Komentāri: Bēdīgi! Ceļu satiksmes negadījumā cieš četri vienas ģimenes locekļi

Oskars Štirlics Stamps

Gājējiem jābūt tērptiem atstarojošā vestē vai apģērbā ar labi redzamiem gaismu atstarojoša materiāla elementiem un cilvēki joprojām pret to izturas bezatbildīgi...,šis negadījums varēja arī nenotikt, ja kaut vienam būtu bijusi atstarojošā veste, tātad paši vien ir vainīgi, ka ignorēja elementārās pašaizsardzības iespējas..!!

1.jan 2019 Atbildēt
Baiba Spulle

Vispār sāksim ar to, ka tajā ir vietā ir 4 braukšanas joslas un intensīva satiksme. Plus brauktuvi šķērsot nav atļauts! Plus diennakts tumšais laiks! Ko tas čalis cer atrast??? Auto, kurš notrieca, pārsniedza ātrumu par 1km/h? Protams, nelaime ir skumja un traģiska, bet.... Cik dzirdēju, auto vadītājs, kurš notrieca viņus, nav aizbēdzis! Vispār kā viņam tālāk dzīvot??? Un mēdijos radinieki gribējuši slēpties, kas notriekti un vai ir vienas ģimenes locekļi. Ko tagad sāk līst publiskajā telpā?

Skumji tas viss ir, bet gājējiem arī pilsētā iesaku nēsāt atstarotājus. Kur nu vēl tumsā skriet pāri tur, kur nav ļauts! Domājat ar galvu!!!!!!! Cietušajiem veselību un tam nabaga autovadītājam stiprus nervus!

Bet tam, kurš tagad FB meklē kaut kādus lieciniekus, video ierakstus - jei, bogu, sadusmoji!!!!!!

1.jan 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nav izslēgts, ka kāds daunis tagad meklē iespēju atlīdzināt auto īpašniekam par viņa spēkratam radītajiem bojājumiem, kā arī pamatīgu morālo kompensāciju par psiholoģisko traumu.

1.jan 2019 Atbildēt
Juris Polunins

Pidars Oskars tev mutē jābūt kādam

1.jan 2019 Atbildēt
Diana Mikelsons

Ko Jus oOskars runajat ,ka visiem iedzivotajiem butu jastaiga ar atstarojusu apgerbu? laikam tie ,kuri sez savas masinas ir debili,akli un nekontrole savus braucamos?Varbut pa pilsetu jastaiga ari kiveres? Braucejs nav vainigs ??? Uzbraukt cetriem cilvekiem Jurmalas pilseta ?Ar kadu atrumu? Un ja butu cetri stabi novietoti uz braucamas dalas vai tad sis debilais braucejs nebutu apstajies?Padomajiet?

6.jan 2019 Atbildēt

Komentēt