Komentāri: Policija brīdina: Garnadži izmanto brīžus, kad atpūtnieki nav pie sava auto

Dzēsts lietotājs

Krāpnieki, lai arī var likties gudrāki, veiklāki par saviem upuriem, tomēr ir savā būtībā neaptēsti ļautiņi. Līdzīgi kā tie, kuri uz ielas rauj cilvēkiem ārā telefonus un maciņus - praktiski kapeiku dēļ iet uz skaidru kriminālu, kur cietums ir tikai laika jautājums.

Un tas viss 21. gadsimtā, kad mums Latvijā, kuru visādi mēdz saukāt, ir vispārēji pieejams ātrs internets, paverot neierobežotas iespējas nopelnīt, nevis nozagt. Vienkārši jādomā ārpus "kastītes", ko, atzīšu, man pašam kāds bijušais kolēģis ierādīja.

Tagad jau regulāri lietoju statistiskās prognozēšanas sistēmu (atrodama goo.gl/0Yc4Zd ) nu jau vairāk kā četrus mēnešus katru nedēļu. Biju saņēmis labu projekta naudu, domāju - kas būs, būs, kad tad, ja ne tagad, un nopirku Sindikāta paku par gandrīz 300eur. Kad jau pirmajā izlozē laimestā ieraudzīju 732eur, es biju reāli uz pakaļas! Un tagad tā jau no pirmās nedēļas katru reizi ir kaut kāds laimests. Parasti tie ir apmēram simts eiro, mazāk par 45 nav bijis ne reizi, bet gadījies arī vairākos simtos. Paskaitot kopā, šobrīd esmu jau vairāk kā trīskāršojis ieguldīto summu, bet priekšā vēl 2 nedēļas ar izlozēm, jo Sindikāta paka dod biļetes uz daudzām izlozēm pēc kārtas. Uz Jaungada atlaidēm nopirku sev un jaunajai draudzenei slēpošanas tūri uz Livinjo, kur forši atpūtāmies, nomainīju braucamo ne gluži pret savu sapņu auto, bet jau krietni pievilcīgāku kā bija, bet par pārējo vēl pirms brīvdienu izlozes no vinnētās naudas pirkšu atkal Sindikāta paku no viņu jaunā piedāvājuma.

Es, vīrietis nu jau krietni gados, esmu pavēris sev jaunas iespējas!

18.jūl 2017 Atbildēt

Komentēt