikai pabriiniities. 10 dadus dziivoju izteiktaa krievalodiigo rajonaa,kaimini sveicinaas, pat valdiibu nelamaa,ko nevar teikt par latvieshiem,kuri,gatavi,pat savam tautietim zaabakaa ietaisiit.

14.dec 2017 Atbildēt
Normunds Vīksna atbilde rudite

Neglaimo sev, anonīmā trollene.Ja esi gatava godīgai sarunai, laipni lūgta, bet savus tautiešus apd... Neļaušu.

15.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

Nu jau nu jau. Latvietis vai krievs, idioti un to laiku aizvainotie ir abās pusēs. Manuprāt ja neviens negrib komunicēt tad attaisnojumu varēs atrast visur un piepisties mācēs pat par nepareizas valsts valodas lietošanu. Manās acīs tādi cilvēki nav tautieši, drīzāk tizli neizglītoti izdzimteņi,kas iesprūduši vecajā laikmetā.

Runājot par tēmu, ticu ka tas ir iespējams, bērni atspoguļo vecāku s, un ja mājās ir idioti, tad skolā tiek sūtīts tāds pats idiots.

15.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs atbilde Normunds Vīksna

Normund, izēd savu tautieša ķēķi. Ja nesaprot pilnībā komentāru un saproti tikai sev vēlamās rindas tad tiešām izēd ķēķi.

15.dec 2017 Atbildēt
Egils

Te jau nav runa par par krieviem vai latviešiem.Bet ka var stundas laikā to izdarīt,kur bija skolotāja vot tas ir svarīgākais jautājums.

14.dec 2017 Atbildēt
Nadežda Mačuka

tieši tā

14.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

Bieži vien skolotāji pat nezina kāds terors notiek, kamēr viņi raksta uz tāfeles, vai labo darbus.

Var būt ka cietušais nav izdvesis ne sakņu, kamēr rokā skrapets uzraksts, nedod dievs skolas instances uzzinās par pāri darītājiem, tad sekas vienaudžu vidū var būt vēl drastiskakas. Ņemot vērā ka puika ir slēpis ievainojumus, visticamāk ka iebaidīšana ir ļoti labi nostrādājusi.

15.dec 2017 Atbildēt
Evija

Slokas pamatskola ir latviešu plūsmas skola, ko tur darba krievvalodīgais bērns, laikam vecāku izvēle. Un ja tas notika matemātikas stundu laikā-kur bija skolotāja vai skolotājs ? Zinu tikai ka tur mācās daudz čigānbērnu, jo mans dēls tur mācījās no piektās klases un uzreiz lai varētu izdzīvot iestājās karatē pulciņā, pēc pusgada mans dēls varēja mierīgi mācīties, bez abcesiem.

14.dec 2017 Atbildēt
Maruta Briede

Latvietis uzrakstītu LOHS, diez vai latviešu bērni māk kirilicu.

14.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

No šāda komentāra varam spriest par cilvēka izglītības trūkumu.

15.dec 2017 Atbildēt
Māris Bialkovskis

Domāju , ka jebkurš sevi cienošs latviešu bērns , krievu ''skanīgāko trīsburtu vārdu'' , neraksta ar H , bet gan ar X .

14.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

Domāju ka jebkurš sevi cienošs atpalicenis tik tālu pat neaizdomājas un raksta to, kas tuvāks.

15.dec 2017 Atbildēt
Kaspars Namsons

Jaunie propagandisti....

14.dec 2017 Atbildēt
Normunds Vīksna

Un interneta portāls, kurš raksta latviski, no oda piepūš ziloni.Pajautājiet sev, kam tas ir izdevīgi un kam jūs ticat.Bērni ir nežēlīgi, bet politiku tajā ieliek vēl nežēlīgākie pieaugušie.

14.dec 2017 Atbildēt
rudite

Beerni ir pieaugusho spogulis. Un ,tauta,kura nemaak cieniit sevi,nemaak arii cieniit citas tautas,lai kaadas taas arii nebuutu, poli.krievi vai cigaani.

14.dec 2017 Atbildēt
Inga Kraveca

Kur tu redzi kirilicu,krievu L tāds nav. Tā kā latvieši vien ir rakstijuši. Nu,nav mūsu bērni ideāki,nav! Pietiek iekāpt transportā un mūsējie paliek tādi paši krievuškas,dažbrīd pat sliktāki!

14.dec 2017 Atbildēt
Maija

Neticu. Krieviem tagad vajag izdomat kaut ko, lai tikai nemācītos latviešu valodu. Un turpmāk būs vēl trakāk. Vini taču cer/ es nopietni/, ka driz ienaks krievu armija un latviešus izsūtīs uz Sibīriju. Palasiet komentarus feisbukā. It sevišķi Nila Ušakova grupā.

14.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

Dažreiz šādi komentāri liek aizver acis. Cik cilvēki vēl ir padomiski. Dzīvo savās ilūzijās, kā notiek tā, kā visi tic dzīvei Krievijas sastāvā un pastav par šo ideju. Realitātē, ja parunā ar kolēģiem, kuri ir krievvalodīgi runājoši, tas viss ir fufelis, propaganda kuru kārtējais slimais ir izstrādājis un nekas vairāk.

Katru reizi kad lasu kārtējās stulbās ziņas par krievu propagandu Latvijā, saprotams ka puse no tā ir slima cilvēka izdarība. Tāpēc saku, visi, kas tam visam tic, pārkrievošanas teorijai, Putina ļaunumam un citiem pasaku sižetiem, izvelciet savas galvas no pakaļām un sākat domāt patstāvīgi.

15.dec 2017 Atbildēt
andris

Soclaikos, kad mācījāmies tehnikumā, kad krievi sita latviešus tad vadība teica:nu, jā puikas saplūcās, bet ja latvietis kaut ko izdarīja krievam, tad biji no skolas āra, un uz Sibīriju... kas te notiek, kad beigsies šī pupaitnieku gausšanās un varaskāre, agrāk bija soclaiki, bet tagad , kāpēc MĒS neko tiem utainajiem neko nevaram izdarīt- kas baidās...

14.dec 2017 Atbildēt
Andris Miloshs

Vecīt, šeit ir runa par bērnu. Kas tev par problēmu?

15.dec 2017 Atbildēt
Jānis S atbilde Andris Miloshs

Muļķīt nekas tāds nav bījis!Ha ha,nujau tas trollis kurš šo murgu sacerēja ir izdzēsies no facebook jo nobījās ka var saukt pie atbildības par naida kurināšanu,ticiet tālak katram trollim!

16.dec 2017 Atbildēt
Ivars Baltgailis

Bērna vecāki- vai NACIONĀLĀ NAIDA kurinātāju vecāki????????? Latvieši kas kurina nacionālo naidu ir Pūķinam un Maskavas valdošai kliķei, labi kalpojoši cilvēciņi, pārsvarā nodzērušies pigmeji!

14.dec 2017 Atbildēt
Anitq Jasikevica

Pašlaik notiek bez maz vai " pilsoņu karš " cilvēki , nepadodieties šādām , [rovokācijām , naida celšana kādam ir ļoti vajadzīga !

14.dec 2017 Atbildēt
Imants Ronis

Fashisti bija , ir un tadi ari pastalas paliks . Tikai skatiet , ka Russian soldiers jums neizarda nokniebejus !

14.dec 2017 Atbildēt
Кристап Руфер

Man liekas ka latvieši pārāk daudz uznemas uz sevis , pohuj ka viņš ir krievs , tam nav nekādas nozimes , kaut viņš būtu čigāns , tā nav jadara! Neviens sev tautību neizvēlas , man piemēram nepatīk ka es esmu latvietis , besi āra sīkie skolnieki, ja kaut kas nepatīk izejat viens pret viens ar kulakiem , nevis banda turat vienu un darat pari! Un ja viņš nākotnē savāks bandu , pizda būs tiem latviešu lohiem!

15.dec 2017 Atbildēt
Jānis

Integrācijas politika ir bīstami traka suņa murgi...

15.dec 2017 Atbildēt
Belca Lauma

Starp latviešiem arī vienmēr ir bijis daudz muļķu ... Un topošo muļķu!!!

15.dec 2017 Atbildēt
Riekstina Rita

Kāds sakars Latvietis vai Krievs,ko tad lai dara Īri un Angļi,kad mūsu Latvieši okupējuši citas valstis un uzvedās kā mērgļi tur?

15.dec 2017 Atbildēt

Komentēt