Komentāri: Ceļā uz Rīgu avarē autobuss; pasažieri rāpušies ārā pa lūkām

īpaši stulbs

It kā, no malas vērojot, izskatītos smieklīgi, bet jāņem vērā tas negatīvais apstāklis, ka satiksmes autobuss neviļus vājināja mūsu valsts aizsardzību.

2.dec 2021 Atbildēt
Kristīne Delle

Vai visi autobusa pasažieri bija piesprādzējušies ar drošības jostām?

2.dec 2021 Atbildēt
Janis Kajaks

Pa otro joslu vai tad var apdzīt. Esmu dzirdējis ka var apsteigt. Vai kas ir mainījies csn?:

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Gribēja apsteigt, bet sanāca apdzīt. Nepiesienies sīkumiem!

2.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Ir KLIMATA PĀRMAIŅAS un ir KLIMATA TERORISMS . Tad šobrīd mēs redzam laika apstākļu ietekmēšanu visneglītākā veidā . Meteorologi piekritīs - Normāli gaisa temperatūra noslīd diennaktī par 3 līdz 5 grādiem . Šobrīd temperatūra diennaktī ir noslīdējusi par 7 grādiem . Tā ir zīme , ka laika apstākļi ir cilvēka manipulēti un veicināti . Vakar bija ap -1 *C , šodien -10 *C un naktī vēl vairāk .

Latvijai nevajag Klimata pārmaiņu programmu . Latvijai nevajag samazināt CO2 izmešus . Latvijai vajag siltumnīcas efektu , lai nebūtu katru ziemu jāsalst - 20 *C . Lido lidmašīnas , izsmidzina ķimikālijas UN IZNĪCINA CO2 SLĀNI un rezultātā rodas krasa gaisa temperatūras atdzišana . Var redzēt ka klimata pārmaiņu programma nav draudzīga nevienai valstij . Latvija ir ziemeļu valsts , tāpēc Latvijai globālā sasilšana ir vēlama . Lai izbeigtu šīs KLIMATA TERORISMA AKCIJAS , iesaku Latvijai izstaties no Klimata pārmaiņu programmas un aizliegt klimata pārmaiņu ķimikāliju izsmidzinošo lidmašīnu pārlidojumus pār Latviju .

5.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Laiks nepaliek labāks . Tāpēc ir slidens , ceļu brauktuves šauras - tāpēc arī daudzās avārijas . Sāls neiedarbojas , jo ir pārāk auksts . 8. decembrī pl 23 bija - 15 *C . Dienā bija -11 *C . Temperatūra samazinājās , tāpēc ka lido ķimikālijas izsmidzinošās lidmašīnas . Šodien pl 16 virs Mārupes redzēju uzreiz trīs lidmašīnas , kas 3 km augstumā izsmidzināja ķimikālijas . Lido lidmašīnas un atstāj aiz sevis 500 metru garas izgaistošas dzeltenas vakara saulē astes . Divas lidoja no Dienvidiem uz Ziemeļiem , viena lidoja no rietumiem uz austrumiem . Lūk jau trīs lidmašīnas var sabojāt laiku par 4 grādiem aukstāku .

Nekas nav mainījies . Klimata Pārmaiņu laikapstākļu terorisms Latvijā turpinās .

9.dec 2021 Atbildēt

Komentēt