Komentāri: Zobu sāpes Valmieras cietumā risinot terapeits, jo stomatoloģe atrodas dekrētā

Venta Brivkalne

nu vispirms jau vajadzētu domāt par to, lai nenonāktu cietumā (par pirdienu (atvainojiet) jau nu gluži cietumā neliek...), un kāpēc gan lai cietumā būtu labāki apstākļi kā cilvēkiem brīvībā, kas neko sliktu nav izdarījuši??? Diemžēl tāda nu ir tā latvijas medicīna pašlaik. Īpaši laukos, kur ne tikai brīvdienās, bet vispār daudziem, īpaši veciem un trūcīgiem praktiski nav sasniedzami ārstu pakalpojumi, tā kā - sūdus savārīji - tupi un nečinksti.

4.dec 2017 Atbildēt
Murrey

Un tomēr - brīvs cilvēks, ja vajadzēs zobārstu sameklēs, naudu aizņemsies, bet cietumā atstāt bez medicīniskās palīdzības ir nostādīt viņu bezizejas situācijā. Ož pēc sūdzības ECT...

4.dec 2017 Atbildēt
Kaspars Namsons

Cietumaa neteiktu ka ir labaaki apstaakli, kgan ja saliidzina ar pavisam nabadziigaam gimeneem tad jaa, ir gan labaki apstakli, tur vismaz ieslodziitie ir kaartiigi paedushi un var ari iegadaties sho to vieteejaa veikalaa... ir jumts virs galvas utml bet vienalga taada veida spiidzinaashana nav diezko laba prakse. Saprotu kaapeec neizniedz medikamentus dezhurants, tur zekiem izdoma laba, var no ripaam arii narkotikas pagatavot. Bet taapeec ar vajag nodroshinaat ar arstu kas izsekos situaciju un lai zaales tiktu izlietotas kaitei nevis kkam citam, bet strutojosham zobam pietiek ar dazhaam antibiotikas kapsulaam, lai uz laiku problema tiktu atrisinaata, un nevis jaabaro zeki ar pretsapju liidzekliem no kaa starpcitu arii rodas risks pashrocigai narkotiku pagatavoshanai.

4.dec 2017 Atbildēt

Komentēt