Komentāri: Uz "Tallink" prāmja vardarbībā cietusi sieviete

Kоments

Tad jau būs bijis pārākais nūģis..!? Normālam džekam sievietes pēc tāda «negadījuma» parasti saka, bet man tas patika un kur es tevi varēšu vēlreiz satikt..?

21.mar 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons

Visticamaak vinu neviens neizvaroja... Jo ja sieviete meklee piedziivojumus, vina tos atrod... Cik zinaas nav rakstiits, kur un ko izvaroja un tad rodas jautaajums, ko sieviete darija sveshaa dziivoklii ar sveshiem viirieshiem? Es buudams viirietis pat neslapstos pa sveshiem dziivokliem, bet sievieteem tas kkaads hobijs vai kaa? Driizaak tur izceelaas cits konflikts, peec kaa taa sieviete ar izdomaaja ka vinu izvaroja... un taadu gadijumu ir vesels leerums. Mani sievietes ar ir apmelojushas, tiesa gan ne izvaroshanaa vai kkaadaa citaa kriminaalaa, bet gan vnk centushaas celt man neslavu, bez pamata :D (jo kurviiti iedevu)

21.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Kaspars Namsons

Likums aizliedz atrasties citā dzīvoklī? Un kāpēc uzreiz pie svešiem? Paziņas vai klasesbiedri tā nedara? Un vai tiešām ne reizi neesat bijis dzīvokli, kurš nav jūsu? Starp citu, kā jums patiktu, ja jūs piekāvis huligāns tiesā paziņotu, ka jums nav ko slaistīties pa ielām un jūs pats meklējāt piedzivojumu, kuru arī veiksmīgi atradāt?

21.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Normālam huligānam Koments pēc sitiena pa žokli saka - man patika un vai tu nevarētu sist vēlreiz? P.S. ''Lietotāju autorizācija'' negarantē pret bezjēdzīgoiem komentāriem.

21.mar 2019 Atbildēt
Jānis Volcītis

Ej kur lopi un mazi bērni nestaigâ.

23.mar 2019 Atbildēt

Komentēt