Komentāri: Bunkus māte smagi pārdzīvo zaudējumu: Lai katrai mammai būtu tāds dēls

Elijah

Lai katrai mātei būtu TĀDS dēls, ir par Bunkām jāpiedzimst.Citādi, katrai tomēr savs.

8.jun 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

Katrai mātei jālepojas ar dēlu, ja dēls ir izaudzināts krietns cilvēks, godīgs, uzticams ģimenes tēvs un vīrs. Šis Bunkus izņemot par savu "pakaļu" ne par vienu citu nedoomāja, gāja pāri līķiem, ne par velti simtiem naidīgu un nosodošu komentāru. Labs egoists, sev, varbūt savai māteim, bet ne sabiedrībai. Cilvēks, tikai ņem un atņem, rausējs. Te daudziem būtu par ko aizdomāties!!! Pilna latvija ar š'diem "labiem dēliem" izglītotiem un vienlīdz aprobežotiem, bezdvēseliskiem naudas maisiem!!

8.jun 2018 Atbildēt
Elijah

Tur jau tā lieta.

Atceros Aušvices ārstu, kurš priekš saviem elles eksperimentiem bērniņus dzīvus uzšķērda, bet mājās bija tik gādīgs vīrs un tēvs, ka pat savu kaķi uz rokām nēsāja.Tā veca lieta, ka cilvēka dvēsele iesākumā ir gan elle, gan paradīze, bet paradīze no egoisma par elli allaž pārtop.

Arī Cikatilo bija labs vīrs un tēvs, bet svešus bērnus izvaroja un zvērīgi slepkavoja, un nevienam pat prātā neienāca, ka šis ''klusais un kautrīgais cilvēks'' ir masu slepkava.Pat paša sievai nē. Runājiet tik vēl par ''ģimenes vērtībām''!

8.jun 2018 Atbildēt
Skaidrīte Matisone

Visām mātēm savi bērni ir vislabākie. Bet bērniem ir jāiemāca arī morāliskās vērtības. Nauda nevar stāvēt pāri visam!

8.jun 2018 Atbildēt
Gunta Klivere

Domāju, vairumā mātes dotu priekšroku ne tik "veiksmīgiem"...kaut kā pazudusi robeža starp godīgu un negodīgu dzīvesveidu. Ka tik nav pieķerts.

8.jun 2018 Atbildēt
Jāzeps Kleimarāns

Karma...

9.jun 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Ja KATRAI būtu TĀDS dēls, tad visas mātes būtu BEZ dēliem palikušas.

9.jun 2018 Atbildēt
Agris Agris

wooooowww! Nu gluži kā Purva bridējā- ...vecajam Jirgensonam tāāds dēls, tāāds dēls...

10.jun 2018 Atbildēt

Komentēt