Komentāri: Sašutums: nozog velosipēdu, bet policija atsaka ierosināt kriminālprocesu

Kārlis

Policija ir domāta, lai izsistu no Tevi nodokļus un tas ir arī viss kas Tev jāzin par autoritāriem režīmiem.

31.aug 2021 Atbildēt
trollis

Pēcāk brīnās kāpēc notiek beztiesiskas linča tiesas pret noziedzniekiem. Re kur viens piemērs!

31.aug 2021 Atbildēt
Peksis

A cienītā iesniedzēja neko savā sūdzībā nav sajaukusi?😁 jo kriminālprocesa likuma 377. pants nosaka tos apstākļus, kad nedrīkst uzsākt kriminālprocesu un kad uzsāktais process ir jāizbeidz. Un astotais punkts nosaka to, ka kriminālprocesu nedrīkst uzsākt, jo nav cietušās personas pieteikuma tādā kriminālprocesā, kuru var uzsākt tikai uz šīs personas pieteikuma pamata. Izskaidroju populāri, ja iesniedzēja uzrakstīja iesniegumu par zādzības faktu bet norādīja iesniegumā, ka nevēlas būt par cietušo un nevēlas procesa uzsākšanu, tad policijas lēmums ir pilnīgi pamatots.

2.sep 2021 Atbildēt
Peksis

No otras puses skatoties, iesniedzēja nav norādījusi nekādu informāciju par notikušās zādzības faktiskajiem apstākļiem, bet tvitterī jau ir redzami aicinājumi pārsūdzēt policijas lēmumu aicinot twittera autoru rakstīt pm personām, kas sola palīdzību lai pārsūdzētu policijas lēmumu. Šeit es saskatu pseidoadvokātu darbību, kas par savu "palīdzību" paprasīs pieklājīgu atalgojumu par sūdzības uzrakstīšanu, pat nezinot ko iesniedzējs uzrakstījis savā iesniegumā.

3.sep 2021 Atbildēt
Gunita Afanasjeva

Policija Lv tikai skaitās,tā nekad nav pildijusi savas funkcijas.Nekad neviens dzīvokļu zaglis,gopņiks nav atrasts.Nerunājot jau par bezvēsts pazudušajiem.Policija tikai ķer puķu tantes ,cilvēkus ar atvērtu alko,un suņu staidzinātājus.Vairāk šī struktūra nav ne uz ko spējīga.

3.sep 2021 Atbildēt
Peksis

Afanasjevas kundzes trollis tikai spēj komentāros iekakāt. Pamēģini iestāties policijā.

3.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Peksis

Policijā iestāties var tikai par blatu? Laikam jau trekna vieta.

3.sep 2021 Atbildēt

Komentēt