Komentāri: Nepatīkami foto! Kuldīgas pusē grāvi atrasti beigti un pusdzīvi brieži

Guna Vīksne

Godīgi sakot pareizi pateica! Kāpēc netika ziņots policijai bet uzreiz BezTabu. Ja gribēja sižetu par to varēja no sākuma policijai tad BezTabu. Ja jau bija labi redzams ka brieži tika saplosīti.

1.feb 2018 Atbildēt
Dzintars

Nē,nepateica viss pareizi, godātā Vīksnes kundze, šādi "briežu dārzu veidotāji" un citi līdzīgi "uzņemēji" ir uzreiz jākar pie kauna staba visas sabiedrības priekšā. Policija savu izdarīs, BET sabiedrībai ir jāatpazīst šādi bezatbildīgi "kundziņi", kuri dotajā gadījumā atļaujas nekaunīgi paziņot, ka redz: "divas dienas iepriekš viss ir ticis apsekots un nekā tamlīdzīga nav bijis."

NĒ, godatais Slavinska kungs, ja jums ir šads bizness tad būs vien jāizrada atbilstoša atbildība un nevis reizi pa reizei teritorija jāapseko, bet gan NEPĀRTRAUKTI JĀUZRAUGA ... KATRU MINŪTI !!! Un vēl kas, ... nevienu neinteresē un arī nevienam nav jāinteresē kā Jūs to varat izdarīt, tas ir Jūsu bizness un JŪSU atbildība un dotajā situācijā TIKAI UN VIENĪGI JŪS ESAT BEZATBILDĪGS UN JUMS BŪTU JĀAIZLIEDZ UZTURĒT UN APRŪPĒT DZĪVNIEKUS !!!

1.feb 2018 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Vasarā uz ceļa Jelgava- Tērvete guļ savainots jauns buks , piezvanu uz 80005555- Latvijas Valsts Ceļu telefons, pēc zvana nabaga lops ierāpo grāvi, zvanu vēlreiz un nosaucu konkrētu vietu starp kurām pieturām, starp pieturām nav vairāk par 300m, ja būtu braukuši samērā viegli atrastu.Pēc stundas braucu atpakaļ tas nabags vel joprojām tur mocījās, vel reiz piezvanīju, tur protams atbildēja, ka ir ziņojis tālāk.Paliku stāvot un gaidot, pustundas laikā paldies Dievam tas lops nomira. Bija tāda sajūta, ka ja būtu kāds lielāks dzīvnieks, piemēram briedis vai alnis, tad gan laikam mednieki atbrauktu un savāktu gaļu, bet te kaut kāda stirna ar ne vairāk par padsmit kg gaļas.

1.feb 2018 Atbildēt

Komentēt