Komentāri: Paciente apgalvo, ka piedzīvojusi briesmīgu attieksmi slimnīcā Rīgā

Liga Nazarova

Sausmas,tiesam nekas nav mainijies,biju tur kadus 30 gadus atpakal,skatos tas pats bardaks,murgs.

23.aug 2017 Atbildēt
Indra Briede

Tik tiešām liekas,ka visi labie dakteri izbraukuši vai ir savas privātprakses,kas nu palikuši tie palikuši....skumji un nožēlojami..vairs nedod laikam Hipokrāta zvērestu!

23.aug 2017 Atbildēt
Vēsma Kalniņa

Mīļā grūtniece, ja skaidri zināms, ka gripa, varbūt vajag apdomāt, vai jēgas skriet uz slimnīcu.Uzņemšanas nodaļā visus pieņem rindas kārtībā, izņemot gadījumus, kad patiesi apdraudēta dzīvība. Viens jau tas, ka jūtaties tāpat nekomfortabli, otrs, apkārt ļoootiii daudz slimu, dažādu slimību slimojoši cilvēki. Nākošais, esmu vairākkārt bijusi paciente dažādās slimnīcās, neko no tā, par ko žēlojaties, man nav nācies ne redzēt, ne dzirdēt.Protams, pieļauju, ka pārpildītas uzņemšanas telpas dēļ, arī apkalpojošais personāls ir pārguris, fiziski, garīgi, un visos citos aspektos. Esat jauna, varbūt vēlaties apgūt šo vienkāršo, kā iedomājaties, medicīnas darbinieka profesiju, un pastrādāt, dažkārt ,ne vienu vien diennakti un palikt moža, smaidīga un enerģiska. Un runājot par Hipokrāta zvērestu, tāda nemaz nav, tas padomijas laikā tika izdomāts, lai radītu svinīgāku jauno mediķu kārtā uzņemamo ceremoniju. Tā, kā. Turklāt, nekur nav rakstīts, ka mediķiem būtu jāstrādā par pliku paldies, pat to nemākat pateikt.

23.aug 2017 Atbildēt
Dina Berzina

Hipokrata zvērests, arī Hipokratiskais zvērests (grieķu: Ἱπποκράτειος ὅρκος), ir svinīgos apstākļos izteikta ārsta apņemšanās savā darbā ievērot ētikas normas. Tradicionāli šo solījumu saista ar Hipokrata (ap 460.–ap 370. gadu p.m.ē.) izveidoto ārstniecības skolu Senajā Grieķijā, kaut gan ir izteikts pieņēmums, ka šis zvērests ir senāks un tapis jau Pitagora (ap 580./572.–ap 500./490. gadu p.m.ē.) laikā.[1] Mūsdienās Hipokrata zvēresta teksts ir sastopams dažādās variācijās, un to nodod jaunie ārsti pēc universitātes beigšanas un ārsta diploma saņemšanas.

24.aug 2017 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Dāma ārstējusies slimnīcā ziemā, un tagad (vasaras nogalē?!) pēkšņi atcerējusies, ka P. Stradiņa slimnīcā pret viņu nav izturējušies pietiekoši laipni..., tāpēc nolēma izpausties, uzrakstot mediķus apsūdzošo rakstu. Kas tad notika? Garlaicīgi kļuva, vai "sakārojies" izpausties rakstīšanā? Medicīnas iestāde (ar visiem darbiniekiem!) ir tikai daļa no musu sabiedrības, kur daudz kas nav sakārtots, daudz kas varētu būt labāk.Tāpat kā jebkurā citā jomā! Izlasot rakstu tā arī nav saprotams - ko saucamā paciente vēlas pēc pusgada no brīža, kad viņai it kā pāri nodarīts. Vienkārši interesanti. Jo nekad un nekur neko tam līdzīgu neesmu piedzīvojusi! Nekad un nekur! (Vai vainu nevajadzētu meklēt sevī?) Vēlu veselību!

23.aug 2017 Atbildēt
Artis Dreijers

vajadzēja izlasīt,kāpēc viņa tagad atkal nokļuvusi slimnicā un raksta ,ka nekas nav mainijies.un iepriekšējā vispār nodeva ,strādāt pa pliku velti.algu saņem,nepatik brauc uz īriju tomātus lasīt

23.aug 2017 Atbildēt
sensidija atbilde Artis Dreijers

vai tu maksā nodokļus no savas algas un godīgi?

nevienam nav jālasa obligātā kārtā tavas nelikvīdes žēlabas.

26.aug 2017 Atbildēt
Andis Feldmanis

Cien. paciente.

1. Šādu žulti izgāst tagad, pēc tik ilga laika?

2. "Bija skaidrs, ka gripa". Tā nesākās 5. min. laikā. Ko slimības sākuma posmā teica Jūsu ģimenes ārsts?

3. Jā, strādāju NMP dienestā, Stradiņu NMC esmu ļoti bieži (nogādājot pacientus), tomēr pat 5% no tā murga, ko Jūs sadzejojāt, neesmu novērojis.

4. Zinu cilvēkus, kas tur strādā, un neticu nevienam jūsu vārdam.

23.aug 2017 Atbildēt
Ilze Suhocka

Tīra patiesība par šo "slimnīcu". Pati esmu piedzīvojusi to pašu. Nedod dievs,ka vēlreiz būs tur jānonāk.

23.aug 2017 Atbildēt
Anita Strauta

Biju slimnīcā mēnesi atpakaļ,pilnīgi apliecinu ,ka viss tas pats notiek tagad ar ,uzņemšanā jāsēž ,ar bomžiem kopā,smird uzņemšanas telpa ,un kasās viņi ar ,laikam jau kukainīšu pilni.Personāls ar ,ir nelaipns ,pamēģini pateikt kaut ko ,izlamās.Kad jābrauc uz slimņīcu ,tad bailes tādas ,ka vestu uz karātavām.

24.aug 2017 Atbildēt

Komentēt