Komentāri: SALĪDZINI: Šie produkti Lietuvā nopērkami krietni lētāk

Dzintra Rozenberga

pilnīgi visam piekrītu-labāk pērku Lietuvā ,gāzes balons pie mums maksā teju jau 30 eur,bet Lietuvā 15-18 eur starpība liela

5.dec 2017 Atbildēt
Ivars Bērzups

Latvija taču viena no "bagātākajām"valstīm Eiropā!Tā kā daudz braukāju pa visām valstīm,tad tās cenu atšķirības redzu ik uz soļa....pārsvarā visu pērku,gan pārtiku,zāles un apģērbu citās valstīs.Igauņiem arī ir daudz kas labāks kā pie mums!

Ļoti laba produkcija ir arī baltkrieviem.

5.dec 2017 Atbildēt
Emils Cimoska

Baltkrieviju apmeklēju d.-maz regulāri - tur vēl stingri ievēro GOSTu - produkcijas standartu ! Desas , kūpinājumus u.t.t. ražo pēc cccp standartiem , bez sojas , ādām un maltiem kauliem , tāpēc arī garšo dabīgi ! Ja pārkāps gostu - " backa " paņems aiz " riekstiem " !!!

5.dec 2017 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nav korekti saliidzinaat cenas bez algaam!!!!!!!

5.dec 2017 Atbildēt
Menora

kāda jēga no šiem mūžīgajiem bēdu vaidu rakstiem ,ja nekas reaali nemainaas. Tak saakiet dariit kautko valstiski. No šiem rakstiem nemainiisies situaacija. un veikalos nemaz tik mazas rindas nav, paskatities darbadienu ,jebkuru dienu vakaros rimi veikalu rindas pie kaseem ,nerunaajot par maksimaam u.t.t.... kameer visi nesaaks valstiskaa liimenii boikotu ,tikmeer nekas nemainiisies. un shaadi raksti ar neko nemainiis. Taa, ka vai nav laiks ko reaali mainiit, valsts apveersuma liimenii vai kā citaadi, nebaidoties, jo ,ja visus jau neaizturees, visus jau neatlaidiis no darbiem. nevis dazhi noteelos varonjus..... ar dazhiem cilveekiem nekas nemainiisies, galvenais ir ,,nemiizt'' ,bet riikoties,viens par visiem, visi par vienu -taisniibu.

5.dec 2017 Atbildēt
lilija

super, paldies par info! Viņi sapratīs tikai tad, kad saksim visi iepirkties Lietuvā. rakstiet vair;ak - lai zinam kadas cenu starpibas un dosimies visi.

5.dec 2017 Atbildēt
Pilnmeness

Tak latviešiem galvenais pasaku varonis ir Antiņš, kuram atklāti karina makaronus uz ausīm ar ņirdzīgu domu, kur tad viņš liksies, gan jau kaut kā samierināsies ar to savu likteni

6.dec 2017 Atbildēt

Komentēt