Komentāri: Nelaime uz ceļa starp Cēsīm un Valmieru: mirusi jauna sieviete

Juris Millers

Rezultāts būs kādā stāvoklī bija sadusme, Ļoti bieži tā notiek labajā pusē , kad braucējs kreisajā pusē pamana sadusmes iespēju , rauj atpakaļ savā joslā , bet pretimbraucošais gribot izbēgt sadursmi , iedod bietē labajā pusē pretimbraucošajam...Tas gadās bieži , un vainīgs pēc noteikumiem vienmēr ir tas , kurš sadursmes brīdī nav savā joslā ... gadījumā ja nav konstatēts alko klātbūtne ne vienam ... vēl ja iesaistīta amatpersona, arī nav zināms , ka spriedīs varas orgāni.Žēl , cilvēka , kuru tas kungs pieņēmis , lai vieglas smiltis!

25.jan 2022 Atbildēt
Yohn Plunt

Pāstāj jau nu murgot un noskaties video vēlreiz. Tur ir skaidri un gaiši redzams kurš tieši bija iebraucis pretējā joslā.

25.jan 2022 Atbildēt
Vilnis

Audi vadītājs iebrauca neparedzama likuma pretējā joslā un rezultātā gāja bojā 28gadus jauna meitene kurai palika 2mazi bērni mājas cerams ka vainīgais saņems sodu ja nemāk braukt tiesības ir janoliek nevis jānopērk

25.jan 2022 Atbildēt
Pēteris Leiškalns

Apdzīšana ir ļoti, ļoti bīstams manevrs, turklāt, laiks, ko var ietaupīt braucot ātri, ir pavisam niecīgs. Piemēram, ja visu ceļu no Valmieras līdz Cēsīm var izdoties nobraukt ar konstantu ātrumu 70 km/h, tad laiks ceļā ir 24 minūtes, ātrumu 80 km/h, tad laiks ceļā ir 21 minūte, bet ar ātrumu 90 km/h, tad laiks ceļā ir minimums 19 minūtes. Bet, kā jau teicu - tas ir tikai tādā gadījumā, ja visu ceļu no var nobraukt ar konstantu ātrumu, kas patiesībā nav iespējams. Līdz ar to tā laika "ekonomija" ir vēl mazāka. Un ko cilvēki var iesākt ar 2 - 3 ar nežēlīgu risku "ietaupītām" minūtēm?

26.jan 2022 Atbildēt
jabis

labi, ka slepkavam nav vārda, citādi kaimiņi sabēdātos - tik labs puisis, pieklājīgs, un nu - slepkava.

26.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Nevēlos liekuļot, tāpēc, visu Latviju izbraukājot, teikšu no pieredzes - tas ceļš no Cēsīm līdz Valmierai ir viens no vispretīgākajiem visā valstī. Ceļa segums labs, jā, bet kalni un lejas, līkumu līkumi un papildus vēl 4 dzelzceļa pārbrauktuves.

1.feb 2022 Atbildēt

Komentēt