Komentāri: FOTO: Pircēja dzeramajā jogurtā atrod beigtus žurku bērniņus

Pēteris Ozoliņš

latviešu valodā ir tāds vārds - žurkulēni. :)))

28.dec 2018 Atbildēt
Saule

Nu vispaar jau pirmkaart vajadzeeja infomeet razhotaaju, partikas uzraugus un iznjemt preci no veikala...bet who cares? Galvenais ir sensaacija sociaalos tiiklos un medijos...

28.dec 2018 Atbildēt
edmunds andris

Saule!Tā nav sensācija...ja esi pamanījusi,tad visas šis anniņas,baibiņas,genovas, kā likums, ir iepirkušās maksimā...ne rimi ,jo tur kaut kas tāds nevar būt tāpēc,ka nevar un visssss...tur produkciju, ko liek plauktos ,ar rentgenu pārbauda! Mego vienkārši pirms izlikšanas nogaršo un ja tomēr kas ne ta ,atbrauks "soncevieši" un tiks ir darbiniekiem ,ir baibiņām...nu lai paliek sarkasms ,bet jau 90 gadu beigās komuņagu spice teica-jūs latvieši būsiet skabarga pakaļā Baltijai un to mēs redzam visā sav

28.dec 2018 Atbildēt
edmunds andris

savā skaistumā!Jau toreiz 90. gados komuņagu spice teica:jūs ,latvieši būsiet skabarga pakaļā Baltijai!!! Nu nav tie leiši maitas,nu nav!!!Drīzāk mēs paši esam ar smaciņu...nepatĪkami to atzīt,bet tā ir.Un nebūt ne latvijas krievi(atkal kāds ,vai ne,maita) MĒS PAŠI!

28.dec 2018 Atbildēt
Mairīte Lakševica

Labais. Jogurts ar pūdētu gaļiņu.Uz veselību.

28.dec 2018 Atbildēt
Laila Rulle

GRIBĒTOS PASACĪT BEIDZOT!!! VAI KĀDS BEIDZOT SĀKS KONTROLĒT ,,RAŽOTĀJUS,,

!!!!

UN BEIGS MEST ĒNAS UZ MAXIMA VEIKALIEM,,,, MĒS NEESAM IDEĀLI, BET MĒS NEGARŠOJAM UN NETESTĒJAM ATVESTO PRODUKCIJU UZ VEIKALU!!!

MĒS ESAM CILVĒKI ,KAS CIEŠS NO RAŽOTĀJU CŪCĪBAS,,,,

ES ESMU TIKAI CILVĒKS, KAS ATVESTO PRECI IZVIETO PLAUKTOS!!!!

28.dec 2018 Atbildēt
Feita

Esmu vienu vasaru Maxima, vienu Rimi strādājusi. Nu NEGARŠO un NETESTĒ neko ne vienā, ne otrā. Īpaši jau pārdevēji, kas preci plauktos loek. Nav viņiem tādu tiesību, tāpēc ir muļķīgi viņiem jautāt, kas garšīgāks, muļķīgi arī vainot par ražotāja brāķiem. Viena lieta, ja bojātos augļus nav izlasījuši (kaut to arī slodze un apjoms nosaka, cik paspēj), cita zināt,kas slēpjas iepakojumos. Protams, ir labi un derīgi, ja veikalam ir savs kvalitātes kontroles dienests, kas izlases kārtībā pa reizei kādu preci paņem pārbaudēm (tolaik tāda nebija ne Rimi, ne Maxima, kā tagad, nezinu), bet pat tas nenodrošinās, ka visos tīkla veikalos visos iepakojumos prece ir izcila.

Tā ir RAŽOTĀJA ATBILDĪBA. Nodrošināt ražošanas procesu, lai saniegtu labāko rezultātu, regulāri kontrolēt izejvielas, starpproduktus un gala produktu.

28.dec 2018 Atbildēt
Apolinārijs

Pildot pakās jogurtu tas nav iespējams pat teorētiski.

28.dec 2018 Atbildēt
Gunta Baha

ne pildot ne arī veikalā teorētiski žurkulēni nevar tikt tai paciņā jo tā atvere nav tik liela TĀ IR KAUT KĀDA MISTIKA

3.jan 2019 Atbildēt
Apolinārijs

Un kāpēc pirmā šāda veida informācija parādījās vienā soc. tīklā tieši pirms Ziemassvētku brīvdienām minot pat konkrētu datumu,kad jogurts iegādāts, bet tagad Tauta Runā pirms Jaungada brīvdienām? Un kāpēc netiek pilnā vārdā nosukts ražotājs? Vai varbūt foto ir informatīva rakstura vai satura? Visticamākais .ka tieši sociālie tīkli gremdē šo ražotāju

28.dec 2018 Atbildēt
edmunds andris

...pasūtijuma raksts,kārtējais!!! Es jau augstāk to minēju...maxima konkurenti:)))

28.dec 2018 Atbildēt
Nellija Ko

Vai tiešām kāds šim nelietīgajam murgojumam tic????

29.dec 2018 Atbildēt
Sandra Romanovska

Man atnes atpakaļ uz bodi šprotu bundžu un taurē - tās nav šprotes , bet reņģes! Jēziņ, es tak neesmu rentgens. Nu neredzu es cauri metāla bundžai! :))) Bet zivs tak bija !

29.dec 2019 Atbildēt

Komentēt