Komentāri: Tas ir par daudz! Kadri no kautiņa ar Kiviču lielveikalā

Aija Broka-Urtane

Tu advokāts vai tikpat stulbs!

7.mar 2019 Atbildēt
Elīna Zemīte

Kivičs uzbruka un sita pirmais,nestāstiet pasakas! Nav svarīgi, kas viņš ir, kaut vai pats ,,ģenerālis", bet sist otram, tas ir zemiski no Kiviča puses.

7.mar 2019 Atbildēt
Elīna Zemīte

Kas tas Kivičs tāds ir, ja visu kārto ar dūrēm???? ,,Mākslinieks"? Nav dzirdēts, ka pie mākslu tie pieskaitīti uzbrukumi ar dūrēm, jau izklausās regulāri, ka Kivičam nav pa prātam, tad piekaus kādu. Varbūt sabiedrībai būs drošāk, ja viņu izolētu uz kādu laiku, lai apdomājās savu rīcību, tas viņam tāds izlutināta bērna sindroms, ja nav pa prātam, tad jākaujās.

7.mar 2019 Atbildēt
Ivars Stīpnieks

Tas ir tikai normāli, ja cilvēku izbesī, un žēl ka tie tirliņi nedabūja kā nākās bietē.. Kamerās ganjau ir redzams, kurš ir tas, kurš uzsāka strīdu.. Par saviem vārdiem ir jaatbild, un jārēķinās, ka var dabūt pa muti, un tas ir tikai normāli.. Šī tirliņu rīcība ir, sekas mūsu gadsimta foršajai audzināšanai..

7.mar 2019 Atbildēt
pēteris

Viņa smadzenēs boks arī ir māksla. Viņš drīz dabūs bietē!

12.mar 2019 Atbildēt
Agnese Ozolina

Šim slavenam cilvēkam maksniekam ir atļauts viss ,arī draudēt cilvēkiem?

7.mar 2019 Atbildēt
Agnese Ozolina

Sanāk jā ir dzietajs, kā kivic viņš var visu atļauties un nesodīts būt

7.mar 2019 Atbildēt
Normunds Veldre

Loxs,...kā arī advokāts,...vai aizstāvis,...realitātes šovs,...saucās cirks,...

7.mar 2019 Atbildēt
Normunds Veldre

Karoče,...advokāt vai kā Jūs cienītais-ja Kivč ir nodzēris viss savas aknas,un galvu,...nevienu jau neaiztāvu,-bet tas taču ir reāls cirks,...un Tu advokāts vai kas cits,...pašam nav kauns par runāto,...

7.mar 2019 Atbildēt
Normunds Veldre

Un vēl tā "Fayt clab "cīņas starp Kiviču un to otru jefiņu,...nu reāli cilvēki smējās,...nav ko darīt aiz gara laika,...un kuram ir smadzenes,...no viņiem,...jā ok publikai patīk cirks-jo reāli var pasmieties,

...

7.mar 2019 Atbildēt
Andris Miežubrālis

Kā tad! Un sīkperdeļi cerēja iesmiet cilvēkam ģīmī un cerēja, ka Andris mierīgi noskatīsies un aizies! Es būtu rīkojies daudz sāpīgāk un atdauzījis līdz bezsamaņai tos krupjus!

7.mar 2019 Atbildēt
Astride Veselova

Es vnk brīnos par sito neadekvato personu, nezinu, kas viņs ir..par ko iet runa? Par kādu ,, makslinieku,, rakstnieku????ak kungs, nu cik var slavēt nodzērusos tipu Kivlicu, viņs tacu visur aizskar cilvekus, lamajas ka pēdējais pāķis, tāda sajūta , ka šis neandertālietis vispār neprot normala cilveka leksiku. Un skaidri redzams video, ka ķivis pirmais krīt virsū cilvekam, un kapēc var kadam aizliegt smieties vai filmet ko gribu?

7.mar 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

Tagad draugos prasās, pats karikatūras zīmēja un provocēja. To jau gan nevar salīdzināt ar fizizku vardarbību. Bet savu attiksmi pret personāžu arī nevajadzētu tik krasi mainīt. Kas attiecas uz jaunatni, nevienam nav tiesības publiskā vietā aizskart otru/ jebkuru, uzbrukt, lamāt, apsaukāt vai provocēt. Es, personīgi izjūtu dziļu nepatiku pret daudzām amatpersonām, deputātātiem, bet ieraugot noteikti nesistu pa seju, lielākais, nepadotu roku pie izdevības, vai kā savādāk izrādītu savu attieksmi, bet tikai likuma ietvaros, civilizētā veidā, nezaudējot paščieņu.

8.mar 2019 Atbildēt
Juris Dreimanis

Šādus tipus vairs neraksta ar lielo burtu ,tāpat kivičs ir tāds pats mākslinieks kā suns,tas arī noliek kluci un paskatās cik skaists.

9.mar 2019 Atbildēt
pēteris

Pauks Ik#lāv, satikšu un uzsitīšu pa plecu, kā atzinību tavai brandžas biedra aizstāvēšanā! Gaidi , Paulīti, puisīti uzslavu!

12.mar 2019 Atbildēt

Komentēt