Komentāri: Vecāki Pļavniekos saceļ trauksmi; vīrietis atkailinās bērnu priekšā

Ojārs

Vai atkal Gobzems?

11.jan 2022 Atbildēt
V.B.

pareizi - jānomelno vienīgais cilvēks kas šajā kovidfašisma režīmā cīnās par kaut kādu brīvību un ķermeņa autonomiju

11.jan 2022 Atbildēt
Ojārs atbilde V.B.

Vai skaļš un pārliecinošs pirdiens sabiedriskā vietā ir brīvības un ķermeņa autonomija? Kaut kādu iemeslu dēļ to atzīst par nepieklājīgu un sliktas audzināšanas apliecinājumu, kaut gan apkārtējiem tas nekādas briešmas vai ļaunumu nerada. Nesmuki un viss.

Kovidu gan no savām ķeskām var tīri viegli un pa kluso "uzdāvināt" apkārtējiem, ko ar pirdienu nekad nepanāksi.

11.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja peredastus un lezbietes nesauc par izvirtuļiem, tad kāpēc šis tā apzīmēts? Tā nav izvirtība, bet gan uzvedības deviācija, novirze no psihiskās normas. Arī ekshibicionists ir cilvēks un grib sev laimi dzīvē.

11.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Bļ.... Atkal ekarij-Mārcis. Nu nav tak viņam miera.

11.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Jelena Sergejeva

:DDD

12.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Ha,ha,ha,ha !!!!!!!!!!!!!Ir tāda glezna (autoru neatceros),ja nekļūdos kāda 18 gs,tur uz gleznots pusaudzis ,kurš stāv blakus skuķu bariņam nolaidis bikses un pielūdz dievu Onānu,tajos laikos tas laikam bij tikpat pierasta lieta kā tagad pederastu slavināšana.Publiskai apskatei to šedevru neizliek,bet cik atceros gleznotājs bij slavens un zināms visiem

14.jan 2022 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzintis

Nebija tur nekāda pusaudža un skuķu bariņa - tās ir tikai tavas fantāzijas :) Jaceks Maļčevskis, 1887. gads. ''Apsēstais.''

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Māriņa

nestrīdies.Мартин ван Мале..,,Мальчик онанирующий перед девочками,,

17.jan 2022 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzintis

Tātad tu runā par franču ilustratoru Martin van Maële. Viņam gandrīz visa daiļrade ir šādā stilā :) Dzintar, tā nav glezna, šo mākslas tehniku sauc par grafiku un tai nav nekāda sakara ar gleznām. Ja būtu pareizi saucis lietas savos vārdos, nebūtu šīs diskusijas. Tāpat nesaprotu, kāpēc raksti kirilicā, bet nu ok, kas kuram tuvāks.

P.S. Tāpat prieks, ka esi vismaz tik daudz zinošs, turklāt, nesāki mani lamāt un saukāt visos iespējamos krievu lamuvārdos :) Tu taču vari būt galants un civilizēts, tikai sāc mazliet vairāk cienīt un mīlēt savu tautu, un nesaukā mūsu dzimteni par ''latvāniju'', jo tauta jau tev neko nav nodarījusi.

18.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Māriņa

Atvainojos,ka tā nav glezna ,bet tikai grafika. Rakstu tāpēc ,ka skan labāk un vieglāk atrast Gogle,jo informācija ir krievu valodā atrodama . Kā būtu latviski ? Martins van Malē '' puika ,kurš sit kulakā blakus meiteņu bariņam''? Es kopš 1991 gada redzu tikai latvāniju,bet katram savi uzskati.Kāpēc man jāmīl kāds vai kāda? Gribi lai es vicinu karogu par to ,ka mani izmeta no darba ,jo atteicu durties ar nezināmas izcelsmes žļurgu,par kuras sekām oficiāli neviens neuzņemas pat atbildību? Kādus mīļvārdiņus no manis gaidi?????? Kāpēc man jāmīl tauta,ja visiem bez izņēmuma,ieskaitot manus radus ir pilnīgs pohujs,dzīvs,slims vai nosprādzis esmu ????Valstij jādod viss,jābūt godīgam,jāmaksā nodokļi,jāvicina karogs,bet ko dod vi'na man? Es redzu tikai ņirgāšanos un spļāvienus no mīļās latvānijas.

19.jan 2022 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzintis

Dzintar, karoga vicināšana un baurošana nav sinonīms jēdzienam ''mīlēt tautu un valsti''. Es tā nedaru, taču savu dzimteni mīlu/cienu un latviešus arī - un tas ir absolūti normāli. Tieši tā pat, kā krievi mīl savu roģinu, kaut gan, viņiem tur arī neiet viegli.

Man patiesi žēl dzirdēt, ka tev tā ir noticis, jo redzu, ka neesi tik slikts, kā gribi šeit visiem izlikties. Mierinājumam varu piebilst, ka arī man nav paveicies ar visiem radiem, bet ko tagad, tāpēc ienīst savu dzimteni? Nevajag mīļvārdiņus, bet nevajag jau arī šo žulti gāzt.

Runājot par vakcināciju - tev nešķiet jocīga tava pozīcija, jo vīruss arī ir vēl nezināmas izcelsmes, respektīvi - kāpēc tu baidies no potēm, bet nebaidies no nezināma vīrusa? Un tieši tā pat var pajautāt - ko tu esi devis savai valstij? Nodokļi u.t.t. nav nopietns arguments, jo tos maksā visa attīstītā pasaule.

20.jan 2022 Atbildēt
Andris Pētersons

Jāsāk lamāties! Cilvēks pēdējo centu par komunālajiem atdevis, nu nav zēnam naudiņas, nav par ko uz Pērnavas ielu aizbraukt, gumijas lelle arī neiznāk, tad dara publiski cerot, ka tauta priekš viņa sametīsies. Te ir nevis jāsoda, bet jānopērk šim gumijas lelli un uz priekšu, tā un šitā un vēl tā!

17.jan 2022 Atbildēt

Komentēt