Komentāri: Šausminoši! Vilki Rēzeknē saplosījuši pie ķēdes piesietu suni

Aldis VonKools

Setas krancisiem nav ceribas, bet ir sugas, kur vilkiem plani klasies , piemeram, Kaukaziesu sargsunis vilku izpurinas, cinju suni ka pitbulls, staffs ...un vilks nav lielakais sunju dzimtas parstavis, tas varbut buja 100 gadus atpakal.

21.dec 2018 Atbildēt
peteris buls

bet ja ausini viņa elektorāta laukos tas notiktu , būtu saplosījuši meža saskaņieši .

21.dec 2018 Atbildēt
Dārta Broma

Nesen Lutriņh pusē vilki ienākuši kādā sētā un uzbruka kaukāza aitu sunim. Suns izdzīvoja , bet bija nepieciešama vetārsta palīdzība. Bija cietis vēders un rīkle. Pa liela vienalga kādas šķirnes suns. Ja uzbrūk vesels vilku bars tad izredzes nav izdzīvot jo tā nav cīna , bet gan slepkaviba. Jaatzimē tas ka vilka zobi ir daudz lielāki nekā suņiem.

21.dec 2018 Atbildēt
Anija Jansone

Šausminoši ir tas, ka suni tur piesietu pie ķēdes, pie tam visu nakti salā. Normāli sunim brīvi jāstaigā pa sētu vai jābūt pa nakti voljērā vai ielaistam priekšnamā pārnakšņot. Savu uzdevumu "Ziņot par svešiniekiem" pildītu arī no tām vietām. Cilvēki slikti un bezatbildīgi izturējušies pret suni, atstājot to ne tikai salā un sniegā, kas zin vai būda pat bija,bet arī pilnīgi bezpalīdzīgā situācijā.

23.dec 2018 Atbildēt
Kaspars Saulītis

Izredžu nevienam Sunim nav, kaut lai viņš kādas Sugas. VILKAM ir savi instinkti un specefiskā pieeja, kā medījumu ātrāk noliktu pie vietas. Viņš jau mežā piedzimst ar tādiem instinktiem, dzīvē tik jāpieslīpē Praksē. Un viens Nekad neies viensētā pēc Suņa. Vilks medī Barā. Sākot no 2.viem un +

3.jan 2019 Atbildēt

Komentēt