Komentāri: FOTO: Naktī nodegusi jau gandrīz restaurētā Siguļu baznīca [papildināts]

Kaspars Namsons

Visticamaak liidzekli tika piesavinaati un pieradijumi nodedzinati...

10.dec 2017 Atbildēt
pēteris

Vainīgiem , vēlākais 5 gadu laikā būs smags dieva sods.. Gadu mocīsies ar smagu vēzi!

10.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Pi*ies dillēs ar savu dievu!

10.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Smags dieva sods? Dievs ir kroplis, ēbreju dievība Jahve tik daudz dzīvju sagandēja... Un Tu, būdams naivs, tici kristiešu propagandai!!! Pasaulei vajag ateismu, beidzot latvju zeme pati attīrās no baznīcas!

10.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Baznīcēni paši uguni pielaida, lai apdrošināšanas naudu saņemtu! Viltīgie krāpnieki ir baznīcēni!

10.dec 2017 Atbildēt
Valters Korālis

Žēl Ļoti žēl. Vasarā biju paskatīties no ceļa restaurācijas gaitu garām braucot un apciemojot arī Ojāra Vācieša kapavietu. Līdzjūtība draudzes cilvēkiem! Interneta komentētāji attopaties – draudzes cilvēki noteikti nededzinātu savu dievnamu, jo ikvienam zināms, ka smaga nakotne piemeklē ikvienu, kas aizskar baznīcas. Ir pietiekami daudz Larvijā nostāstu par to, kā klājies vadošiem darbiniekiem(vai viņu tuviniekiem), kas likuši zāģēt krustus utt.

10.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Smagi? Baltu Dieviem ir smagi, jo ēbreju okupanti ir zemi nozaguši. Kāpēc, Valter, Jūs uzvedāties kā Kangars? Tas kas dedzināja baznīcu, darija pareizi. Cik cilvēku baznīca nonāvēja kontrreformācijas laikā? Cik cilvēkus kristīgie misionāri ir piekrāpuši? Es esmu Baltu Dievu dēls, esmu jauno Dievu paaudze. Baznīca melo. Kad tikšu pie varas, es izdošu likumu, kas aizliegs baznīcu. Šeit būs ateisms!!!

11.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

"Labdarība fikcija ir, tik pasaules gudrie to zin." Skolnieciņš Baltu Skaudības Dievs

11.dec 2017 Atbildēt
Artis Grīnbergs

Žēl ka tā, bet tiem, kas Dievu mīl, VISAS LIETAS NĀK PAR LABU!

Ko Dievs ar šo notikumu gribēja teikt, ka tā notika? Piedāvāju šādus punktus:

1. Tā ir garīgā cīņa, kad tumsas spēki cīnās pret Gaismas spēkiem! Ļaunie gari apsēž kādus grēkam atvērtus cilvēkus (garīgi atvērtus grēkam) un tos vada kā grib. Ārēji tie var demosntrēt draudzīgumu, bet tumsā un aiz muguras var pielaist uguni! Tumsas apsēsts cilvēks vairs nespēj ciest Gaismu, ko nes patiesa Kristīgā Baznīca. Bet ne jau visas baznīcas nes patiesu Kristus mācību un reti kura to nes iespējami pilnā mērā, proti, piekasīties ir kur.

2. Garīgās Dievbijības problēmas Carnikavā - kas vērojams visā Latvijā un visā pasaulē;

3. Garīgās Dievbijības problēmas pašā Luterāņu baznīcā - kas tāpat vērojams visā Latvijā un visā pasaulē, un visās konfesijās bez izņēmumiem, vienīgi katram savas problēmas;

4. Vai Dievs varēja pasargāt? Protams! Bet, vai visu to laiku, kamēr Dievs bija pasargājis iepriekš, vai cilvēki to novērtēja? Vai garīgi pārvērtēja savas dzīves, vai grēkus nožēloja? Visticamāk nē vai nepietiekamā mērā!

5. FAKTS - ar šo Dievs satricināja gan Carnikavu, gan arī citus, kas par to uzzināja, un lika aizdomāties pilsētniekus. Tagad šis notikums dod jaunu punktu, no kura vai nu atsperties un pamosties (mazā kristīgā Atmoda Carnikavā) vai arī grimt zemē dziļāk jeb garīgi izsakoties grimt dziļāk ellē! Grimšana ellē nozīmētu - alkoholisma pieaugšana, nāves gadījumu pieaugšana, nesaskaņas, finanšu problēmas, ģimeņu jukšana, nejēdzīgi iztērēti līdzekļi (neveiksme tērējot) utt. - ceļš iznīcības virzienā! Te arī saprotamāki kļūst Bībeles Vārdi - visas lietas nāk par labu tiem, kas Dievu mīl! (+ Romiešiem 5:1-6; +Ebr.12:5-7; Jes.43.nodaļa īpaši 22.!!!, 1-4.un 19.panti!)

Ko Dievs saka SAVĀ VĀRDĀ JEB BĪBELĒ:

Apustuļu Darbos 2.nodaļā

37 Šie vārdi sāpīgi ķēra viņu sirdis, un tie sacīja uz Pēteri un citiem apustuļiem: "Brāļi, ko lai mēs darām?"

38 Bet Pēteris tiem atbildēja: "Atgriezieties no grēkiem un liecieties kristīties ikviens Jēzus Kristus Vārdā, lai jūs dabūtu grēku piedošanu un saņemtu Svētā Gara dāvanu.

39 Jo šis solījums dots jums un jūsu bērniem un visiem, kas vēl ir tālu, ko Tas Kungs, mūsu Dievs, pieaicinās."

40 Un vēl ar daudz citiem vārdiem viņš liecināja un tos pamācīja, sacīdams: "Izglābieties no šīs samaitātās cilts!"

41 Kas viņa vārdus uzņēma, tos kristīja, un tanī dienā tiem pievienojās ap trīs tūkstoši dvēseļu;

42 un tie pastāvēja apustuļu mācībā un sadraudzībā, maizes laušanā un lūgšanās.

43 Visus pārņēma bailes, un apustuļi darīja daudz brīnumu un zīmju.

44 Bet visi ticīgie turējās kopā, un viss tiem bija kopīgs;

45 viņi pārdeva savus īpašumus un rocību un izdalīja visiem, kā kuram vajadzēja.

46 Viņi mēdza ik dienas vienprātīgi sanākt Templī, pa mājām tie lauza maizi un baudīja barību ar gavilēm un vientiesīgu sirdi,

47 slavēdami Dievu, un viņi bija ieredzēti visā tautā. Bet Tas Kungs ik dienas pievienoja viņiem tos, kas tika izglābti.

Kā nožēlot grēkus? Lūk viens paraugs:

www.bible-view.com/lv/7-Greku-nozelas-lugsana

Noslēdzošais secinājums:

1.vajag iedegties pievērsties vieniem un atgriezties citiem pie Dieva no visas sirds, tad notiks pāreja no nolādēta dzīves ceļa iešanas uz svētītu dzīves ceļa iešanu, ievērojot Dieva norādījumus (Bībeli). Tas jādara gan individuāli, gan arī kopīgi pilsētai, konfesijai, valstij un visai pasaulei.

2.Baznīcu atjonojot, tā ir jābūvē no nedegoša materiāla.

3.kā ir ar zvejnieksvētkiem Carnikavā, kas Dievam ĻOTI RIEBJ un IZSAUC VIŅA DUSMAS vai VISMAZ NELABVĒLĪBU!? Neptūna (cita dieva) pielūgšanas svētki??? Garīgajā pasaulē NEKAS NAV PA JOKAM!!! PAR KATRU RĪCĪBU UN PAR KATRU VĀRDU MĒS ATBILDĒSIM DIEVA PRIEKŠĀ!!!! Pavērojiet, visur, kur aizraujas ar pagānismu, tur ir lielāks vai mazāk pagrimums vai iznīcība (tukšie zvejniekciemi, tukšā Latgale un citas vietas Latvijā)!!!

Lai Dievs svētī! Lai viss izdodas uz labu!

14.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Arti, izbeidz, lūdzu, tautai uzspiest savu vergu reliģiju! Grēka nav, tātad nav arī ko nožēlot! Nevajag dzīvot mūžīgos vainas kompleksos un vainas izjūtā! Kristietība ir okupantu reliģija ar kuru vietējos šeit paverdzināja! Dzimtbūšanu atcēla vien 1917.g. Kurzemē un 1919.g. Vidzemē, bet ne pilnībā, jo zemniekiem vel nebija visu iespējamo brīvību. Tikai 1961.g. atcēla dzimtbūšanu pilnībā! Kāpēc slavināt vergturus? Monoteisms ir garīgā aids. Politeisms ir daudz labāks.

19.feb 2018 Atbildēt

Komentēt