Komentāri: Policistus Jūrmalā pieķer, pārkāpjot likumu; viņi skaidro notikušo

Teksta autors

Sveicināta cien. Viktorija Gabrjuna.

Man prieks, ka pievēršat uzmanību dažādām aktuālām tēmām un Jums, ceru, patika situācijas skaidrojums. Nav forši vienīgi tas, ka citēta ir tikai daļa teksta un nav iezīmēta galvenā skaidrojuma būtība, par konkrētajiem apstākļiem kuri nepieļauj lietvedību šādā gadījumā, tātad likums nav (!)pārkāpts, bet no virsraksta izriet, ka sliktie policisti ir pārkāpuši likumu, ko paši apņēmušies sargāt un tagad neveikli taisnojas. Ai ai, nav labi. Kad es savu laik mācījos žurnālistiku pie Daugmaļa kunga, mani mācīja, ka objektīvi jāatspoguļo viss. Ja citāts, tad pilns! Var jau būt, ka kaut kas kļūdas pēc nenokopējās, varbūt.. Tomēr, tā kā mācījos žurnālistikas pamatus, (liktenis gan bija lēmis izvēlēties citu profesiju) man ir aizdomas, ka tieši šāds virsraksts un nepilns citāts ir izvēlēts lai tomēr, nevis īsti pastāstītu kā bijis, bet pievērstu sabiedrības uzmanību, kur varētu būt kaut kas negatīvs par policiju (tā taču šodien sariebs tik daudziem). Tā nav labi! Ir taču arī tiesiskie aspekti mazliet jāpārzina.

Pats galvenais vienmēr ir-padomāt, kā šādu rakstu un virsrakstu uztvers potenciālais lasītājs un vai mēs tiešām gribam lai viņš to tā uztver.

Lai vai kā, puiši no bildē redzamās ekipāžas, Jums Viktorij vēl priecīgus, lustīgus un drošus līgo svētkus. Diemžēl paši čaļi līgo svētkus būs spiesti pavadīt tajā pašā, ne pirmā svaiguma, bildē redzamajā mašīnā, prom no radiem un draugiem, toties rīt būs tikai nogurums, bet pašsajūta noteikti krietni labāka kā daudziem citiem hehe:D

23.jun 2018 Atbildēt
Guntis Kārkliņš

Viss jau ir pareizi, bet ja bez numurzīmes nedrīkst turpināt ceļu pat līdz garāžai un jāsauc evakuators, kā ar šādu auto drīkst blēžus ķert. Te jau nav vaina policistos, bet gan absurdās likuma prasībās, kuru ķīlnieki tagad ir paši likumsargi.

24.jun 2018 Atbildēt
Teksta autors atbilde Guntis Kārkliņš

Nekādas absurdas likuma prasības. Drīkstēja te braukt, vienkārši nav nocitēts viss teksts ar pamatojumu kāpēc šeit NAV pārkāpuma.

26.jun 2018 Atbildēt
RoTi

Vienmēr atradīsies kāds pajolītis, kurš gribēs pasprēgāt ar savu stulbumu, lai uzrakstītu kaut ko sliktu par policijas auto ātrumu, nepareizu noparkošanos, bākugunīm vai ko citu, nevēloties padomāt, ka policisti dara savu darbu un tā pat vien noteikumus nepārkāpj! Jau noriebušies šie sūdzmaņi. Un no šādiem sūdzmaņiem veidojas 'Saskaņa' un latviešu nodevēji: Kalvītis, Pētersone, Papule, Matīss, Elksniņš, Zariņš, Urbanovičs, V.Dombrovskis, Ameriks un tml nelieši...

23.jun 2018 Atbildēt
Einars Biezbardis

Kur tu esi redzejis stradajosu musaru?!Policists ir individs,kam rokas aug no dirsas un citu neko,ka bezdelnecit vins nemak!!!

24.jun 2018 Atbildēt
Žanis atbilde Einars Biezbardis

Ja būtu uzmanīgi lasījis rakstu, pamanītu, ka tas ir par policistiem, nevis musariem! Musari tiešām nestrādā.

25.jun 2018 Atbildēt
RoTi

Žani un Einār, neņemiet ļaunā, bet izskatās, ka arī jūs esat 'musari', citādi tādas muļķības nerakstītu... :))

25.jun 2018 Atbildēt
Ontons Rubuls atbilde Einars Biezbardis

Mjā... Tev atbilstošāks uzvārds būtu Plānprātis!

25.jun 2018 Atbildēt
Teksta autors atbilde Einars Biezbardis

Einar, Jūsu komentārā bija kāda doma vai vienkārši nolēmāt kaut ko uzrakstīt?

26.jun 2018 Atbildēt

Komentēt