Komentāri: VIDEO: Zināma jauna informācija par traģisko bērna nāvi Iecavā

Juris Mikelsons

Es uzskatu ,ka vajag sodīt gājēju pārejas ierīkotājus , jo skaidrs ir viens :gājēju pāreja ierīkota auto vadītājiem nepārredzamā vietā un skolā nemāca bērniem drošus Ceļu Satiksmes Noteikumus .

26.feb 2020 Atbildēt
Vecais

Domāju, ka tas ir tikai loģiski ka arī tāds ir iznākums,lai nemaz nebūtu jāmeklē Vainīgais. Visiem jau sen vajadzētu būt skaidri zināmam. Vainīgs vienmēr būs šoferis.Viņš pēc sliktākā scenārija nesīs savu nastu........kāda tā to lems tiesa Taču BĒRNA VAIRS NAV Jo to nepaglāba gājēju pāreja, jo uz tās NAV jājūtas kā pļavas vidū,tai nav bruņas kā tankam Bet ir visas iespējas pašam sevi sargāt. Tādas iepējas bija......ir visiem kas muld par likumiem. Un nevienam nebūtu jāraud, ja vien Gājēji zinātu kur atrodas. Skumji........det lielai daļai deguns debesīs un pat galvu pagriezt pirmo reiz pa KREISI,tad pa LABI.

2.mar 2020 Atbildēt
Jānis Kalvis

Jurka tev ir zināma taisnība,pats arī vienmēr vairākkārt pārliecinos un samazinu ātrumu pirms gājēju pārejām,jo bieži tās ir starp kokiem,tumsā nav virs tām laternu.Projektētājiem vajadzētu atņemt licenzes,kuri to atbalsta.Otrkārt skolās jāpievērš vislielākā uzmanība,lai tiktu mācīti satiksmes ceļu noteikumi,ne tikai burts burtā,bet praktiski un ar piemēriem no dzīves.Daudzreiz gadās kad braucu un domāju,ka te vajag šo to labot un izmainīt,kas reizēm prasa visminimālākos līdzekļus.

7.mar 2020 Atbildēt
Līga Banga

Tiešām žēl, šoferi šajos reisos visi ir jauki un apzinīgi.Skolotāji skolās no rīta līdz vakaram var runāt par drošību. Skolēni bieži speciāli vēl pārkāpj noteikumus. Bieži viņiem vispār ir vienalga par sabiedrības viedokli. Mūsdienu neaizskaramās personības. Skumji, ka rezultāts ir šāds.

26.feb 2020 Atbildēt

Komentēt