Komentāri: Iedzīvotājs sašutis par valdības prēmijām: Bļ*d, jūs neah*jeļi?!

Valdis Freimantāls

Pareizi pasacīts! Paldies par drosmi runat patiesību! Tādiem cilvēkiem ir jānak kopā un jaizmēž no politikas visus KGBistu un komunistu glumos ieliktņus!

Tautai jāatjauno 1993. gada 18. februāra naktī iznīcinata Rīgas Latviešu Biedrība!

Blēžu saujiņa jau 24 gadus vazā aiz deguna tautu.

Lasiet manu rakstu " Mosties, celies, strādā"!

14.okt 2017 Atbildēt
Rosito-Oskaras Kruminsch

Tas jūsu raksts taču kaut kāds murgs. Cik izdzērāt pirms tam?

14.okt 2017 Atbildēt
Lana Pizica

Tieši ta!!!Neko piebilst,ne atņemt!!!

15.okt 2017 Atbildēt
Lana Pizica atbilde Rosito-Oskaras Kruminsch

Rosito...p.s...uz savu dzimteni un rij savus makaronus...

15.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Tas lotars izskatās pilnīgs deģenerāts, nesaprotu kāpēc šī gānīšanās tiek tiražēta tīmeklī. Arī Drošības policijai derētu vīrelim ierādīt vietu. Cik nozēlojami ir šie latvijeci, ļaudis ar degradētu pašapziņu.

14.okt 2017 Atbildēt
Lotars Fon Engelhardt

Lai drošības policija nodarbojas ar valsts drošību. Normund Timsans: pirms tēlo patriotu izmet miskastē visu,kas nav ražots Latvijā. Sāc nēsāt Latvijā ražotas drēbes, Braukā ar Latvijā ražotu auto, mazgā veļu ar Rīga 13. Citādi tādi komunista ponti no tevis...a ne patriots.

14.okt 2017 Atbildēt
Aivars Rusmanis

Klausies tu pareizais Latvieti Timsān paskaties uz sevi un tad kaut ko runā, viņš vismaz kaut ko saka un ir neapmierinats ka tiek tā tērete mūsu nodoklu nauda .Ja tev Normond ir tik daudz nauda varbut pats vari maksat deputātiem premijas ,es nesmu miera ar deputāta darbu ,par ko vini būtu pelnijusi tadas premijas .Timsan doma ko raksti

14.okt 2017 Atbildēt
Valdiss Gailums atbilde Lotars Fon Engelhardt

tu lotar ari esi un palixi loxars.zel tevis

14.okt 2017 Atbildēt
Jazeps Dzindzuks

Tiešām redzams ka - degradējies esi tu. Loters pateica 100% pareizi, jāvāc paraksti.

14.okt 2017 Atbildēt
Imants Ronis

Tu esi degenerats , jo lauj sevi cakaret starp bulkam !

14.okt 2017 Atbildēt
Blog News

Timšān, tu esi pamuļķis!

15.okt 2017 Atbildēt
Lana Pizica

Laikam ,Normund,tikai astoņas klasītes esi pabeidzis,ja pat nezini,ka cilvēka vārds jāraksta ar lielo burtu!!!Droši vien pat nezini kāds kaplis izskatās...un ka pareizi kartupelis zemē jāierok,jo visu taču par lētu naudu var nopirkt LĒTAJĀ "MAXIMĀ"...

15.okt 2017 Atbildēt
Lana Pizica atbilde Valdiss Gailums

IEMĀCIES,puisīt,Latviešu valodu un...tad špļauj savu žulti,cita dārziņā...loHars...

15.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans atbilde Lana Pizica

Šī neiznēsātā aborta sekas jāraksta ar Lielo burtu ? Nesmīdini ! Pa muti par visu pateikto šamais pērtiķis gan ir pelnījis !

16.okt 2017 Atbildēt
Ilze Janusa

Pareizi ir teikts,kamer latviesu tauta kluses,tikmer latviesi grims purva!

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Latvieši grims purvā kamēr savas domas izteiks ar pretīgiem un derdzīgiem okupantu lamuvārdiem ! Jā, un arī rakstot neizmantos garumzīmes un citas diakritiskās latviešu alfabēta zīmes.

14.okt 2017 Atbildēt
Aivars Rusmanis atbilde Normunds Timsans

Timsān paskaties uz savu pareiz rakstību un pareiz domašanu ,tu tiešam nesi normals

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans atbilde Aivars Rusmanis

Saskaitīju 8 kļūdas tavos 8 vārdos. Vai absolvēji palīgskolu ? Vai arī esi migrantu atvase ?

14.okt 2017 Atbildēt
Ilmārs Geiba

Vai tiešām vairs NRA ( Lembergs ) vairs nevar atrast neko vairāk par tādām padibenēm! Mūsu ciema dzērājs mazāk lamājas nekā šis! Drosme šim !!! Mūsu ciema dzērājam arī pēc otrās krutkas pudeles parādās drosme! Ja jau vairs neko labāku par šo nevar atrast, tad jau tiešām Valstī viss normāli!

14.okt 2017 Atbildēt
Aivars Rusmanis

Ilmar Geibe tu pēc sevim ta spried par to dzeršanu .Zini Geiba ir tads teiciens par tadiem kā tevi Stulpam putnam stulpa dziema ,Geiba tas neatgadina par tevi .

14.okt 2017 Atbildēt
Antilotars Šampēteris atbilde Aivars Rusmanis

darbā toč ir manīts, vai nu tikko, vai otrā diena

19.okt 2017 Atbildēt
Guntis Dzelme

Pec Visuma saprata likuma valsts iestazu vaditaji drikst sanemt premijas,ja v,tad vini saks cinities pret visadam kadalsts budzeta ir pieaugusi nauda un tiek paaugstinati pabalsti un pensijas,sini gadijuma vini ir jatiesa par valsts naudas izlaupisanu un jasoda ar naudas sodiem.tad vini nepaklausies kadu valstu prasibam par eksporta tirgosanos nelikumigiem aizliegumiem.Japaklaujas tikai ANO valstu vairaqkuma nobalsojumiem -tikai tiem uz musu planetas visam valstim ir likuma speks.

14.okt 2017 Atbildēt
Artūrs Binde

mSAUKAS JAU IR deputāti bet tie kas aizstāv šos maukas ir dubult maukastādi kāNormunds Timsans un Ilmars Geiba. Droši barojas no vienas siles

14.okt 2017 Atbildēt
Aivars Rusmanis

Es arī piekrītu Lotāram par viņa drosmi un par viņa atklātību ,cik ilgi tas tā var turpināties -mīlie Latvijas iedzivotaji tā ir musu nodoklu nauda ,un tik neliederīgi tiek tērēta mūsu nauda .Pēc gada būs Saimes vēlēšanas domasim par ko vēlesim lai tadas lietas vairs neatkartotos .

14.okt 2017 Atbildēt
Aivars Rusmanis

Tas ir ārprāts tauta izbrauc no Valsts ,Latvijas lauki ir tukši ,Lielāka dala Tautas dzīvo zem nabadzības sliekšņa -bet vini deputāti sadala 81miljonu sev prēmijās ,kāda Valstī mēs dzivojam -cik ilgi tas tā turpināsies .

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Goba

Pareizi vārdi .Latviešiem jāceļas no miega un jaaiztriec ministri un viņu ielikteņi valsts pārvaldēs- mēslus kraut .Tā jau 100 gudrās galvas sūdus savārījuši .

14.okt 2017 Atbildēt
Valdiss Gailums

nevis izdzeram bet uzkumarejam losi

14.okt 2017 Atbildēt
Iveta Ozoliņa

Ļoti pareizi izsakās šis, ar pašcieņu pilnais vīrietis, attiecībā uz deputātiem u.c. birokrātijas pārstāvjiem, kas taču skaitās "tautas kalpi", bet patiesībā neko, pasvītroju - NEKO - vērā ņemamu tautas labā nav pa šiem garajiem 26 neatkarības gadiem, nav izdarījuši, kā vien - domājši TIKAI par savām TREKNAJĀM DIRSĀM, kuras PARAZITĒJUŠAS

UN PARAZITĒ UZ TAUTAS ASINĪM !!! Sistēma in LV uzbliezta - kā tāda mafioza struktūra, nevis veselīga, funkcionētspējīga demokrātska sabiedrība.

Paldies par atklātību un drosmi, Lotār!!!

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Ceru , ka policija šo pretekli saslēgs rokudzelžos un piemēros Administratīvo pārkāpumu kodeksu ar visu bardzību. Par lamuvārdu lietošanu publiskā telpā (tīmeklī) pārdesmit sabiedriska darba dienas apvienojumā ar dažiem simtiem € naudassodu varētu palīdzēt. Ieteiktu topošajiem juristiem iesākt savu karjeru ierosinot tiesas procesu pret šo sabiedrības atkritumu.

14.okt 2017 Atbildēt
Iveta Ozoliņa

Vispirms lai deputāti tautai atdod atpakaļ no tautas katla nozagto !!!!!

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans atbilde Iveta Ozoliņa

Man neviens deputāts neko nav nozadzis. Mans un Tavs uzdevums ir ar nodokļiem uzturēt Saeimas un valsts darbību. Tu un es tos deputātus ievēlējām, drīz vēlēsim jaunus. Latvija ir brīnišķīga vieta katram darbīgam, krietnam un gudram latvietim un man tādu apkārt ir tūkstošiem.

14.okt 2017 Atbildēt
Iveta Ozoliņa atbilde Normunds Timsans

Kopš laika, kad A. Endziņa k-gu neievēlēja par prezidentu, es vairs neeju vēlēt. Tas fakts, ka cien. Endziņu neievēlēja (savā laikā) - runā pats par sevi !!!

p.s. Sekoju līdzi politikai, nedzīvoju 1mo dienu LV !!!

14.okt 2017 Atbildēt
Antilotars Šampēteris

un tie video jau ir filmēti DARBA VIETĀ, DARBA LAIKĀ:))))

19.okt 2017 Atbildēt
Imants Ronis

Absoluti piekritu . Par ko ? ?

14.okt 2017 Atbildēt
Janis Banis

Nez pat gadus atpakaļ kad man sieva iekšlietu ministrijā strādāja viņai bija ceturkšņa prēmijas tūkstošos mērāmas visas ministrijas tā dara , visās ministrijā nauda kas no bužeta pāri paliek aiziet prēmijās un visi to zin tik neviens nerunā jo ja runāsi tad naudas vairs nebūs prēmijām...

14.okt 2017 Atbildēt
Iveta Ozoliņa

Un vēl kas. Latvieši, uz pārējās ES dalībvalstu fona ir ļoooti strādīga tauta, bet... manā redzeslokā ir tūkstošiem tādu, kas pametuši LV, jo NEMĀK, pasvītorju vārdu "nemāk" izshēmot, kā izdzīvot no minimālās algas.

Cienīsim arī parastā darba darītājus. Ļaudis aizmigrē no LV, dzīves ilgums, veselības stāvoklis, dzimstība - visi svarīgie rādījumi LV ir paši zemākie.

Ļausim cilvēkam izteikt savu sasāpējušo.

p.s. esmu nogurusi nodarboties ar labdarību, kurā nepieciešamību izjūt nenormali liels iedzīvotāju skaits

+ es nevairos no parastajiem darba ļaudīm !!!

14.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Loti ceru, ka iepazīsies ar Lotaru un kļūsiet tuvi. Varēsi ik dienu baudīt okupantu leksiku un kopā lakt vodku. Un pilnībā nejūtu līdzi tiem , kuri sevi uzskata par "parasto darba cilvēku". Esi personība, esi saimnieks savā zemē ! Viss, pilnīgi viss ir atkarīgs no sevis paša, un nekāda valdība nav vainīga tavās neveiksmēs.

15.okt 2017 Atbildēt
Iveta Ozoliņa atbilde Normunds Timsans

Es Jums neprasīju padomu, saistībā ar iepazīšanos. Tas, protams, skumji, ja Lotārs un citi cilvēki, pārmērīgi nododas alkohola lietošanai, bet, ko mēs zinām par tādiem Lotāriem? Viņš, vismaz dzīvs un viņam ir perspektīvas, ko nevar teikt par pašnāvnieku Auderu.

Daudz dzīvē redzējusi esmu. Sliktākā savas dzīves laikā biju pastrādājusi ārlietu ministrijā par apkopēju. Grūti aizmirst tos skatus, kas bija vērojami nedēļu nogalēs - skatus, kā konkrēti tika izšķiesta valsts un nodokļu maksātāju nauda, nemaz nepieminot visas tās orģijas, kas tur bija notikušas.

Vilšanos varēja vērot arī ekonomiskās krīzes laikā, kad nesodīts palika H. Demakovas "projekts" saistībā ar Nacionālo bibliotēku, laikā, kad LV tautai lika jostas ciešāk savilkt.

Neprot tautas kalpi godam kalpot savai tautai. 81 miljons prēmijās - nu NAV viņi pelnījuši. It kā viņiem nepietiktu par kafijošanu un snauduļošanu gadiem saņemt jau tā lielas algas.

Tukši dirst nav malku cirst!!!

15.okt 2017 Atbildēt
Elianora Gabranova

Es pilniba piekritu.. Lai gan mana vardu krajuma nav tik daudz lamu vardu, es labpratak parskaititu zobus tam kurs vispar izdomaja, ka tiem valsts kastretajiem degeneratiem in fasistiem vajag premijas. Domaju ka neviens vien IR uzvilcies par so. To valdibu vajag gast in uz murmansku pie govim sutit. Aferisti un bandu berni. Nekas vairak!!!

15.okt 2017 Atbildēt
Dainis

Jums cienītā, trīs klašu izglītība vismaz ir???

15.okt 2017 Atbildēt
Antilotars Šampēteris

Pats interesantākais, ka to saka pogas spaidītājs pie barjeras, kas šos video filmē savā darba vietā, darba laikā, saņemot no valsts algu:))))) piedevām, profilā ielicis bildi ar monitoru fonā, KURĀ IR VISAS DROŠĪBAS KAMERAS, aljo, tas ir normāli? brīnos par ras un darba devēja nereakciju....

19.okt 2017 Atbildēt
Antilotars Šampēteris

P.S. laikam pogas spaidītājs gaidīja, kad viņam par dziļi intelektuālo darbu, čučēšanu darba laikā (runāju, ko redzu), video filmēšanu DARBA VIETĀ, DARBA LAIKĀ arī iedos kādu labu prēmiju:))))) bet tauta tik lētticīga un atkal pavelkas uz ko šādu.....

19.okt 2017 Atbildēt
maryse

Je suis Mme MILLARD MARYSE de nationalité FRANCE,VILLE LORRAINE étant à la recherche d'un marabout depuis plus de 3 mois, j'ai été beaucoup de fois dupée sur des site chez plusieurs marabout Mais chaque fois je me suis faire avoir par des faux marabout, et au finish je ne reçois rien comme satisfaction,Mais heureusement je suis tombé sur

Monsieur maître djakpata sorcier très puissant du bénin vraiment c'est un Homme simple et aimable qui m'a aider. Des féticheurs j'en ai rencontrer dans ma vie mais pas comme le féticheur Grand .Marabout Vodounon voyant sorcier très puissant du bénin qui a su me redonner un sens a ma vie et j'ai juste dépensé une somme de 522€. , j'avais une vie très misérable et très soucieux , qui a totalement changé ma vie. Aujourd'hui j'ai un bon travail, mon fiancé qui m'avait quitté est revenu, mes enfants sont devenus très brillants a l'école et ce qui m'a plus motivé chez lui, il a fait une porte monnaie magique à mon mari, je vous assure que depuis ce temps, on ne s'est plus peigné de l'argent, nous avons une vie très heureuse. je vous prie de prendre contact avec ce féticheur si vous voulez vraiment finir avec la pauvreté et tous sortes de problème. Voici ci dessous de quoi il est capable. Retour de l'être aimé/ Retour d'affection en trois jours/ Porte feuille magique/ -bague magique-/ Se rendre invisible / devenir star-/ gagner aux jeux de hasard-/parfum ou savon qui donne le montant voulue par jours/-BIC magique pour réussir a sont examen-/ -Avancement au bureau-/envoûtements -/ affaire, crise conjugale- /dés-envoûtement -/ protection contre les esprits maléfices/- protection contre les mauvais sorts /-chance au boulot évolution de poste au boulot / ,chance en amour / - chance partout / - la puissance sexuelle. abandon de l'alcool / .- prendre sont sperme après ou avant avoir enfanté pour se faire richesse./miroir magique/ -amulette contre accident /poudre amaigrissement

/devenir champion.Résultat très efficaces.Travail très rapide et double efficacité. voici son Contacté le pour tous vos problème

CONTACT:tel:+229 61824284

viber:+229 61824284

whatssap:+229 61824284

mail:maitrefade@hotmail.com

site web:maitrefade.wixsite.com/retour-affection

19.okt 2017 Atbildēt
LV ANTIGLOBALISTI

Protams premijas butu tikai jāpiešķir par īpašiem nopelniem,bet Lotara uzvedība pielīdzināma Kaļķa fenomenam,un līdz ar to ir śizofreniska.Pie mums Latvijā daudz nevajag ,lai kļūtu populārs.Par pieměru var rupji lamāties interneta soc vidě.Patiesībā tas ir vienkārś izmanības trūkums.Mazi běni arī izrādās aiz uzmanības trūkuma.

27.jan 2018 Atbildēt

Komentēt