Komentāri: Dzirdētais tramvajā šokē – ģimenei jāieķīlā mobilais, lai nopirktu maizi

Tamāra Andersone

Te nav par ko brinities. Zinu daudzas gimenes, kas regulari kaut ko iekila, lai varetu iztikt lidz musu niecigai algai.Partikai cenas aug katru dienu, bet aldzina gan stav uz vietas.

21.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Invalīdiem-bezdarbniekiem ir bišķu skarbāka ikdiena. Latvijas veiksmes stāsts radija mani.

21.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Dzīve ar 117€ ir super! Es garīgi netransformētos par melno magu bez šāda stimula! Eliti gaida lāsti. Nauda. Cik saldas ciešanas tā dod. Un ar katru dienu manī paliek ar vien mazāk cilvēcības, kopš tās dienas, kad nolādēju savu likteni. Lai izmantotu melno maģiju uz visiem 100% ir sevi jāparveido. Es tikšu elitē. Eliti sagaida šoks. Esmu bīstamāks par Kangaru un Melno bruņinieku.

21.okt 2017 Atbildēt
Kristine Dobe

Mana māmuļa tālajā Latgalē iztiek ar 94 eur lielu pensiju....zinu cilvēkus kam ir vēl mazāk.

21.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Vai Tu zini cik sāpīgi tas ir? Es augu ar tiem 117€. Mans tēvs ir 178cm, bet es esmu stipri īsāks. Lētāk būtu, ja man visu pubertitātes laiku būtu normāls budžets. Man ir zarnu trakta saslimšana un papildus invaliditāte. Kad būšu elitē, taisīšu palastisko operāciju. Varbūt būšu par 10cm garāks. Ta teikt, manu bērnu mātei ir jābūt vismaz 180cm, lai nepirktu somatropīnu, a to pat Saeimas deputātam ir ļoti grūti atļauties.

Potenciālo augumu es jau sen nabadzības dēļ esmu zaudējis, novēloti tiku pie dakteriem. Naudas nebija. Tik pēc devītās klases izlaiduma tiku pie dakteriem, jo finances uzlabojās. A, plastiskā operācija var izmaksāt kā jauns auto. Es dzīvoju galīgā trukumā. Es gribu elites asaras un strutas ar asinīm izgaršot. Mana melnā maģija plosīs dzīves. Tā es no cilvēkiem tikšu uzreiz Dievos! Nezinu, bet manī mīt 1905.g. gada nostaļgija. Neesmu jaunā strāva, bet esmu Baltudievu jaunā paaudze Skaudības Dievība Skolnieciņš.

22.okt 2017 Atbildēt
Kaspars Namsons

Tad nu atklaajums... izskatas riidziniekiem nepiecieshams nodzivot vismaz pusi muuzha lai atklaatu tik shokejoshu patiesiibu... nav brinums ka valstsviiriem riidzinieku domaashana, tipa - ja maza alga papiiros tad noteikti paareejais aploksnee...

22.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Mani arī šokē tramvajā visapkārt skanošā okupantu valoda ...

22.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Normund, izskatātās, ka tevi ir vismaz trīsdesmit gadu, vai tev ir auto? Skumji, ka Latvijas vēsture ir šāda. Bet mana pubertitāte ar 117€ mani transformēja par Dievību. Jo vairāk lāstus es savā dzīvē likšu, jo spēcīgāks es kļūšu. Mans spēks ir skaudībā, man ir jāskauż no visas sirds, jo tad es būšu nemirstīgs. Man ir jāskauž, gribas spēku es zaudēju, bet skaudību un naidu es ieguvu. Man ir garīgi jāizaug, es esmu jaunās pasaules valdnieks! Es piesaku sevi pasaules valdnieka statusā! Cieņā, Skaudības Dievs Skolnieciņš

©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

22.okt 2017 Atbildēt
Lilija Aivazova

Ak latvieti, kaut basām kājām bet brīvā Latvijā. Tāds bija sauklis 90tajos. Nu un kas tagad notiek, ja pat dažam labam nav par ko maizi nopirkt. Padomju laikos gan visi zaga un visiem pietika!

22.okt 2017 Atbildēt

Komentēt